Editörler : E.Kayı Han
24 Nisan 2025 18:16

Komisyonun Tayin Kararını Tebliğ Etmemesi

Yaklaşık 6 ay bekledikten sonra eş durumu nedeniyle tayinim çıkmasına rağmen komisyon kararı tebliğ etmiyor. Komisyona dilekçe yazmama rağmen dönüş yapılmıyor.

Ne yapabilirim?

katip1988
Daire Başkanı
24 Nisan 2025 18:45

komisyonlar kaldırılsa çakılı kadro olsa bizde bu zulümden kurtulsak. Türkiye de eşi benzeri olmayan uygulamalar komisyonlarda. inanın bir çözümü yok. sendikaya üye iseniz temsilcisi sizin adınıza görüşsün veya siz başkan yada komisyon üyesinden randevu alın durumunuzu bizzat aktarın. Başka bisey gelmiyor aklıma

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
25 Nisan 2025 09:18

Komisyonların görevi kötüye kullanma problemi yıllardır var. Bakanlığın talimatlarını da yerine getirmiyorlar. Kafalarına göre at koşturabiliyorlar. Bu sorunu bugün sen yaşadın, yarın başkası yaşayacak. Ankaraya gidip tebliğ alınabilir mi bilmiyorum.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
26 Nisan 2025 21:57

Komisyonlsr kapatılmalı ve tüm yetkiler PGM ye devredilmelidir

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
27 Nisan 2025 09:27

Konuyu açan arkadaşa özelden mesaj gönderdim. Hakkında tesis edilen işlemdeki özel bilgilerini gizleyerek e-postama göndermesini istemiştim. Şayet konu dediği gibiyse, konuyu açan arkadaş gibi başkaları da varsa mağduriyetlerinin giderilmesine katkımın olmasını istemiştim. Bu minvalde haber metni hazırlamayı düşünmüştüm. Konuyu açan arkadaş, yazdığım mesajı okumuş, cevap vermemiş.

Neyse !1

6 ay beklemiş, sanırım biraz daha beklemesi kendisi için sorun olmayacaktır.

benkatip
Şef
27 Nisan 2025 23:16

keşke dediğiniz gibi olsa. gerçekten çok şey değişirdi. bakanlık muhabere bu göreve bakabilir.

Abbas.KILKUYRUK2, 4 hafta önce

Komisyonlsr kapatılmalı ve tüm yetkiler PGM ye devredilmelidir

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi