Editörler : crops35
27 Nisan 2025 11:39

35 yaş sınırı

Herkese selamlar,iki gun once cesitli gaztelerde kamu personel alimina 35 yas siniri getirilecegi yaziyordu.(kanun teklif asamasinda)Zaten uzmanlik,mufettislik v.s gibi yarisma sinaviyla girilen kadrolarda zaten yas siniri yok muydu? Ornegin belediyelere personel aliminda da kpps 'den istedikleri puanin uzerinde almissaniz sonrasinda sozlu sinavi oluyor(bu da bir yarisma sinavi sayilir)Merak ettigim bilgisi olan varsa,(aydinlatirsa sevinirim),KPSS B kadrolari,belediyeler v.s komple tum kadrolara mi gelecek? Iki gundur modumu baya bir dusurdu,nereden sagilikli bilgi alabiliriz?

Tesekkurler!

fakir.adam
Şube Müdürü
27 Nisan 2025 12:49

sinir her yaşta olur. 35 yolun yarısı olduğundan 35 yaş siniri pek olur derler. sakin kalmakta fayda var. sinirlenmeyelim.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
27 Nisan 2025 12:58

Orta yaş krizi gibi bir şey mi yani?

fakir.adam, 4 hafta önce

sinir her yaşta olur. 35 yolun yarısı olduğundan 35 yaş siniri pek olur derler. sakin kalmakta fayda var. sinirlenmeyelim.

figo0
Memur
27 Nisan 2025 13:05

ben destekliyorum. sözlü sınav olan her alımda 35 yaş sınırı getirsinler. en azından kahrolası torpilliler içinden yaşlı olan saçma sapan insanlar girmesin.

happydays000
Aday Memur
27 Nisan 2025 21:46

merkezi atama var orada yaş sınırı yok

Sibel.l
Aday Memur
28 Nisan 2025 21:38

Umarım 35 yaşından önce atanmış olursun zira ağzından çıkan bu laf senin kaderin olacak.:)

figo0, 4 hafta önce

ben destekliyorum. sözlü sınav olan her alımda 35 yaş sınırı getirsinler. en azından kahrolası torpilliler içinden yaşlı olan saçma sapan insanlar girmesin.

Chikara
Aday Memur
29 Nisan 2025 11:29

Şaka gibi. Emeklilik yaşı kaça çıkmış. 35 yaşı ileri yaş gibi görüyorlar artık yazık.

omer96x
Aday Memur
30 Nisan 2025 01:29

Yarışma sınavı denilen şey sanırım mülakat ki burada direk açıktan alımlar kastediliyor. Hali hazırda bir çok kurum zaten yaş sınırı koyuyor kimisi 35 kimisi 40 diyor. Çok da bir değişiklik olacağını sanmıyorum zaten açıktan alımların bir hayrını da görmüş değiliz . Kadro açılmaz kadro açılır bölüme yer verilmez. Hadi başvuru yolunda gitti mülakata değinmiyorum bile. İş ki merkezi alıma bu yaş sınırını getirmesinler umut fakirin ekmeği misali biz gibilerin tek umudumuz ÖSYM.

karadenizboy
Aday Memur
30 Nisan 2025 02:39

bu yaş şartlarını koyanlar belli bi zaman sonra kendi ayaklarına dolanacak kanun ve şartların mağduru sadece vatandaş değil kendileride olacaklar.

omer96x, 3 hafta önce

Yarışma sınavı denilen şey sanırım mülakat ki burada direk açıktan alımlar kastediliyor. Hali hazırda bir çok kurum zaten yaş sınırı koyuyor kimisi 35 kimisi 40 diyor. Çok da bir değişiklik olacağını sanmıyorum zaten açıktan alımların bir hayrını da görmüş değiliz . Kadro açılmaz kadro açılır bölüme yer verilmez. Hadi başvuru yolunda gitti mülakata değinmiyorum bile. İş ki merkezi alıma bu yaş sınırını getirmesinler umut fakirin ekmeği misali biz gibilerin tek umudumuz ÖSYM.

Sibel.l
Aday Memur
30 Nisan 2025 07:50

Hocam a grubu alımlarında var denildi.bölle bir yasanın süresi dolmuş zaten açıklaması yapılmıştı öyle bir şey yokmuş ki zaten alımların çoğunda yaş sınırı zaten var 30 35 olarak.

omer96x, 3 hafta önce

romayı yakan adam
Genel Müdür
08 Mayıs 2025 10:17

tam tersi yaş şartı ve mülakat kalkmalı kpss tek kriter olmalı. herkes bileğinin hakkıyla girmeli. fiko gibi torpilliler girsin diye aday sayısı azalsın diye yaş şartı gelmemeli
figo0, 4 hafta önce

elektronik49
Kapalı
08 Mayıs 2025 20:22

64 yaşında kpss kazanıp 65 te emekli olmak ta haktir

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi