Editörler : Pangaea
25 Nisan 2025 23:06

İlde normum yok

Değerli hocalarım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Bulunduğum ilde proje okulunda çalışıyordum. Meslek öğretmeniyim. Okulumda alanım kapatıldı bu sene son öğrenciler var seneye öğrenci yok aynı zamanda 4 yıllık çalışma sürem de doldu bu nedenle tekrar tercih de yapmadım ve il emrine verildim. Şuan ilde norm fazlasıyım , bulunduğum il de de başka ilçeler dahil alanım yok. Müdür yardımcılığı için sınava girdim bu gün boş kontenjanlar açıklandı ilçemde açık meslek lisesi de yok. Bir sene daha bu ilde kalmak durumundayım ailevi nedenlerden dolayı. Okul müdürüyle konuştum ne olur durum diye tekrar bu okula görevlendirme olacakmış dedi. Ben alanım kapatıldığı ve dersim olmadığı için bir de kapatılma sürecinde uğradığım haksızlıklar için bu okulda çalışmak istemiyorum. Merkez ilçedeyim son durumda bulunduğum ilçede halk eğitim merkezine görevlendirme istesem dikkate alınır mı beni illa sen şu okula gideceksin gibi bir zorlamaya maruz bırakabilirler mi. Sonuçta bulunduğum ilçe veya il genelinde kendi alanım olmadığı için hangi okula verseler o okul için norm fazlası olacam. Bu konuda bilgisi olan yol göstermek isteyen değerli hocalarımın fikirlerini merak ediyorum. Biraz uzun oldu sabır gösterip okuyan ve cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

25 Nisan 2025 23:29

yetki il mem de, resen bir yere görevlendirme yaparlar özel büro, arge vb bir yerde çalışa bilirsiniz
26 Nisan 2025 20:02

Branşınız ney ki ilde sizi maaş karşılığı verecekleri okul yok

26 Nisan 2025 23:02

Branşınız ne bilemiyorum ama meslek derslerinin bazılarının halk eğitimlerde kursları oluyor oraya görevlendirirler. Olmasa da ne yapacaklar il içi resen norm fazlası atanmasını bile yapamadılar iptal oldu. İlçe Mem kadrosunda durursunuz diye düşünüyorum.

Licid
Aday Memur
27 Nisan 2025 08:57

Mesem lere verebilirler hocam

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi