Editörler : swat3410

Salih Bozok
Memur
01 Mayıs 2025 12:18

Editör aynı konulardan yine başlık açmışlar

Promosyon tahminleri alalım

Kademeli Emeklilik

Bunları kapatırmısın

swat3410
Editor
02 Mayıs 2025 10:49

Gerekli düzenlemeler ile tekrar eden konu başlıkları kapatılmıştır.

Salih Bozok, 3 hafta önce

Editör aynı konulardan yine başlık açmışlar

Promosyon tahminleri alalım

Kademeli Emeklilik

Bunları kapatırmısın

Salih Bozok
Memur
03 Mayıs 2025 17:28

Askeri Okullara Girişte Fetö isimli konu başlığı emniyetle alakası olmayan ve benzer başlıklar bulunan bir konu kapatabilirmisiniz

swat3410
Editor
05 Mayıs 2025 09:58

Bahsettiğiniz başlık ve forum ile alakası olmayan diğer başlıklar ile tekrarlanan konu başlıkları kapatılmıştır.

Salih Bozok, 3 hafta önce

Askeri Okullara Girişte Fetö isimli konu başlığı emniyetle alakası olmayan ve benzer başlıklar bulunan bir konu kapatabilirmisiniz

20 Mayıs 2025 21:55

Silmeler başlıkları belli bir sayıda şikayet edince otomatik sistemsel gerçekleşir diye biliyorum. çoğu başlık belli bir grup tarafından yoğun şikayet edilerek siliniyor
Nick2791, 1 ay önce
Evet polise zam balonu isimli konu silinmiş herhalde bulamadım

swat3410
Editor
21 Mayıs 2025 10:01

Yanlış biliyorsunuz

Yapılan yorumlar ile alakalı olarak;

Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz bir yoruma + ve- butonlarını kullanarak oyunuzu verebilirsiniz. Mesaj -10 oya ulaştığında otomatik olarak gizlenecektir. Mesaj silinmeyip bir uyarı yazısı şeklinde görüntülenecektir. Editör gerekli görürse bu mesajı silebilir. Pozitif oylar ve Negatif oylar toplamı -10 olduğunda mesaj gizlenir.

Konu başlıklarının beğenilip beğenilmemesi ile alakalı olarak başlığın kapatılması söz konusu değildir. Örneğin 100 adet şikayet başvurusunun olması durumunda ise konu içeriği forum kurallarını ihlal etmiyorsa başlık yine de kapatılmaz.

1.SınıfEmmiyetMemuru, 3 gün önce
Silmeler başlıkları belli bir sayıda şikayet edince otomatik sistemsel gerçekleşir diye biliyorum. çoğu başlık belli bir grup tarafından yoğun şikayet edilerek siliniyor
21 Mayıs 2025 10:40

Polsan başlıklı eleştri içerikli konu açtım konu uyarı alıp silinmiş. Sebebi neydi?

swat3410
Editor
21 Mayıs 2025 11:00

Daha önce bizzat sizin tarafınızdan açılmış bu mihvalde başlık açılması ve tekrar eden içerik olması nedeni ile kapatılmıştır.

1.SınıfEmmiyetMemuru, 2 gün önce
Polsan başlıklı eleştri içerikli konu açtım konu uyarı alıp silinmiş. Sebebi neydi?
21 Mayıs 2025 11:03

yani aynı başlıklı konu iki defa açılamaz mı?
swat3410, 2 gün önce

Daha önce bizzat sizin tarafınızdan açılmış bu mihvalde başlık açılması ve tekrar eden içerik olması nedeni ile kapatılmıştır.

Toplam 89 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi