Editörler : Pangaea
26 Nisan 2025 23:31

Okul dışında Görevlendirme Yapılan öğretmenler
Merhaba değerli meslektaşlarım.Bazı okullarda öğretmen arkadaşlar, başka bir okulda ders vermenin dışında Örn; eğitim verme şeklinde görevlendirilebiliyor malumunuz. Kadrosu ise görevlendirme öncesi öğretmen olarak çalıştığı kurumda kalıyor. Ancak kadroyu işgal ettiği için okulda o alanda öğretmene ihtiyaç olmasına rağmen, diğer öğretmenin norm fazlası olmasına neden oluyor. Bu durum nasıl çözülür? 4-5 senedir sözleşme ile gorevlendirmesine devam edip okula uğramıyor ancak diğer öğretmen mağdur oluyor ..

Kagiş
Müsteşar
27 Nisan 2025 10:14

Bu iş çözülemez hocam! Bizde de var 10 yıldır kadrosu okulda, kendisi Mem'de! )))

Esraxxxx
Aday Memur
27 Nisan 2025 13:11

Bu konuda gerekli yerlere başvuru mu yapılmamış? Norman sayılmayabilirler gorevlendirilenler ya da sene şartı getirilir.Örn iki sene üstü görevlendirmeler kadrosu o okuldan il meme çekilmeli. sonuçta kadrosunun bulunduğu okulda eğitim devam ediyor ve öğretmen ihtiyacı sürüyor.

aniceman
Daire Başkanı
27 Nisan 2025 17:31

Siz 4-5 senedir sürekli görevlendirildiğini sanıyorsunuzdur ama belki de görevlendirme kesintisiz değil; bitiyor ertesi gün yeniden başlıyordur ;)

Esraxxxx
Aday Memur
27 Nisan 2025 18:15

6 ayda bir yenilenen sözleşmesi var

Esraxxxx
Aday Memur
27 Nisan 2025 18:22

o da benim bildiğim , bilmediğim başka yerde böyle görevlendirilenler var.Hatta bu konuya dikkat çekilmesi için Memurlar.net haber yapmalı .çünkü mağdur olanlar var
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi