Editörler : crops35
02 Mayıs 2025 11:26

Memurken veya özel sektörde çalışırken KPSS ye hazırlanan var mı?

Evet arkadaşlar illa ki bu durumda olan vardır.tecrübelerinizi aktarır mısınız? Nasıl ilerledi süreç, kaç puan aldınız?

Flowelch
Aday Memur
02 Mayıs 2025 14:44

Merhaba Hocam, özel sektörde çalışırken bıktığım için sınava hazırlandım. Mesaiden kalan vakitlerde çalışabildim ya da tatil günlerimde. Çok zorlu bir süreç oluyor ama bir şeylerden feragat etmek gerek. Birkaç ayınızı bu sınava verirseniz yapabilirsiniz. Benim temelim yoktu her şeye en baştan başladım ve 85 puan aldım. Son merkezi atamada da atandım.

cokomel16
Aday Memur
06 Mayıs 2025 10:42

Eşim 3 vardiyalı çalışıyor o şekilde hazırlandı sınava eylül ekim gibi başladı. nisan ayında doğum yaptığım için bir ay kadar bir süre çalışamadı koptu tamamen ona rağmen 83 küsür puan aldı. İnanmayacaksınız belki ama denemelerden en düşük aldığı puan 87 idi. sınav sonucunun 83 olması bizi çok şaşırttı çok üzdü. gece gündüz demeden çalışıyordu uyumuyordu serviste işe giderken uyuyordu onun haricinde 2-3 saatlik uykularla idare ediyordu. evde de bana yardım ediyordu hep ev işlerine. Allah razı olsun ondan umarım hakkını alır, atanır.

İnşaatmaliyeci
Aday Memur
06 Mayıs 2025 14:06

Hedef 90+ ise mühendislik özek sektöründe açıkçası zor

06 Mayıs 2025 17:24

var

Liverpool295
Aday Memur
06 Mayıs 2025 19:00

şuan var :)

imagination7
Aday Memur
09 Mayıs 2025 12:56

2020 kpssye 8-9 ay evde müsaitken çalıştım 82 puan aldım. Youtube ve kendi çalışmalarımla sadece. 2024 yılında özel sektörde çalışıyorken sınava birkaç ay kala vakit buldukça yine çalışmaya başladım. Sadece 2 ay kadar çalıştım ve 83 aldım. Başlamak kolay devamlılık zor. Devamlılık gelirse başarı oluyor hocam. Devam ettirseydim çalışmalarımı belkide şuan atanmıştım. 1 yıldan fazla bir süre var 85+ alabilirsiniz yeterki başlayınca devam ettirin.

F4ntomm
Şef
09 Mayıs 2025 13:39

2020 ye 8-9 ay sürekli çalışmadınız mı?
imagination7, 1 ay önce

2020 kpssye 8-9 ay evde müsaitken çalıştım 82 puan aldım. Youtube ve kendi çalışmalarımla sadece. 2024 yılında özel sektörde çalışıyorken sınava birkaç ay kala vakit buldukça yine çalışmaya başladım. Sadece 2 ay kadar çalıştım ve 83 aldım. Başlamak kolay devamlılık zor. Devamlılık gelirse başarı oluyor hocam. Devam ettirseydim çalışmalarımı belkide şuan atanmıştım. 1 yıldan fazla bir süre var 85+ alabilirsiniz yeterki başlayınca devam ettirin.

endstrci
Aday Memur
09 Mayıs 2025 16:45

bu başlığı açan arkadaş şu an başka başlıkta kamuda sözleşmeli mühendis olarak çalıştığından bahsediyor. O zaman bu başlığı neden açıyorsun sanki özelde çalışıp sınava hazırlanacakmışsın gibi çok tuhaf gerçekten

F4ntomm
Şef
09 Mayıs 2025 20:53

Sözleşmeli çalışmıyorum kadrolu mühendisim bu 1. Başlığı tekrar tekrar oku,göremiyorsan gözlük takıp tekrar oku bu da 2.
endstrci, 1 ay önce
bu başlığı açan arkadaş şu an başka başlıkta kamuda sözleşmeli mühendis olarak çalıştığından bahsediyor. O zaman bu başlığı neden açıyorsun sanki özelde çalışıp sınava hazırlanacakmışsın gibi çok tuhaf gerçekten

imagination7
Aday Memur
10 Mayıs 2025 03:08

Evet 8-9 ay sürekli çalıştım. Sıfırdan başladım. Daha iyisi olabilirdi ama sürecin başlangıcındaki heves ve hırs gün geçtikçe azaldı. Heves ve hırsınızı diri tutmanız lazım hocam. Birde 2020 haziran ayında olacakken sınav eylüle ertelendi. Zaman kazandım aslında ama yaz geldiği için iyice boşladım çalışmayı maalesef

F4ntomm, 1 ay önce
2020 ye 8-9 ay sürekli çalışmadınız mı?

Kpsbirincisi
Genel Müdür
11 Mayıs 2025 15:24

Başlıktan özelde çalıştığını anladiysan, ilkokul seviyesinde okuma anlama konusunda ciddi sıkıntın var. Eger kpss çalışıyorsan Türkçe'ye ve özellikle paragrafa çok sıkı çalışmanı öneririm zira seviyen sıfıra çok yakın.

endstrci, 1 ay önce

endstrci
Aday Memur
13 Mayıs 2025 20:06

Burada okuduğunu anlayamama değil de dikkat etmeden yazma sonucu bir yanlışlık olduğunu anlayamayacak kadar düşük iq'lusun. Senin gibi birine tenezzül edip yazmazdım ama haddini bir bildireyim istedim. Merak etme ben 2024 kpss de Türkçe'den 25 net yaparak senin gibilere fark attım zaten. 94 puanımı da aldım cebime koydum. Git şimdi kendin gibi düşük seviyelere çat, benim seviyeme istesen de ulaşamazsın.
Kpsbirincisi, 1 ay önce

Başlıktan özelde çalıştığını anladiysan, ilkokul seviyesinde okuma anlama konusunda ciddi sıkıntın var. Eger kpss çalışıyorsan Türkçe'ye ve özellikle paragrafa çok sıkı çalışmanı öneririm zira seviyen sıfıra çok yakın.

F4ntomm
Şef
13 Mayıs 2025 22:11

Birader ben 2020 kpss ile atandım.3,5 senedir mühendis olarak çalışıyorum zaten neyin tatavasını yapıyorsun? Senin gibi yeni gelen mühendislere iş öğretiyoruz biz kurumda.
endstrci, 1 ay önce
Burada okuduğunu anlayamama değil de dikkat etmeden yazma sonucu bir yanlışlık olduğunu anlayamayacak kadar düşük iq'lusun. Senin gibi birine tenezzül edip yazmazdım ama haddini bir bildireyim istedim. Merak etme ben 2024 kpss de Türkçe'den 25 net yaparak senin gibilere fark attım zaten. 94 puanımı da aldım cebime koydum. Git şimdi kendin gibi düşük seviyelere çat, benim seviyeme istesen de ulaşamazsın.

endstrci
Aday Memur
14 Mayıs 2025 00:08

ben sana değil orda haddini aşıp terbiyeszleşen şahsa cevap yazdım ama belki de o da senin hesabındır kim bilir. atanmışsın ama yeniden sınava girme peşindesin herhalde böyle başlıklar açtığına göre. yeni kurumunda da sana iş öğretirler merak etme.

F4ntomm
Şef
14 Mayıs 2025 22:18

Birader sen yeni mezun tüyü bitmemiş bir çocuksun herhalde.bu forumda herkesin kendi için mi soru sorduğunu düşünüyorsun? Tam bir velet gibi konuşmaların.
endstrci, 1 ay önce
ben sana değil orda haddini aşıp terbiyeszleşen şahsa cevap yazdım ama belki de o da senin hesabındır kim bilir. atanmışsın ama yeniden sınava girme peşindesin herhalde böyle başlıklar açtığına göre. yeni kurumunda da sana iş öğretirler merak etme.
Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi