Editörler : Lanet
02 Mayıs 2025 09:52

Koruma güvenlik unvan değişikliği

Memur statüsünde Koruma ve Güvenlik görevlisiyim. Ünvan değişikliği ya da görevde yükselme sınavına girmeden GİH sınıfında olan memur , bilgisayar işletmeni , veri hazırlama kontrol işletmeni vb. kadrolara idarenin takdiri ile geçebilir miyim ? Sadece bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim

koftekmek
Aday Memur
02 Mayıs 2025 18:42

koruma ve güvenlik GİH sınıfında, aynı sınıf içerisinde bulunan ünvanlara karşı yetkinliğiniz bulunuyorsa ( bilgisayar işletmeni ve VHKİ için bilgisayar sertifikası ve lise mezuniyeti ) kurum içinde yapılacak ünvan değişikliği sınavı ile geçişinizi yapabilirsiniz

S.Dvc
Aday Memur
10 Mayıs 2025 04:19

5188'de yazan

S.Dvc
Aday Memur
10 Mayıs 2025 04:20

MADDE 16. - Özel güvenlik personeli, Kanunda belirtilen koruma ve güvenlik hizmetleri dışında başka bir işte çalıştırılamaz.

Denetimlerde sıkıntı yaşarsın. En iyisi ünvan değişikliği veya görevde yükselme sınavı ile geçil yapma. Ama o prosedür nasıl işliyor bilmiyorum.

S.Dvc, 1 ay önce

5188'de yazan

10 Mayıs 2025 21:42

üds veya gysye girmeden ünvan değişikliği olmaz güvenlik görevlisi için

Fivefirst
Aday Memur
11 Mayıs 2025 03:40

Her bakanlığın görevde yükselme ve ünvan değişikliği yönetmeliği farklı olur geçip veya geçemiyeceğin yönetmelikte de yazar sınavsız da geçebilirsin hangi bakanlıktaysan yönetmeliğini oku derim.

Fivefirst
Aday Memur
11 Mayıs 2025 03:44

Koruma ve güvenlik memuru GIH olduğu için aynı sınıf ve aynı grup içinde geçişlerde sınava girmeye gerek yoktur bağlı bulunduğun bakanlığın uygun görmesi halinde sınavsız da geçiş oluyor

Hannibal Barca, 1 ay önce
üds veya gysye girmeden ünvan değişikliği olmaz güvenlik görevlisi için
11 Mayıs 2025 20:07

Olmaz sınava girmesi lazım
Fivefirst, 1 ay önce

Koruma ve güvenlik memuru GIH olduğu için aynı sınıf ve aynı grup içinde geçişlerde sınava girmeye gerek yoktur bağlı bulunduğun bakanlığın uygun görmesi halinde sınavsız da geçiş oluyor

Fivefirst
Aday Memur
13 Mayıs 2025 02:00

Kardeşim neden olmaz diye ısrar ediyorsun, ben koruma güvenlik personeli olarak dilekçemi bağlı olduğum müdürlüğe verdim, müdürlük valiliğe yazdı vali oluru aldıktan sonra dilekçem bakanlığa gitti bakanlıkta bekliyor yönetmelikte yazan bir maddeye göre geçme hakkım var ama bakanlık uygun görürse tabiki de ayrıca olmayacak olsa valilikten dönerdi de olmaz yapamazsın diye

Hannibal Barca, 1 ay önce
Olmaz sınava girmesi lazım

Mustafa KoloAYlu
Aday Memur
17 Mayıs 2025 15:33

Süreci bana özelden yazabilir misiniz. Bende bilgi almak isterim.
Fivefirst, 1 ay önce

Kardeşim neden olmaz diye ısrar ediyorsun, ben koruma güvenlik personeli olarak dilekçemi bağlı olduğum müdürlüğe verdim, müdürlük valiliğe yazdı vali oluru aldıktan sonra dilekçem bakanlığa gitti bakanlıkta bekliyor yönetmelikte yazan bir maddeye göre geçme hakkım var ama bakanlık uygun görürse tabiki de ayrıca olmayacak olsa valilikten dönerdi de olmaz yapamazsın diye

kyan
Aday Memur
28 Mayıs 2025 15:50

rezz
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi