Editörler : Pangaea
22 Nisan 2025 03:39

İlk atama sitesinde işlemler tamamlanmıyor

Arkadaşlar. Nette arıyorum ama bulamıyorum. Ilk ataata başvuru sitesinde her şeyi yazıyorum ama tamama basınca sürekli hata veriyor. Bunun bir çaresi var mı? Benim bilmediğim bir şeyler mi var?

Theia333
Aday Memur
22 Nisan 2025 09:38

Arkadaşlar kimse sözleşmeli öğretmenlik atamasına başvuru yapmıyor mu ya. Cidden anlamıyorum. Ben neyi yanlış yapıyorum bu site nede hata veriyor. Basvuru yapamayack mıyım? Nereye yazmam gerekiyor bu durumu. Dünden beri sinirlerim bozuldu ya.

majesteleri7
Daire Başkanı
22 Nisan 2025 12:44

Dostum yeni atanacakların forumlarında dolaşsan aradığın bilgiye ulaşabilirsin burası biraz ağır kaçıyo o işe.bura daha çok çalışan öğretmenlerin bilgi paylaşımı yaptığı bir yer soruna cevabı zor bulursun.Allah bahtını yolunu açık etsin her şey gönlünce olsun?

Sulkah
Aday Memur
22 Nisan 2025 13:30

Dosya formatlarını yanlış yüklemiş olabilirmisin. Fotoğraf ve diploma jpeg formatında olacak. Biz başvuru yaptık bir sıkıntı yok.

Theia333
Aday Memur
22 Nisan 2025 17:46

Teşekkür ederim cevabın için. Cidden nasıl kayıt olabildniz yani bir tel bende mi bu olay var. evet her şeyi ayarladım zaten format yanlış olsa veya istemediği bir şey olsa hata veriyor geri dönüp yapabiliyorsun. ben her eyi tamamlıyorum tamam butonuna basınca "Bir Hata oluştu" diyor. Mebi aradım bakalım bir şey yapacaklar mı? Dünden beri bu şekilde devamlı deniyorum.

Sulkah, 4 hafta önce

Dosya formatlarını yanlış yüklemiş olabilirmisin. Fotoğraf ve diploma jpeg formatında olacak. Biz başvuru yaptık bir sıkıntı yok.

Theia333
Aday Memur
22 Nisan 2025 17:54

evet ben meb diye yazınca öyle zannettim sen haklısın. şimdi o tarafa gidiyorum :)

majesteleri7, 4 hafta önce

Dostum yeni atanacakların forumlarında dolaşsan aradığın bilgiye ulaşabilirsin burası biraz ağır kaçıyo o işe.bura daha çok çalışan öğretmenlerin bilgi paylaşımı yaptığı bir yer soruna cevabı zor bulursun.Allah bahtını yolunu açık etsin her şey gönlünce olsun?

Enkidu1
Memur
22 Nisan 2025 21:36

Hocam, farklı tarayıcıda deneyin ve sayfayı küçülterek bir daha deneyin, gözünüzden kaçan bir yer olabilir onay kutucuğu vb.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi