Editörler : Pangaea
26 Nisan 2025 01:46

Özel Eğitim okullarında branş öğretmeni

Merhaba hocalarım. Branşım beden eğitimi .Taşınma sebebiyle mayıs ayında il içi tayine başvuru yapmayı düşünüyorum. Evime yakın tek açık okul özel eğitim 2. kademe. Özel eğitimde çalışmış arkadaşlarım, bu okulların avantaj ve dezavantajları nelerdir? Teşekkür ederim.

Elraae
Aday Memur
26 Nisan 2025 09:12

hocam 2. kademe 3 ve 1 göre daha rahattır. avantajı çocukların 1. kademede herşeyi siz öğretiyorsunuz yani sıfırdan herşeyi sizden alıyor 2 de ise bazı şeyleri oturtmuş bir şekilde geliyor ancak 3. kademede ise genellikle çocuklarımız ergenlik ve yoğun davranışsal problemler alt kademelerde halledilmediyse malesef çok zor oluyor ve genellikle yapılı çocuklar oldukları lise kademesi daha zor oluyor kriz durumları vb. durumlarda çok zorlanabilirsiniz en mantıklı tercih bana kalırsa 2. kademe olacaktır

purpleblisss
Aday Memur
26 Nisan 2025 15:34

Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam. Çalışma saatleri nöbet konusunda da bilgi verir misiniz?

Elraae, 3 hafta önce
hocam 2. kademe 3 ve 1 göre daha rahattır. avantajı çocukların 1. kademede herşeyi siz öğretiyorsunuz yani sıfırdan herşeyi sizden alıyor 2 de ise bazı şeyleri oturtmuş bir şekilde geliyor ancak 3. kademede ise genellikle çocuklarımız ergenlik ve yoğun davranışsal problemler alt kademelerde halledilmediyse malesef çok zor oluyor ve genellikle yapılı çocuklar oldukları lise kademesi daha zor oluyor kriz durumları vb. durumlarda çok zorlanabilirsiniz en mantıklı tercih bana kalırsa 2. kademe olacaktır
Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi