Editörler : Pangaea
21 Nisan 2025 17:22

Bilişim teknolojileri ile Bilgisayar ve öğretim teknolojileri arasındaki fark

Bilişim teknolojileri ile Bilgisayar ve öğretim teknolojileri arasındaki fark nedir? Ben Yönetim sistemleri bölümünü okuyup formasyon aldım hangisine başvurabilirim? Bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim

yakamozsa15
Aday Memur
21 Nisan 2025 17:33

Bilgisayar ve öğretim teknolojilerine başvurabilirsiniz TTK nın yönetmeliğine bakabilirsiniz orada

since2024
Aday Memur
21 Nisan 2025 19:19

kısa adıyla böteye başvurabilirsiniz, peki bu bölümün devamlılığında atama puanları nasıl olur arkadaşlar ? veya kontenjan durumu ?

Theia333
Aday Memur
21 Nisan 2025 20:52

Şuan bile iç açıcı değil. Aslında teknoloji devri bence müfredat değiştirip her yaştan öğrenci bile dersi alabilir ve eğlenceli bir ders. Ama bence adamlar normal öğretmen atanamıyor bu nedenle bu bölüme daha gelmelerine çok var. Biz eğitimde teknoloji gerisindeyiz malesef

since2024, 1 ay önce
kısa adıyla böteye başvurabilirsiniz, peki bu bölümün devamlılığında atama puanları nasıl olur arkadaşlar ? veya kontenjan durumu ?

since2024
Aday Memur
22 Nisan 2025 16:36

2028 için bir yorum yapacak olsanız grafik ve fotoğraf/grafik öğretmenliğinden mi atanmak daha kolay olur yoksa böteden mi atanmak daha kolay olur ? sanırım böte'de insanlar gerçekten çok yüksek puan alıyorlar
Theia333, 1 ay önce

Şuan bile iç açıcı değil. Aslında teknoloji devri bence müfredat değiştirip her yaştan öğrenci bile dersi alabilir ve eğlenceli bir ders. Ama bence adamlar normal öğretmen atanamıyor bu nedenle bu bölüme daha gelmelerine çok var. Biz eğitimde teknoloji gerisindeyiz malesef

VHKİ-MEB
Memur
24 Nisan 2025 15:36

İki branşın farkı ne?

mega61
Şef
24 Nisan 2025 15:45

Bilişim teknolojileri öğretmenleri mesleki lisesi bilgisayar bölümünde öğretmenlik yapar. Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenleri ise ilkokul, ortaokul ve diğer liselerde görev yapar.

since2024
Aday Memur
24 Nisan 2025 16:20

ilerleyen yllarda atama sayısı nası olur sizce böteden yani ilk ve ortaokullarda yapan branştan kpssye giren sayısı kaçtır ?
mega61, 4 hafta önce

Bilişim teknolojileri öğretmenleri mesleki lisesi bilgisayar bölümünde öğretmenlik yapar. Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenleri ise ilkokul, ortaokul ve diğer liselerde görev yapar.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi