Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Nisan 2025 12:44

Parayı koyacak yer bulamıyorum. Paramı ne yapayım ?

"Parayı koyacak yer bulamıyorum. Paramı ne yapayım ? O kadar maaş aldım ki sayamadım. Siz memurlar, öğretmenler, uzmanlar, müfettişler ve mühendisler münakaşa ede durun. Biz işimize bakalım."

Kamu işçisi.

saglıkcıbey
Aday Memur
19 Nisan 2025 14:05

Ne boş muhabbetin var kardeş. Saçma sapan başlık açıp orayı burayı meşgul etme.

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 17:22

Sen kendi boşluklarını doldur önce de; sonra çevrendeki kişileri uyarırsın.

saglıkcıbey, 1 ay önce

kerten.kele
Şube Müdürü
19 Nisan 2025 18:36

hiç de boş değil adam gerçekleri açıklamış biraz ironi olarak ama anlayan uyumayana..

saglıkcıbey, 1 ay önce
20 Nisan 2025 14:00

bence doğru söylüyor başlık sahibi.

katip1988
Daire Başkanı
27 Nisan 2025 09:12

kulaktan duyma bilgilerle insanlara saldırmayı bırakın be kardeşim. sanki sadece işçiler torpille girdi işe. almasaydı kadroya hangi işçi beni zorla kadroya al dedi. Bir khk çıkardılar kadroya aldılar. belediye de üniversite de diğer kurumlarda 50 60 puanla atananlar oldu veya açıktan atama onlara niye sesiniz çıkmadı? çıkmıyor. dolamişsiniz dilinize çok maas alıyor tediye alıyor bilmem ne. senin sendikan neden alamadı? halen neden en çok üye memur sen de? aman görevde yükselmeye girerim unvan değiştiririm rahat yerde calisirim onlardan görüneyim isim rast gitsin diyenler sayesinde memurun hicbirsey alamadığını sağa sola saldırarak kamufle etmeyi bırakın.

birçok kamu işçisi görevdeki birçok memurdan daha vasıflı daha eğitimli daha bilgili donanımlı.

boş muhabbeti bırakın memur sendikalarinin basiretsizliklerini anlatin.

birilerine hak veriliyorsa diğerlerine daha çok hak verilmesini savunduğunuz zaman daha mutlu daha adil daha insan bir karaktere sahip olursunuz.

Benim açlıktan nefesim kokuyor diğerleri de aç kalsın gebersin mantığını terk edin

KamudaMemur
Genel Müdür
27 Nisan 2025 14:52

Ne anlatıyorsun kardeşim sen ? İşçiyi göke çıkarıp memuru aşağıya çekmekle ne geçiyor eline ? Memursenden istifa diye niye siyaset yapıyorsun burada ?

katip1988, 4 hafta önce

kulaktan duyma bilgilerle insanlara saldırmayı bırakın be kardeşim. sanki sadece işçiler torpille girdi işe. almasaydı kadroya hangi işçi beni zorla kadroya al dedi. Bir khk çıkardılar kadroya aldılar. belediye de üniversite de diğer kurumlarda 50 60 puanla atananlar oldu veya açıktan atama onlara niye sesiniz çıkmadı? çıkmıyor. dolamişsiniz dilinize çok maas alıyor tediye alıyor bilmem ne. senin sendikan neden alamadı? halen neden en çok üye memur sen de? aman görevde yükselmeye girerim unvan değiştiririm rahat yerde calisirim onlardan görüneyim isim rast gitsin diyenler sayesinde memurun hicbirsey alamadığını sağa sola saldırarak kamufle etmeyi bırakın.

birçok kamu işçisi görevdeki birçok memurdan daha vasıflı daha eğitimli daha bilgili donanımlı.

birilerine hak veriliyorsa diğerlerine daha çok hak verilmesini savunduğunuz zaman daha mutlu daha adil daha insan bir karaktere sahip olursunuz.

Benim açlıktan nefesim kokuyor diğerleri de aç kalsın gebersin mantığını terk edin

27 Nisan 2025 18:59

cok uzun yazmissin, geneli hatali cikarimlar ama bama gore en ilginci bir cok kamu iscisinin memurdan daha egitimli, donanimli oldugunu soyledigin yerdi. keske bu egitimli, donanimli insanlar sinavlarda kendini gosterselerdi de devlet daha dusuk kalibrede oldugunu iddia ettigin adamlari sinavla kadroya almak zorunda kalmasaydi

katip1988, 4 hafta önce

VHKİ-MEB
Memur
28 Nisan 2025 14:31

Ben talibim bana verebilirsin

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
28 Nisan 2025 17:18

Espiriyi anlayacak kapasite var mı sence

KamudaMemur
Genel Müdür
28 Nisan 2025 18:28

Abim parayı verecek olsam almak isteyen çok olur.

Parayı koyacak yer bulamıyorum derken, o kadar çok maaş alıyorum ki kasa bulamadım koyacak demek istedim :))) Bankaya mı yatırayım, ev, arsa, tarla veya araba mı alayım diye soruyorum.

VHKİ-MEB, 4 hafta önce
Ben talibim bana verebilirsin

Karizmaunl
Daire Başkanı
29 Nisan 2025 13:08

"Kamu hizmetinde 'Parayı koyacak yer bulamıyorum. Paramı ne yapayım? O kadar maaş aldım ki sayamadım. Siz memurlar, öğretmenler, uzmanlar, müfettişler ve mühendisler münakaşa ede durun. Biz işimize bakalım.' gibi ifadeler kullanan bir zihniyetin varlığı üzücüdür. Bu tür bir yaklaşım, kamu hizmetinin temel ruhu ve çalışma ahlakıyla açıkça çelişmektedir.

Kamu, sadece yüksek maaşlarla övünülecek bir alan değil, farklı yetkinliklere, fedakarlıklara ve sorumluluklara sahip nice insanın milletine hizmet ettiği kutsal bir görev yeridir. 'Münakaşa ede durun' diye küçümsenen o memurlar, öğretmenler, mühendisler, uzmanlar, müfettişler ve diğer tüm kamu çalışanları; ülkenin eğitiminden sağlığına, adaletinden altyapısına, denetiminden yönetimine kadar her alanda devletin işleyişini sağlayan vazgeçilmez dişlilerdir. Her birinin emeği farklıdır, maaşları da farklılık gösterebilir. Ancak hiçbir kamu çalışanının görevi, aldığı ücretin miktarıyla diğerinden daha az ya da çok değerli addedilemez.

Kamu hizmeti, şahsi kazançla övünme veya meslektaşları aşağılama platformu değildir. Gerçek değer; unvanı veya maaşı ne olursa olsun, görevini layıkıyla yapma, kamu kaynaklarını etkin kullanma ve vatandaşa karşı sorumluluk bilinci taşıma üzerine kuruludur.

Bu tür küçümseyici ve böbürlenen ifadeler, kamu çalışanları arasındaki dayanışmaya zarar verir ve hizmetin gerçek anlamını gölgeler. Önemli olan kimin ne kadar kazandığı değil, her çalışanın kendi görevini en iyi şekilde yaparak kamuya nasıl katkı sağladığıdır. Kamu hizmeti, tüm bileşenleriyle bir bütündür ve bu bütünlük içinde her rol değerlidir."

VHKİ-MEB
Memur
29 Nisan 2025 15:58

Benim yerim geniş, sığar merak etme, 200'lük yap gerisini dert etme :)

KamudaMemur, 4 hafta önce

Parayı koyacak yer bulamıyorum derken, o kadar çok maaş alıyorum ki kasa bulamadım koyacak demek istedim :))) Bankaya mı yatırayım, ev, arsa, tarla veya araba mı alayım diye soruyorum.

furyschopen
Daire Başkanı
29 Nisan 2025 16:55

memurdan daha donanımlı ama kpss girip 85 yapıp atanacak kapasiteye sahip değiller değil mi? Bir de gidip twitterda sacma sapan hesaplar acmissiniz. "üniversite mezunu kamu işçisi-kadromuz var sadece memuriyet istiyoruz" bir de uzun uzun yazmışlar, bu eller kalem tutmalı neden temizlik yapıyor falan. yüksek lisans bitirmiş temizlik yapıyormuş. nereden bitirdin Siirt üniversitesinden mi? madem donanımlısın gir yap puanını? yok ama onu yapamıyor ama yine de donanımlı :D insan utanır ya biraz. dünyaya bir kere geliyor ama 90 yapıp memur olamıyor istediği halde. sonra işçi olup memurluk talep ediyor. Hani o başarısızlık hissini kendinize nasıl yediriyorsunuz ben onu anlamıyorum gerçekten.
katip1988, 4 hafta önce

murat_326
Şube Müdürü
29 Nisan 2025 17:43

Bana ver krall

firatli_genclik
Genel Müdür
29 Nisan 2025 20:30

Ahiretine yatır. Tasadduk iyidir.

KamudaMemur, 4 hafta önce

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi