Editörler : swat3410
19 Nisan 2025 21:47

Faal olmayan görev tanımı yazısı

herkese kolay gelsin.faal olmayan görev tanımı ile ilgili elimde egm yazısı var diye yazan birileri vardı.acaba böyle bir yazı elinde olan var mı.o yazıda faal olmayan görevlerin büro görevleri olduğunu yazdığını iddia etmişti

Muro24246666
Aday Memur
19 Nisan 2025 22:43

o yazının elinde olmasına gerek yok senin yönetmenliğin içinde yazıyor aç bak bi zahmet

Rafinyaa
Aday Memur
20 Nisan 2025 02:38

c dilimi psikiyatrik raporlu olanları tamam ek görev yazmıyorlar ama büro dışında da yerlerde çalıştırıyorlar.
Muro24246666, 1 ay önce
o yazının elinde olmasına gerek yok senin yönetmenliğin içinde yazıyor aç bak bi zahmet

Kronikadam35
Memur
20 Nisan 2025 18:42

E.T.K. madde 4 bakabilirsin.

Rafinyaa
Aday Memur
20 Nisan 2025 23:12

23.06.1995 yılında yayınlanan resmi gazete yazısında etk madde 4 de yer alan aynı yazı mevcut ayrıca burada fiili polis dışında yani idari polis tanımında büro hizmetlerinde çalıştırılır diye ibare var bu halen geçerli mi acaba bilgisi olan var mı
20 Nisan 2025 23:54

bu yaziya istinaden Beni çağrı merkezi mobese de gece gündüz vardiyalı çalıştırmak istemişlerdi bende tekrar doktora gidip uyku ilacı kullandığımı ve mevcut durumu anlatinca gece çalışamaz yazısı göndermişti (uyku probleminden dolayi) anladığım kadarıyla başınıza böyle birşey geldi

Rafinyaa, 1 ay önce
23.06.1995 yılında yayınlanan resmi gazete yazısında etk madde 4 de yer alan aynı yazı mevcut ayrıca burada fiili polis dışında yani idari polis tanımında büro hizmetlerinde çalıştırılır diye ibare var bu halen geçerli mi acaba bilgisi olan var mı

Rafinyaa
Aday Memur
21 Nisan 2025 12:42

şef doktora gittim doktor anksiyeteye gece çalışamaz diye yazamam dedi.grup memuru olarak sadece göreve yazmıyorlar ama onun dışında gece gündüz her işte çalışıyorum.ne yapacağımı şaşırdım
policeofficer63, 1 ay önce

bu yaziya istinaden Beni çağrı merkezi mobese de gece gündüz vardiyalı çalıştırmak istemişlerdi bende tekrar doktora gidip uyku ilacı kullandığımı ve mevcut durumu anlatinca gece çalışamaz yazısı göndermişti (uyku probleminden dolayi) anladığım kadarıyla başınıza böyle birşey geldi

21 Nisan 2025 13:18

Grup memurluğu idari memurluk değil aktif olmayan bir birimde değil güzel bir dilekçeyle halledersin ama uğraşırlar:) yoksa çözülemeyecek iş değil

Rafinyaa, 1 ay önce
şef doktora gittim doktor anksiyeteye gece çalışamaz diye yazamam dedi.grup memuru olarak sadece göreve yazmıyorlar ama onun dışında gece gündüz her işte çalışıyorum.ne yapacağımı şaşırdım

Rafinyaa
Aday Memur
21 Nisan 2025 14:24

peki bu dilekçeyi nereye vermem gerekiyor personele mi yoksa kendi birimime mi
policeofficer63, 1 ay önce

Grup memurluğu idari memurluk değil aktif olmayan bir birimde değil güzel bir dilekçeyle halledersin ama uğraşırlar:) yoksa çözülemeyecek iş değil

cenksozen
Şef
21 Nisan 2025 19:16

merhaba bende c dilimi var.psikolojık değil madd 16 kapsamında calısabılır seklınde.grupta calısıyorum ne yapmam gerek yol gösterecek birisi var mı

Muro24246666
Aday Memur
21 Nisan 2025 22:30

Ankara sağlık daireye yazın dilekçe c diliminde olmama rahmgmen faal calistirliyorum madde 16/5 den faydalanmak istiyorum diye dilekçe yazın ünv mezunu adamsınız anlattırmayın tek tek yazın gönderin bir ayda gelir cevap

Kronikadam35
Memur
23 Nisan 2025 17:47

Sağlık daire başkanlığının tarafıma düzenlenmiş olan ETSŞY md 16 ya tabidir kararına istinaden ETK md 4 de belirtilen hususlara uygun olarak atamamın yapılmasını istiyorum ;)
cenksozen, 1 ay önce

merhaba bende c dilimi var.psikolojık değil madd 16 kapsamında calısabılır seklınde.grupta calısıyorum ne yapmam gerek yol gösterecek birisi var mı

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi