Editörler : Lanet
27 Nisan 2025 10:03

Askerliği İzin Hakkı İçin Saydırmak

Merhaba arkadaşlar,

Ben tarım bakanlığında sözleşmeli personel olarak görev yapmaktayım. Henüz ilk yılım dolmadığı için yıllık iznim yok. Daha önce 1 sene yedek subay olarak askerliğimi yaptım. O bir senenin saydırılarak izin hakkı kazanılabileceğini söylediler. Özlükle görüştüm ve askerlik bilgilerimi girdiler. Hizmet yılım 1 yılı aşmış olmasına rağmen hala izin hakkım görünmüyor. Daha önce benzer bir süreci yaşayan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu süreç nasıl izlemeli, ekstra başka prosedürler de mi olmalı?

since2024
Aday Memur
27 Nisan 2025 10:57

benim özel sektörü bile saydılar

lastcheva
Memur
27 Nisan 2025 11:28

İzni tanimlamalari biraz zaman alabiliyor. Sen yinede ilgili birime hatırlat.

Hasan Kardes
Aday Memur
28 Nisan 2025 08:50

Sorunu hala çözemedik

Hasan Kardes
Aday Memur
28 Nisan 2025 08:52

Özlükteki personel de pek hakim değil. Daha önce askerliğini izin hakkı için saydıran olduysa sürecin nasıl yürüdüğünü anlatabilir mi? SGK'ya falan gitmelisin diyen oldu, borçlanma ödemelisin diyen oldu. Yardımcı olursanız sevinirim

Kral0909
Aday Memur
28 Nisan 2025 16:23

Ben yaptım dilekceni yaz müdürüne götür imzalar iznini al bazende kaymakamlığı gönderiyorlar dilekçeyi

kardon
Şube Müdürü
28 Nisan 2025 23:53

https://cdn.bartin.edu.tr/personel/ae8f57c8ad4254b5019c6fb31b079871/2_7FXUvS1.pdf
Hasan Kardes, 3 hafta önce

Özlükteki personel de pek hakim değil. Daha önce askerliğini izin hakkı için saydıran olduysa sürecin nasıl yürüdüğünü anlatabilir mi? SGK'ya falan gitmelisin diyen oldu, borçlanma ödemelisin diyen oldu. Yardımcı olursanız sevinirim

F4ntomm
Şef
02 Mayıs 2025 16:20

ben yapmıştım tarım bakanlığında.6 ay çalıştıktan sonra 6 ay kısa dönem askerliğimi saydırdım direkt açılmıştı

Hasan Kardes
Aday Memur
09 Mayıs 2025 09:15

Hallettim arkadaşlar. Sağolun yardımlarınız için. Başka benzer durumu olan olur diye özet geçeyim. Askerlik vazifenin hizmetime eklenmesi şeklinde bir dilekçeyle kendi kurumunuza başvuruyorsunuz. Kurumunuz üst yazı ile SGK'ya iletiyor. SGK onaylayınca askerliğiminiz de hizmetinize ekleniyor.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi