Editörler : gül-feşan
24 Nisan 2025 14:47

il içi tayin sistemden mi isteniyor
il içi tayin ne şekilde istenir

maxcrazy
Aday Memur
24 Nisan 2025 17:20

çalıştığınız ilin il sağlık müdürlüğü web sitesinde yayınlanıyor genelde mayıs ve kasım aylarında yılda 2 kez olacak şekilde yayınlanıyor

Ezgi5552
Aday Memur
26 Nisan 2025 12:24

onu anladım ama hani iller arası tayini sistemden istiyoruz ya il içi farklı galiba dilekçe mi veriliyor o konuyu öğrenmek istiyorum
maxcrazy, 4 hafta önce

çalıştığınız ilin il sağlık müdürlüğü web sitesinde yayınlanıyor genelde mayıs ve kasım aylarında yılda 2 kez olacak şekilde yayınlanıyor

ebe00
Aday Memur
26 Nisan 2025 17:28

Bulunduğunuz il sağlık müdürlüğü sitesinde hangi evrakları doldurup vereceğiniz yazıyor. Ben o belgeleri hazırlayıp kendi çalıştığım hastanenin personel işleri birimi aracılığıyla elektronik ile göndermiştim . O şekilde teslim edilmesi gerektiği yazıyordu

Ezgi5552
Aday Memur
30 Nisan 2025 02:26

teşekkürler
ebe00, 4 hafta önce

Bulunduğunuz il sağlık müdürlüğü sitesinde hangi evrakları doldurup vereceğiniz yazıyor. Ben o belgeleri hazırlayıp kendi çalıştığım hastanenin personel işleri birimi aracılığıyla elektronik ile göndermiştim . O şekilde teslim edilmesi gerektiği yazıyordu

İBRAHİM.NAZ
Aday Memur
02 Mayıs 2025 13:28

Merhaba.Sağlık bakanlığında kadrolu hemşireyim.Babamın rahatsızlığından dolayı ücretsiz refakat iznindeyim.Ücretsiz iznim devam ederken sağlık mazereti ile yer değişikliği talebinde bulunabilir miyim?

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi