Editörler : Pangaea
23 Nisan 2025 15:44

Resen il dışı hizmeti içi eğitim

Merhaba sayın hocalarım , bizim okulu il dısı 4 5 günlük seminer için aradılar ve İngilizce öğretmeni lazımmış diye, müdür de benim adımı verdi ve beni yol tutuyor yani mumukun değil gitmem. Normalde yol tutmasa, bedavaya otelde ye iç gel derdim ama gitmek istemiyorum. Sorularım şunlar daha henüz çıkmadı ama mili egitimdeki adam neden müdür aradı,ben ilçedeki tüm ingilizcecilerden 1 tane seçer diye biliyorum, direkt aramasının sebebi okul proje okulu ve direkt beni mi yazacak, yoksa diğer müdürler de aranıyor müdür, mebde çalışanlar cevaplarsa çok mutlu olurum. 2. Sorum eğer Allah korusun çıkarsa ne yapayım yani rapor alınacaksa nasıl olmalı 10 yılım ama şükür hiç rapor almadım. Rapordan önce dilekçe falan mebe verenler varmış, mazeret sunup öyle bir şey mümkün mü ve mümkünse hangi birime verilmeli, ve o dilekçe okunur mu ki, bildiginiz kalp krizi geçirmek üzereyim ,vücudum titriyor çıkarda yollarda perişan olacağım diye, cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

23 Nisan 2025 15:53

Bakanlıktaki hizmetiçi eğitim birimini arayıp iptal ettirebilirsiniz. Yine de iptal etmezlerse eğitimin başladığı günün bir gün öncesinden 2-3 günlük rapor alabilirsiniz. O zaman sıkıntı olmaz.

sias
Şef
23 Nisan 2025 16:15

Çok sağolun, bir şey daha sorabilir miyim, müdürü ilçe memden biri arayıp isim istediler ama diğer okullardan isim istenmemis, yine de bakanlığımi aramam lazim?

bulaşşıkk, 1 ay önce

Bakanlıktaki hizmetiçi eğitim birimini arayıp iptal ettirebilirsiniz. Yine de iptal etmezlerse eğitimin başladığı günün bir gün öncesinden 2-3 günlük rapor alabilirsiniz. O zaman sıkıntı olmaz.

23 Nisan 2025 16:20

Hizmetiçi eğitimin çıktığı belli olup mebbise düştükten sonra arayın. Daha çıkmadan aramanın bir manası olmaz.

sias, 1 ay önce

Çok sağolun, bir şey daha sorabilir miyim, müdürü ilçe memden biri arayıp isim istediler ama diğer okullardan isim istenmemis, yine de bakanlığımi aramam lazim?

sias
Şef
23 Nisan 2025 17:19

Tamam hocam, işte bir tek bizim okulu arayıp isim isteyince kesin çıkar diye düşündüm, inşallah iptal ederler ,öğretmenlik son 5 yıldır beni hasta etti ,CEO muyuz sanki, gereksiz bir masraf , şirket sahibi miyim de iş gezisine gidiyorum,internet diye bir şey var yap çevrimiçi.

bulaşşıkk, 1 ay önce

Hizmetiçi eğitimin çıktığı belli olup mebbise düştükten sonra arayın. Daha çıkmadan aramanın bir manası olmaz.

23 Nisan 2025 18:48

Önceden herkes sıraya girerdi ildışı seminere gitmek için kimseye çıkmazdı. Ben kaç defa başvurdum hiç çıkmadı. Şimdi kimse gitmek istemiyor.

sias, 1 ay önce

Tamam hocam, işte bir tek bizim okulu arayıp isim isteyince kesin çıkar diye düşündüm, inşallah iptal ederler ,öğretmenlik son 5 yıldır beni hasta etti ,CEO muyuz sanki, gereksiz bir masraf , şirket sahibi miyim de iş gezisine gidiyorum,internet diye bir şey var yap çevrimiçi.

24 Nisan 2025 00:08

MEB?de iyi bir şey olsa size bize kalmaz arkadaşlar. İyi şey size gelene kadar çok kişinin önüne düşer.

sias
Şef
24 Nisan 2025 12:20

Uff ins. Ama işte adam diğer okulları aramadı,direkt bizim okulun Mudurnu arayıp isim istedi, halbuki biz dışında 34 tane proje okulu var, insm öyle olur beni yol tutuyor, kaç gündür sonucu bekleyeceğim diye kalp krizi geçireceğim,bıktım valla ,eskiden ne kolaydı, böyle ıvır zıvır yoktu, derse girerdik cikardik

kimininduası, 4 hafta önce

MEB?de iyi bir şey olsa size bize kalmaz arkadaşlar. İyi şey size gelene kadar çok kişinin önüne düşer.

sias
Şef
24 Nisan 2025 12:24

Niye istemiyorlar anlamıyorum, beni yol tutmasa isterdim, birini istedigi dışında yolculuğa zorlamak nasıl yasal oluyor anlamadım, orda başıma bir şey gelse ,oldugumle mi kalacagim, ins. Gitmek isteyen cikar

bulaşşıkk, 1 ay önce

Önceden herkes sıraya girerdi ildışı seminere gitmek için kimseye çıkmazdı. Ben kaç defa başvurdum hiç çıkmadı. Şimdi kimse gitmek istemiyor.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi