Editörler : crops35
23 Nisan 2025 17:47

İşe başlama sonrası için yardım

merhaba,arkadaşlar ben kamu yönetimi mezunuyum kpss b çalışıyorum mezun olalı 4 sene oldu bölümle alakalı nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum (bildiklerimide unuttum) eğer atanirsam memur yada büro personeli olarak ne yapıcam bana işi öğretirler mi yoksa hemen işi yapmam konusunda bana baskı uygularlar mı şimdiden bunu stres yapmaya başladım.

Liverpool295
Aday Memur
23 Nisan 2025 20:05

o konuda hiçbir sorun yaşamazsınız, sadece yeterli düzeyde bir p3 puanı almaya bakın hocam

Bozger
Aday Memur
23 Nisan 2025 20:17

çok teşekkür ederim

E.Kayı Han
Editor
23 Nisan 2025 21:39

Zaten olurda memur olursan bölümle alakalı sana bir iş vermeyecekler. O bölümle alakalı bir işte yok zaten.

24 Nisan 2025 08:59

yapacağın iş bölümünle ilgili olmuyor merak etme muhasebeye de verebilirler fotoğrafçı da yapabilirler her şey olabilir yani

Bozger
Aday Memur
24 Nisan 2025 09:21

meslek bölümü değil zaten herşey den biraz koymuşlar bölüme ne tam olarak muhasebe biliyorum ne de iktisat
E.Kayı Han, 4 hafta önce

Zaten olurda memur olursan bölümle alakalı sana bir iş vermeyecekler. O bölümle alakalı bir işte yok zaten.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
24 Nisan 2025 09:21

Kanuni olarak fotoğrafçı yapmamaları gerekir ama :)

tunatr, 3 hafta önce

yapacağın iş bölümünle ilgili olmuyor merak etme muhasebeye de verebilirler fotoğrafçı da yapabilirler her şey olabilir yani

E.Kayı Han
Editor
24 Nisan 2025 13:51

Yapabilirler işte eline bir makine verirler git şuraların resmini çek derler. bunda yasal bir engel yok.

hsnd, 3 hafta önce

Kanuni olarak fotoğrafçı yapmamaları gerekir ama :)

E.Kayı Han
Editor
24 Nisan 2025 13:53

Ben işletme, kamu yönetimi, adalet ve ilahiyat mezunuyum. Bunlarla alakalı bir iş mi yapıyorum hayır.

Bozger, 3 hafta önce
meslek bölümü değil zaten herşey den biraz koymuşlar bölüme ne tam olarak muhasebe biliyorum ne de iktisat

Bozger
Aday Memur
24 Nisan 2025 14:04

maşallah bende bölümle alakasız herşeyi yapiyorum

Bozger
Aday Memur
24 Nisan 2025 14:08

kamuda mı çalışıyorsunuz
E.Kayı Han, 3 hafta önce

Ben işletme, kamu yönetimi, adalet ve ilahiyat mezunuyum. Bunlarla alakalı bir iş mi yapıyorum hayır.

E.Kayı Han
Editor
24 Nisan 2025 14:53

evet

Bozger, 3 hafta önce
kamuda mı çalışıyorsunuz

Bozger
Aday Memur
11 Mayıs 2025 13:07

bu bölümlerin hepsini örgün mü okudunuz yoksa açıköğretim mi
E.Kayı Han, 3 hafta önce

E.Kayı Han
Editor
11 Mayıs 2025 19:37

İkisi örgün ikisi açıköğretim

Bozger, 1 hafta önce
bu bölümlerin hepsini örgün mü okudunuz yoksa açıköğretim mi

Bozger
Aday Memur
11 Mayıs 2025 19:38

hangisinden atandınız
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular