Editörler : Pangaea
29 Nisan 2025 00:25

Müdür yardımcılığı istifa geri dönüşü?

arkadaslar diyelim ki mudur yardimciligi yapmak icin il merkezinden ilceye gittim. bi sene dolunca istifa ettim geri eski okuluma ya da il merkezinde herhangi bir okula donebiliyor muyum yoksa mudur yardimciligi yaptigim ilcede mi kaliyorum

29 Nisan 2025 06:23

il merkezine geri dönüyorsunuz
29 Nisan 2025 07:27

Yönetmeliğe göre görev yaptığınız okul veya ilçeye dönüyorsunuz.

İdarecilik bahanesiyle köyden şehre inip istifa edenlere önlem içşn böyle bir madde eklendi.

ICEBERK
Memur
29 Nisan 2025 13:55

önceden istemediği yerde çalışanlar 1 yıl çalışıp istifa edip sonra münhal bulunan istediği bir okula gidebiliyordu bakanlık baktı bu iş artık atlama yeri oluyor şimdi 4 yıl çalışıp istifa edince eski okuluna geri dönüyorsun büyükşehirlerde durum bu diğer yerlerde il emrine

Muuzeyyen
Aday Memur
29 Nisan 2025 13:56

dort yil calisma sarti var mi hocam bir yilda geri donebilir miyim istersem
ICEBERK, 3 hafta önce
önceden istemediği yerde çalışanlar 1 yıl çalışıp istifa edip sonra münhal bulunan istediği bir okula gidebiliyordu bakanlık baktı bu iş artık atlama yeri oluyor şimdi 4 yıl çalışıp istifa edince eski okuluna geri dönüyorsun büyükşehirlerde durum bu diğer yerlerde il emrine

hsnsylk
Genel Müdür
29 Nisan 2025 14:54

a) Dört yıllık görev süresini tamamlamadan istekleri üzerine ayrılanlar alanlarında boş

norm kadro olması hâlinde yöneticiliğe görevlendirilmeden önceki eğitim kurumuna, bu

kurumda alanında boş norm kadro bulunmaması halinde yöneticiliğe görevlendirilmeden

önceki eğitim kurumunun bulunduğu ilçede alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim

kurumuna,

Yönetöelik böyle arkadaşlar fakar 2021 yılında idareci olan bir tanıdığım daha doğrusu eski okulumdan, müdür yardımcısı geçen sene 3 sene olunca il içi isteyip bir okula tayin oldu gitti.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi