Editörler : swat3410
22 Nisan 2025 22:24

İstanbul şark tercihleri ve ibka durumu

İstanbulda çalışıyorum ilk şark tercihim açıldı ve ipka vermedim.Bu tercihte adımıza ipka verirler mi? Yoksa yayınımız çıkar mı? Bu konuda herhangi bir durum alan oldu mu?

Brse
Şef
22 Nisan 2025 23:54

İpka verirler. 7. 8 seneden aşağı İstanbul bırakmaz.umutlanma

Erol042
Aday Memur
23 Nisan 2025 06:36

Bu sefer sistem yeni diye gönderme ihtimali yüksek diyorlar ve İstanbul da çok ipka veren var bu arada bu nedenle gidebileceğimi düşünüyorum sizlerin bı konuda fikri nedir

Brse, 1 ay önce

İpka verirler. 7. 8 seneden aşağı İstanbul bırakmaz.umutlanma

uluslararası2
Şube Müdürü
23 Nisan 2025 07:14

İlk şark tercihiniz yeni açıldığına göre 4 ya da 5 yıllık memursunuz. Sizi göndermesi Zor bi ihtimal diye düşünüyorum. Benim de 9. Senem İstanbul?da ve ilk şark olacak nasipse. Kendim için bile gönderme ihtimali düşük diyorum. Ama dediğiniz doğru İstanbul?da çoğu kişi ipka verdi.

uluslararası2
Şube Müdürü
23 Nisan 2025 07:22

Ayrıca senenize göre bulunduğunuz kategori de önemli ( 0-5, 6-10 vs.)

Erol042
Aday Memur
23 Nisan 2025 07:52

0-5

uluslararası2, 4 hafta önce

Ayrıca senenize göre bulunduğunuz kategori de önemli ( 0-5, 6-10 vs.)

uluslararası2
Şube Müdürü
23 Nisan 2025 09:59

5 yıllık memursunuz genel anlamda İstanbul için şark zor ama kategori önemli olduğundan ve bulunduğunuz kategoride üstte olduğunuzdan tabi ki ihtimaller var. Allah gönlünüze göre versin

Erol042, 4 hafta önce

0-5

Başbakan Pirlo
Aday Memur
23 Nisan 2025 16:26

kardeşim senin epey zamanın var benim 14. senem İstanbul da..bu sene kesin yolcu biz gibiyiz bakalım artık nasip

Erol042
Aday Memur
23 Nisan 2025 17:01

Abi sen hep ipka mı verdin 14 sene kaldın

Başbakan Pirlo, 4 hafta önce
kardeşim senin epey zamanın var benim 14. senem İstanbul da..bu sene kesin yolcu biz gibiyiz bakalım artık nasip

Oznendr
Aday Memur
24 Nisan 2025 07:33

Valla 2 gün önce Ankara da İstanbul'a gönüllü dilekçe yazdım bakalım hayırlısı

Brse
Şef
24 Nisan 2025 12:52

Arkadaşım 18 yıldır İstanbul'da .ilk görev yeri .daha ilk şarka bile gitmedi.bize 2. Yakın .. ipka verdiysen kalırsın İstanbul'da .ucu açık .

Arkadaşimin ipka sebebi de yok. Her sene ipka ya İstanbul u seviyorum yazıyor ve kalıyor :)

Başbakan Pirlo, 4 hafta önce

under09
Şef
24 Nisan 2025 15:55

bu sene diğer senelere göre çok farklı bir sistem oldu geçen sene sorsaydın bu soruyu kesin gidemezsin derdim fakat şu durumda belli olmaz gidebilirsin de umarım gidersin istanbul deprem de oldu kalınacak gibi değil

Başbakan Pirlo
Aday Memur
25 Nisan 2025 00:49

inanır mısın aynı durum bende de var hep ipka verdim ben de öyle bi şehir ki burası gitsen gidilmiyor kalsan kalınmıyor ama tiryakilik yaptı sanırım burdan emekli ol deseler kalırım gibi
Brse, 4 hafta önce

Arkadaşım 18 yıldır İstanbul'da .ilk görev yeri .daha ilk şarka bile gitmedi.bize 2. Yakın .. ipka verdiysen kalırsın İstanbul'da .ucu açık .

Arkadaşimin ipka sebebi de yok. Her sene ipka ya İstanbul u seviyorum yazıyor ve kalıyor :)

Başbakan Pirlo
Aday Memur
25 Nisan 2025 00:51

Aynen kardeşim ipka verdim hep..öyle bi yer ki burası bağımlılık yaptı başka yerde bu yoğunluk harici yapamam gibi öyle haraketli biri de değilim ama gidemiyorum işte
Erol042, 4 hafta önce

Abi sen hep ipka mı verdin 14 sene kaldın

B.S.Y.24
Aday Memur
27 Nisan 2025 21:31

İstanbul'daki gitmek bir hayli zor. Eşim 12 yıldır İstanbul'da ve hiç şark yapmadı. Yaklaşık 6 senedir gitmek istiyoruz gidemiyoruz. 1 çocuk var ilkokula başlamadan gidelim dedik olmadı.

uluslararası2
Şube Müdürü
27 Nisan 2025 22:19

Aslında 2-3 yıldır eşinizden daha sicilsiz memurları gönderdi İstanbul. Bu sene de eşiniz kategori açısında biraz şanssız 11-15 kategorisinde yer alıyor biraz aşağılarda kalıyor doğal olarak

B.S.Y.24, 4 hafta önce
İstanbul'daki gitmek bir hayli zor. Eşim 12 yıldır İstanbul'da ve hiç şark yapmadı. Yaklaşık 6 senedir gitmek istiyoruz gidemiyoruz. 1 çocuk var ilkokula başlamadan gidelim dedik olmadı.

antikcag225
Aday Memur
28 Nisan 2025 00:47

Bu sene batıda üst üste 9. kez ipka verenlerin ipkası, doğuda üst üste 7. kez ipka verenlerin ipkası kabul olmayacak şeklinde talimat olduğu yönünde söylenti var.
28 Nisan 2025 16:30

9 ıpkalı adam mı var

antikcag225, 3 hafta önce
Bu sene batıda üst üste 9. kez ipka verenlerin ipkası, doğuda üst üste 7. kez ipka verenlerin ipkası kabul olmayacak şeklinde talimat olduğu yönünde söylenti var.

antikcag225
Aday Memur
28 Nisan 2025 16:31

evet
Kemalaydın55, 3 hafta önce

9 ıpkalı adam mı var

Oznendr
Aday Memur
28 Nisan 2025 17:32

Valla bende şark görevini yaptım 2023 yılında son tercih Ankara geldim,bu sene gönüllü İstanbul istedim ama işte bizim meslek keşke becayis olsaydı meslegimizde vermezler İstanbul'u isteyeni

B.S.Y.24, 4 hafta önce

dgn27
Aday Memur
29 Nisan 2025 21:51

Arkadaşlar şark gelir mi gelmez mi meselesi tamamen şans işi, ordan bir kişi tuşa basıp sizi gönderebiliyor, örnek ben, istanbulda 9 yıl çalıştım, 7 defa ipka verdim kabul oldu, 8 inci ipkam kabul olmadı, tercih dışı şarka gönderildim, öyle amirler uygun görmemiştir kabul etmemiştir ipkayı diye düşünmeyin, çünkü ben kendimi biliyorum, kimseyle bir sıkıntım olmadı, tam tersine herkes beni severdi, 8 inci ipka kabul olmayıp tercih dışı gelen ben, ama 15 inci ipkası kabul olan personeller var, yani demek istediğim şey tamamen şansa kalmış, ordan biri mouse a tıklayıp sizi gitmek istediğiniz halde göndermeyebilir, gitmek istemediğiniz halde de gönderebilir, o şekilde çürümüş bir düzen, ben çok gönülsüz gittim şarka, herkes aynı şeyi söylüyor İstanbul için, giden dönmek istemiyor falan diyor herkes, aynı şeyi ben de yaşadım 9 yıl çalıştım, ama inanın şarka geldim ilk başlarda benim burda ne işim var ben burada nasıl yapacağım derken birkaç ay sonra lan ben 9 yıl İstanbulda nasıl çalışmışım dedim kendi kendime, emin olun siz de aynı şeyi söyleyeceksiniz kendinize, şarka gelmekten çekinmeyin ertelemeyin, seneye gideriz yav diye diye yıllar geçiyor, emin olun yemişim istanbulunu diyeceksiniz bir süre sonra

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi