Editörler : swat3410

Demir355
Şube Müdürü
19 Nisan 2025 19:00

Asker ve doktora ne verirse helaldir biri dağda çalışıyor diğeri yurt dışına gitme şansı varken gitmiyor. ama bunlardan sonra polis gelir. düz memur nerdeyse 44 bin alıyor. yanı vs varsa belki 50. bu meslek 55-60-65 bandına çalıştırılacak meslek değil. artık görün. kimse 20 binlira için ömür boyu enaz 4-5 tayin görmeyi 20 bin kira vermeyi kabul etmez. kamu işçisileeinin tüm hakları askere polise verilmelidir. 3 ayda bir çift maaş yol yemek vs

Sbz1dftd
Şube Müdürü
19 Nisan 2025 20:21

kimse polisi sevmiyor siyasiler bile kimse polise değer vermiyor itici bir güç polis verdiklerini almadığınıza sayın .. polis tuvalet bulamaz otelin petrol istasyonun tuvaletine gider onlarda sevmez ailen bile sevmez polisi... biz neyiz kimiz neden varız.... ulan ilk çağda filozoflar varoluşun sebebini araştırmışlar ben 21 yy daha bulamadım polis neden itici sevilmeyen grup

diyorumki06
Şube Müdürü
19 Nisan 2025 21:24

tüm memurlara mı

kursad2332
Aday Memur
19 Nisan 2025 21:47

ammman dur kardeş 6-7 senedir balon dolanıyor bizde asker deyip tekrardan balonu şişirme tskda
tsubasa17, 1 ay önce
Askeredir o askere

kursad2332
Aday Memur
19 Nisan 2025 21:50

millet sanıyorki asker her sene ek ödeme alıyor :-):-) (böyle birşey düşünene tavsiyemdir biraz istifaları araştırsın)
Demir355, 1 ay önce
Asker ve doktora ne verirse helaldir biri dağda çalışıyor diğeri yurt dışına gitme şansı varken gitmiyor. ama bunlardan sonra polis gelir. düz memur nerdeyse 44 bin alıyor. yanı vs varsa belki 50. bu meslek 55-60-65 bandına çalıştırılacak meslek değil. artık görün. kimse 20 binlira için ömür boyu enaz 4-5 tayin görmeyi 20 bin kira vermeyi kabul etmez. kamu işçisileeinin tüm hakları askere polise verilmelidir. 3 ayda bir çift maaş yol yemek vs

Siskentli
Aday Memur
19 Nisan 2025 22:05

Bunu ortaya atan, ben bir yalan soyleyim sonra bende inanırım ama ne o yalani söyle nede inan. Sanırım sen yenisin zira polis adam cebe girmeyen paraya inanmaz, en azından ben öyle öğrendim 26 senede.

trivirinko
Aday Memur
19 Nisan 2025 22:22

balonun bile balonunu atılır oldu helal ossun

Brse
Şef
19 Nisan 2025 22:30

2. Şark kalkmalı. Net açıklama olmalı.

19 Nisan 2025 22:37

Asker 2018 yılından beri 1 kr.zam almadı.
19 Nisan 2025 22:42

Sende ikinci şarkla şaştin kaldın her basligin altında bu yorumun var burası ne başlığı buraya bile ikinci şark meselesini yazıyorsun tek derdin bu
Brse, 1 ay önce

Nick2791
Aday Memur
20 Nisan 2025 00:12

inanmakla söylentiyle duyumlarla olmuyor.
ALTARİN OĞLU, 1 ay önce
son iki yilda gerceklesen polis intiharlari,calisma sartlari ve stres yuzunden insanlar zorlaniyor birde ustune maddi zorluk eklenince bunjn zaten olmasi gerekiyor. ve ben bunun olacagina inaniyorum.

kripto1982
Daire Başkanı
20 Nisan 2025 07:03

Kral senin için 2.sarka gideym
Brse, 1 ay önce

tarumargs
Aday Memur
20 Nisan 2025 09:12

ya abi ben nasıl meslektaşlarla çalışıyorum hayret ya ya bu kadar davar ancak bir arada olur . bunlar bize nasıl 22 yılda bir şey vermedi . Kılıçtaroglu bile adaylık sürecinde asker ve polis aynı işi alıyor ama polisn özlük hakları niye jandarma ile aynı değil . maaşları en az 80 bin yapacam dedi adam . bir astsubay 4200 ek gösterge . adamla dalga geçtik meslektaş olarak . bu adamlar polise hiç bir şey vermez .o küçük beyninize sokun artık .

sancak bayrak
Daire Başkanı
20 Nisan 2025 09:44

Bekara karı boşamak kolay gelir.Bizim ülkemizde muhalefet demek hükümeti devireyim de ne olursa olsun demektir.ülke ister yansın ister batsın.muhalefetin ne vatandaşı, ne ülkenin menfaatleri ni ,ne de polisi düşündüğünü sanan ahmatır.evet burda adaletsizlik var,polisi 3600 yaparken , jandarma yı 4200 yaptın.jandarma ile polis nasıl eşitlendi.yarın gelenler ek gösterge ye 600 puan verdilermi asıl fark o zaman gelecek.polis te,polis emeklisi de her zaman mağdur.emekli olan abilerimiz mezuniyet ten dolayı mağdur oldular.ama kanun çıktığında askere mezuniyet farkı gözetmeksizin herkez faydalandı.polis ile jandarma hiç bir zaman eşitlemezler.kimgelirse gelsin bu büzen devam eder.

tarumargs, 1 ay önce
ya abi ben nasıl meslektaşlarla çalışıyorum hayret ya ya bu kadar davar ancak bir arada olur . bunlar bize nasıl 22 yılda bir şey vermedi . Kılıçtaroglu bile adaylık sürecinde asker ve polis aynı işi alıyor ama polisn özlük hakları niye jandarma ile aynı değil . maaşları en az 80 bin yapacam dedi adam . bir astsubay 4200 ek gösterge . adamla dalga geçtik meslektaş olarak . bu adamlar polise hiç bir şey vermez .o küçük beyninize sokun artık .
Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi