Editörler : gül-feşan
19 Nisan 2025 21:59

Kadrodan Sözleşmeliye Geçiş

Arkadaşlar kadrolu olarak çevre ve şehircilik bakanlığına atandım ekpss puanımla. Aday memurluk sürecim devam ederken normal kpss puanım ile sağlık bakanlığına sözleşmeli olarak tercih verip atanırsam kurumlar arası geçişi nasıl yapabilirim bilen var mı ? istifa edersem 3 yıl memurluk yasağı var bildiğim kadarıyla. Bilen biri varsa lütfen bilgi verebilir mi ?

Cabirbinhayyam
Aday Memur
20 Nisan 2025 21:07

sıkıntı olmaz bende Adalet bakanlığına kadrolu olarak atanmıştım, Sağlık Bakanlığına sözleşmeli geçtim.

Aziz2134
Aday Memur
20 Nisan 2025 21:09

istifa edip mi geçtin yoksa muvafakatname mı aldın ?
Cabirbinhayyam, 1 ay önce
sıkıntı olmaz bende Adalet bakanlığına kadrolu olarak atanmıştım, Sağlık Bakanlığına sözleşmeli geçtim.

lDeimosl
Genel Müdür
20 Nisan 2025 21:13

Muvafakat memurluktan memurluğa geçerken istenen bir şey. Sözleşmeli personel memur değildir, statü farkı var. İstifa edip başlanır.

Aziz2134
Aday Memur
21 Nisan 2025 00:32

yani hocam şuan kadrolu vhki pozisyonumda istifa edip sağlık bakanliginda sözleşmeli tıbbi sekreter olarak göreve başlayabilirim
lDeimosl, 1 ay önce

Muvafakat memurluktan memurluğa geçerken istenen bir şey. Sözleşmeli personel memur değildir, statü farkı var. İstifa edip başlanır.

Cabirbinhayyam
Aday Memur
21 Nisan 2025 22:15

kardesim rahat ol, teknikerlik sınıfına geçiş yapıyorsun. muhafakatname yok, istifa edip geçiyorsun, üst kadro olduğu için sıkıntı yok.

Aziz2134
Aday Memur
25 Nisan 2025 21:56

hocam peki aday memurluk sürecim devam ederken bunu yapabilir miyim

Cabirbinhayyam, 1 ay önce
kardesim rahat ol, teknikerlik sınıfına geçiş yapıyorsun. muhafakatname yok, istifa edip geçiyorsun, üst kadro olduğu için sıkıntı yok.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi