Editörler : Lanet

Kapalı
26 Nisan 2025 08:16

Hukuki

Merhabalar bugün hakkımda soruşturma başlatıldı 1 sene önce hastene de sözleşmeli personel işe başladım işe girerken sağlik raporu istediler benim epilepsi hastalığım var ve rapor da hastalığım yazıyor raporu aldım işe başladım 1 sene çalıştım hastene müdür bana git gece çalışamaz raporu al dedi ben de aldım bu hafta bugün hakkımda soruşturma başlatıldı benim sözleşme gece vardiyası yazıyor gece çalışamaz raporu aldım için hakkımda soruşturma başlatıldı ve sözleşme feshetme kadar gider diyorlar

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
27 Nisan 2025 09:18

Siz gece çalışmak istiyor musunuz? Buradaki problem, sizin gece çalışamadığınız halde sözleşmenizde gece çalışabilir ibaresinin olması mı ?

hknk1234
Kapalı
27 Nisan 2025 11:59

Doktor çalışma dedi ben de nöbet tutmadım hastane de tekfil eden olmadı. Sözleşme de gece çalışabilir ifadesi oldu için ben nöbet üsülü çalışamaz aldım için soruşturma açtılar . Raporu da çalıştım hastane aldım sendikalar sordum hastanenin hatası oldu söylüyor bişey çıkmaz diyorlar tam emin değilim herhalde sözleşme feshetme yapacaklar

ÇOTANAK, 4 hafta önce

Siz gece çalışmak istiyor musunuz? Buradaki problem, sizin gece çalışamadığınız halde sözleşmenizde gece çalışabilir ibaresinin olması mı ?

27 Nisan 2025 15:36

Sendika üyeliğin varsa yardım iste. Sendikalar hukuki destek sağlıyor bu konularda.

alomatik
Şef
28 Nisan 2025 12:25

İşe alım şartlarında gece çalışması yapacaktır, vardiyalı çalışma yapacaktır gibi şart varmıydı. Eğer böyle bir şart var ve sizde bu şartı bilerek işe girdiyseniz şimdide gece çalışamam derseniz idare soruşturma açabilir.

hknk1234
Kapalı
28 Nisan 2025 13:25

Alım da yazıyordun. Ben almaya niyetim yoktu Müdürü biri söyledi ilerde sıkıntı yaşarsın dedi bende almak zorunda kaldım birkaç yer sordum kurumun hatası diyor. uyarma verirler diyorlar

alomatik, 3 hafta önce

İşe alım şartlarında gece çalışması yapacaktır, vardiyalı çalışma yapacaktır gibi şart varmıydı. Eğer böyle bir şart var ve sizde bu şartı bilerek işe girdiyseniz şimdide gece çalışamam derseniz idare soruşturma açabilir.

alomatik
Şef
28 Nisan 2025 14:51

İşe alım şartlarını taşımadığın için işine son verme hakları var. Burda Karar verecek komisyonun tavrı çok önemli. işine sonda verebilir sembolik bir cezada.

hknk1234, 3 hafta önce

Alım da yazıyordun. Ben almaya niyetim yoktu Müdürü biri söyledi ilerde sıkıntı yaşarsın dedi bende almak zorunda kaldım birkaç yer sordum kurumun hatası diyor. uyarma verirler diyorlar

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi