Editörler : E.Kayı Han
24 Nisan 2025 17:46

CTE GYS ve ünvan değişikliği sınavı

Arkadaşlar bu sene sınav senesi ama herhangi bir açıklamaya veya bilgi yok. Genel müdürlükten veya başka bir yerden herhangi bir alabilen var mı.

çokçalışan
Aday Memur
25 Nisan 2025 13:13

Var hocam kasım ayında yapılacak başvurular online alınacak ona göre hazırlık yapınız

muhendisbey06
Kapalı
25 Nisan 2025 13:24

Başvurular kasımı bulmaz. Sosyal medyada Bi sayfa yakında demiş. Ayrıca diğer ilanların zamanını incelediğinde diş tabibi dulurusundan 1 ay sonra gys ilanına çıkılmış

çokçalışan, 4 hafta önce
Var hocam kasım ayında yapılacak başvurular online alınacak ona göre hazırlık yapınız

çokçalışan
Aday Memur
25 Nisan 2025 13:31

Sınav kasım ayında yapılacak başvurular muhtemelen haziran gibi alınır
muhendisbey06, 4 hafta önce

Başvurular kasımı bulmaz. Sosyal medyada Bi sayfa yakında demiş. Ayrıca diğer ilanların zamanını incelediğinde diş tabibi dulurusundan 1 ay sonra gys ilanına çıkılmış

wannatry
Aday Memur
28 Nisan 2025 05:43

Neden bu bilgi? kesin konuşuyorsun da.

çokçalışan, 4 hafta önce
Sınav kasım ayında yapılacak başvurular muhtemelen haziran gibi alınır

çokçalışan
Aday Memur
28 Nisan 2025 08:40

Merkez teşkilattayım gerisini karıştırma.
wannatry, 4 hafta önce

Neden bu bilgi? kesin konuşuyorsun da.

melike.erdinc00
Aday Memur
28 Nisan 2025 19:22

sinav olmayacak kimse zamanı boşa harcamasin.

wannatry
Aday Memur
29 Nisan 2025 16:14

Sınav kesin kasımda olacak diyene neden diyorum mafya gibi gizemli ayaklar yapıyor. Burdan sen çıkıyorsun kesin olmayacak boşuna vakit kaybetmeyin diyorsun. Arkadaş bir bildiğiniz varsa şu şu sebeplerden olmayacak veya olacak diye düzgün yorum yapın.

melike.erdinc00, 4 hafta önce
sinav olmayacak kimse zamanı boşa harcamasin.

melike.erdinc00
Aday Memur
29 Nisan 2025 21:50

Bu tarihe kadar ön ilan bile yapılmadı yapılıp yapılmayacağı bile belli olmayan bir konu üzerine konuşuluyor sadece ihtimaller üzerine zamanı öldürmekten Başka bir sonuç ortaya çıkmaz kesin olacak diyen varsa yazsın kaynağını söylesin o halde

gtot
Kapalı
29 Nisan 2025 22:56

sende "sınav olmayacak" sözünün kaynağını söyle o zaman. kaynağını söyle kaynağını arayıp soracağım :)

melike.erdinc00, 3 hafta önce
Bu tarihe kadar ön ilan bile yapılmadı yapılıp yapılmayacağı bile belli olmayan bir konu üzerine konuşuluyor sadece ihtimaller üzerine zamanı öldürmekten Başka bir sonuç ortaya çıkmaz kesin olacak diyen varsa yazsın kaynağını söylesin o halde

melike.erdinc00
Aday Memur
29 Nisan 2025 23:20

arayıp soracağın yere arayıp sinav olacak ise hangi tarihte olacağını da sorsan hani tarihte hangi unvanlar ile ilana cikilacagini da sorsan olur.bence burada sinav olacak mı olmayacak mı diye bekleyen çoğu kişiye faydan dokunur diye düşünüyorum.

gtot
Kapalı
29 Nisan 2025 23:28

sen önce sınav olmayacak bilgisini aldığın yeri söylede.

arayıp soracağın yere arayıp sinav olacak ise hangi tarihte olacağını da sorsan hani tarihte hangi unvanlar ile ilana cikilacagini da sorsan olur.bence burada sinav olacak mı olmayacak mı diye bekleyen çoğu kişiye faydan dokunur diye düşünüyorum.

gtot
Kapalı
29 Nisan 2025 23:36

hem sınavın olmayacağını söylüyorsun hemde olacaksa hangi ünvanlarda ve hangi tarihte öğren diyorsun bana. insanlarla dalga mı geçiyorsun melike erdinç. gerçekten ne ilginç insanlarla aynı kurum bünyesinde çalışıyoruz

melike.erdinc00
Aday Memur
30 Nisan 2025 21:14

ilginç değil sadece biraz gerçekçi olmaya çalıştım bundan altı ay öncesinde sinav martta deniyordu şimdi ise Eylül yani martta kesin Simav olacak diyen bir kesimde vardı şimdi hedeflerini eylüle ve kasım a çevirdiler sanırım ben ihtimaller üzerine bir şeylerden kesin gibi bahsetmelerine şaşırıyorum. asıl ilginç olan bu.
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi