Editörler : crops35
22 Nisan 2025 19:21

Engelli Öğretmen Atamasında Atandığın Yere Gitmemek

Arkadaşlar, ben engelli öğretmen ataması için tercih yapacağım. Bulunduğum şehir de açılmış. Bu yüzden çok mutluyum. Yazarsam kesinlikle gelir. Branşımda ikinciyim çünkü.

Ancak en büyük korkum uzak bir ilçe çıkması. O durumda engelimden dolayı oraya gidip gelmem imkansız. Orada ev falan tutsam bu sefer de yine engelimden dolayı ailemden uzak olduğum içim mahvolurum. (Başkasının hakkını yemiş olursun diyebilirsiniz ama benim engelime rağmen beni uzak ilçeye verenin hiç mi suçu yok)

Beni uzak bir ilçeye vermeleri durumunda, gitmezsem cezası var mı? Malum biliyorsunuz. Puanımız 4 senelik. Önümüzdeki senelerde yine tercih yapabiliyor muyum?

23 Nisan 2025 00:13

YORUM YAPAN OLMADIĞINA GÖRE...

ekpss3347
Şef
23 Nisan 2025 19:43

İlçe tercihi alıyorlar zaten. Ama ilçe grubu diye bir şey çıktı. Ona bakın. Genelde istenilen ilçeye veriyorlar. 4 yıl geçerli olsa da puanı kullanmış oluyorsunuz. Ben olsam gitmemezlik diye bir şey yapmazdım. Öğretmen olmak git gide zorlaşıyor zaten. Engelli ataması ile bile. Öncelikle il müdürlüğü ile görüşün atandıktan sonra olmadı sendikalar ile devreye girin. Sorun çıkacağını sanmam. Geçmiş olsun. İ
23 Nisan 2025 23:25

Oraya verenin suçu yok. Çünkü oraya ihtiyac oldugu için atama yapılıyor zaten. Sen evinden calis diye atama yapmıyorlar. Sen atarsan bile okulda sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tipsin belli ki

Burak Eker67
Daire Başkanı
24 Nisan 2025 09:53

bulunduğun şehrin kesin geleceğini düşünüyorsan daha neyin korkusunu yaşıyorsun? tercihlerinde uzak il yazmazsın olur biter. çevre il yaz.

24 Nisan 2025 12:00

bu arkadaş kafa buluyor burda

Burak Eker67, 4 hafta önce

bulunduğun şehrin kesin geleceğini düşünüyorsan daha neyin korkusunu yaşıyorsun? tercihlerinde uzak il yazmazsın olur biter. çevre il yaz.

yakamozsa15
Aday Memur
24 Nisan 2025 18:27

Branşınız nedir hocam ?

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi