Editörler : gül-feşan
24 Nisan 2025 14:37

İller arası tayin!

Arkadaşlar 31.01.2022 tarihinde 3+1 sözleşmeli olarak göreve başladım sonrasında 7433 kanunuyla kadroya geçtim. Fakat hala iller arası tayin için 4 yıl görev yapma şartım var. 2026 ocak iller arası tayine başvurmak istiyorum fakat son başvuru tarihi 23 ocak civarı oluyor gün olarak 4 yılımı doldurmuş olmuyorum. İller arası tayinde 4 yıl şartı için ay bazında mı bakılıyor gün bazında mı lütfen cevaplar mısınız yoksa haziran ayındaki tayine kalmak zorundayım ve hiç istemiyorum..

Fzt. Asl
Aday Memur
24 Nisan 2025 18:29

Maalesef gün bazında bakılıyor. Son başvuru tarihi de genelde ocağın ilk haftası sona eriyor. Haziran?a kalırsınız.

Bmmm30
Aday Memur
24 Nisan 2025 20:10

Peki itiraz etme süresinde itiraz etsem zaman kazanabilir miyim? 6 ay daha beklemek istemiyorum. Emsal bi durumla karşılaştınız mı

Fzt. Asl, 4 hafta önce

Maalesef gün bazında bakılıyor. Son başvuru tarihi de genelde ocağın ilk haftası sona eriyor. Haziran?a kalırsınız.

Tiamo00
Şef
24 Nisan 2025 21:45

itiraz etmeniz bir şey değiştirmez yönetmelik açık ve net. Haziran döneminde tercih verebilirsiniz.

Fzt. Asl
Aday Memur
24 Nisan 2025 23:29

Ekip sistemi İller arası tayin tercih sayfasına erişim hakkı vermiyor. Tercih yapamadığınız için de itiraz edecek bir durum olur mu bilemiyorum. İl sağlık müdürlüğünüzden ya da direkt bakanlıktan bilgi alırsanız daha doğru olur. Ben bu şekilde biliyorum.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi