Editörler : Pangaea

Lewo124
Aday Memur
02 Mayıs 2025 11:34

cimere şikayet oluşturun arkadaşlar. bakanlık çalışanlarının bilgisi yok bu konuda onlarda bizim gibi bekliyoruz diyorlar. Ben şahsen yazdım cimere.
02 Mayıs 2025 17:43

Cimere bende yazdım. Sendika genel merkezinide aradım. Dediler bakanlıkla görüştük. Çalışıyorlar mış yayınlanacakmış. Dedim bu bilgi bendede var. Siz süreci hızlandırmak için napıyorsunuz. Yayınlanmama durumı varmı? 20 Dk sonra döndüler dediler görüştük bakanlıktaki yetkili kısa bir sürede yayınlıcaz çalışıyoruz dedi dedi. Kısmet bakalım. Önceki kılavuzda

02 Mayıs 2025 18:33

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sertifikaların Düzenlenmesi 5 mayıs diyordu. Bakalım 5 mayıs son ümit

krglmstf
Aday Memur
02 Mayıs 2025 18:54

Emeğine sağlık hocam. Pazartesi tekrar ararız, bilgiler muallak. Bir çalışma var belli ama neye göre sarkıtıyorlar anlamadım.

Pratik Hoca, 3 hafta önce

Cimere bende yazdım. Sendika genel merkezinide aradım. Dediler bakanlıkla görüştük. Çalışıyorlar mış yayınlanacakmış. Dedim bu bilgi bendede var. Siz süreci hızlandırmak için napıyorsunuz. Yayınlanmama durumı varmı? 20 Dk sonra döndüler dediler görüştük bakanlıktaki yetkili kısa bir sürede yayınlıcaz çalışıyoruz dedi dedi. Kısmet bakalım. Önceki kılavuzda

forsurvive
Aday Memur
02 Mayıs 2025 21:54

Bizi de bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam. Ben de arıyorum sürekli.

zaytung41
Şef
04 Mayıs 2025 19:47

İptal davası açıp duruyorlar. Amaçları alan aldığıyla kalsın diğerleri mağdur olsun herhalde. O değil de her defasında kılavuz mu yayinlayacaklar kanun zaten ortada. Zamanı dolan uzman/başöğretmen olsun işte her 4 ayda bir kılavuz mu bekleyeceğiz.

Toplam 66 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi