Editörler : E.Kayı Han
25 Nisan 2025 17:15

Fetöcüsün diye iftiraya maruz kaldım.

Öncelikle anne, baba, eş, abi öğretmen mesleğini icra eden bir ailenin ferdiyim.

Açtığım başlık sebebiyle muhattabı bugün sabah 9.0 da çalıştığım daireyi gelerek önce bağırarak sonra açtığım konuyla ilgili pişman olup olmadığımı sordu. Siz ne dediyseniz onu yazdım ben insanlık onur ve haysiyetine ve dediklerinize tahamül edemediğim için il ismi vermeden paylaştım dedim.

Hiddetlenerek dairenin kapısına yöneldi ve bunlar fetöcü taktiği fetöcü diyerek çıktı.

Psikriyatriden engelliyim. Günü sakinleşitirici içerek geçirmeye çalıştım.

Küfür etse zoruma gitmezdi bu kadar ama tüm mesai arkadaşlarımın içinde fetöcü olmakla itham edildim.

Kendisine de bu olayıda yazıcam dedim.

Şuan bile psikolojik olarak hiç iyi değilim.

Görevimin başında çok hakaret duydum ama fetöcü denmesine tahamül edemiyorum....

muhendisbey06
Kapalı
25 Nisan 2025 19:46

Öyle bir iddia da bulunuyorsa versin mahkemeye, zaten mahkemede yemin ettiriyorlar yemin metnide ortada. Eğer birşey söylüyor ve arkasında durmuyorsa bil ki çamur atmak içindir

yusuf132
Memur
25 Nisan 2025 20:25

dostum öncelikle geçmiş olsun dairedeki arkadaşlarınla tutanak tutun iftira suçundan suç duyurusunda bulun ayrıca hukuk mahkemelerine tazminat davası aç böyle yapanlara böyle yapılıyor bizim burda hemen taviz yok yani

yusuf132
Memur
26 Nisan 2025 14:10

özelden yazmışsın dostum ama mesaj alınmaların kapalı haberin olsun

katip1988
Daire Başkanı
27 Nisan 2025 08:03

vekalet ücreti tazminatlar derken bu adamın en az cebinden 100 bin lira gitmesi lazım hocam. Bu cahiller başka türlü akıllanmaz. şuan ki TR geneli sorusturma dosyalarının bir kismi bu tarz iftira, küfür ile ilgili, ayrıca hukuk mahkemesine tazminat davası aciyorlar sembolikte olsa paralar alıyorlar. mutlaka dava açmalısınız.

28 Nisan 2025 21:28

Derhal hsk ya bakanlığa cimere şikayet et

04 Mayıs 2025 13:01

Olayı bilmiyorum ama fetöcü iftirası atanlar genelde kendisi fetöcü cıkıyor. Bu mesajı okuyorsa onun ben buradan 7 sülalesini tanımak isterim. Nadide insan.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi