Editörler : swat3410

Kominist558
Aday Memur
06 Mayıs 2025 15:54

Sallıyor..b alırsan dönersin

Policeofficerr, 2 hafta önce

ya gih olursun yada malulen emekli mesleğe dönemezsin

umtblc
Şube Müdürü
06 Mayıs 2025 21:22

aynı süreci yaşayan benim :) silahını alıp dönen benim. arkadaşta gayet dönebilir. mabadından element uydurma kardeş

Policeofficerr, 2 hafta önce

ya gih olursun yada malulen emekli mesleğe dönemezsin

Kadir-29
Şef
06 Mayıs 2025 22:17

doktor hastane yatisi kadar önemli birşey gördüyse b dilim biraz zor silahlı görev yaptığımız için kimse riske atmıyor benim görüşüm %99 D dilimi ile gih e geçersin ki bence gih polislikten kat kat daha iyi

Hknaras
Aday Memur
08 Mayıs 2025 23:02

Hastaneye yatışını doktor mu istedi EGM mi

Hknaras
Aday Memur
08 Mayıs 2025 23:06

hastaneye yatış nasıl oluyor arkadaşlar Normal de yasal olarak bir kişinin psikiyatri hastanesine yatırılmasında sulh mahkemeleri yetkili değil midir

umtblc
Şube Müdürü
09 Mayıs 2025 00:40

ne alaka kardeş. sen git rahatsızlıgını anlat doktor uygun görürse belli bir süre seni kendi rızanda olmak koşuluyla yatış yaptırtabilir. yatış yaptıktan sonra tüm sorumlulugu aldıgn evrak imzalayıp istedigin zaman tedaviyi devam ettirmeyip çıkadabilirsin. senin dedigin mahkeme durumu zorunlu haller, burdaki durum kişinin rızasıyla doktor muayenesi sonrası yatış

Hknaras, 2 hafta önce
hastaneye yatış nasıl oluyor arkadaşlar Normal de yasal olarak bir kişinin psikiyatri hastanesine yatırılmasında sulh mahkemeleri yetkili değil midir

Antal6
Aday Memur
09 Mayıs 2025 00:50

meslekten önce bir kere psikiyatri doktoruna gittim sınav stresinden dolayı anksiyete yazmıştı meslekte 12 yilimdayim meslekten öncede psikolojin bozulmuş deyip atarlar mı?

Solotürk0123
Aday Memur
09 Mayıs 2025 07:44

Kontrol e gidersen takibe girersen herhangi bir hastalıktan dolayı d dilimi alip gih süreci baslarsa sgk egm yazışmaları olacak onzaman sgk tüm geçmişine bakip atar
Antal6, 2 hafta önce
meslekten önce bir kere psikiyatri doktoruna gittim sınav stresinden dolayı anksiyete yazmıştı meslekte 12 yilimdayim meslekten öncede psikolojin bozulmuş deyip atarlar mı?

RUKNETTİNHAYDAR
Aday Memur
10 Mayıs 2025 10:09

Doktor istedi egm nin böyle bi karar verebilme yetkisi olduğunu sanmam

Hknaras, 2 hafta önce
Hastaneye yatışını doktor mu istedi EGM mi

ardabeyy
Şef
10 Mayıs 2025 10:33

Kesinlikle öyle bir şey yok. Ben de bir hafta hastanede yatarak tedavi gördüm. Üzerinden 9 yıl geçti. Hala daha resmi silahlı görev yapıyorum. Yani hastanede yatarak tedavi görmekle ayakta ilaç alarak tedavi görmek arasında çok bir fark yok. Hastanede yatmak deyince zihninizde deli gömleği giyip kolları bağlanan insanlar geldiği için böyle düşünüyor olmalısınız.
Kadir-29, 2 hafta önce
doktor hastane yatisi kadar önemli birşey gördüyse b dilim biraz zor silahlı görev yaptığımız için kimse riske atmıyor benim görüşüm %99 D dilimi ile gih e geçersin ki bence gih polislikten kat kat daha iyi

ardabeyy
Şef
10 Mayıs 2025 10:36

Öyle bir durum olmaz. Lakin psikiyatriden dolayı emekli vs olmak istersen belki geriye dönük araştırma yaparsa sgk mesleğe girmeden rahatsızlığın varmış bunu gizlemişsin deyip 98/B den ihraç isteyebilir ama ihraç olsan bile geri dönersin mahkeme kararıyla diye biliyorum. Çünkü idarenin de kusuru oluyor o durumda. Yasayanlar aydınlatabilir
Antal6, 2 hafta önce
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi