Editörler : E.Kayı Han
02 Mayıs 2025 14:07

Tarım ve Orman Bakanlığı 15 yıldır Görevde Yükselme Sınavı Açmıyor(!)

tarım ve orman bakanlığı 15 yıldır görevde yükselme sınavı açmıyor.

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mayıs 2025 13:00

Şube Müdürlerinin artık değişmesi elzemdir.vekaleten 10 yildan fazla aynı müdürle sorun yaşamaktan bıktım.

elektronik49
Şube Müdürü
04 Mayıs 2025 13:03

Görev tanimimda olmayan ne kadar iş varsa bana yüklemiş. Artık bıktım

amühendis36
Aday Memur
05 Mayıs 2025 09:05

15 yıldır dile kolay

elektronik49, 2 ay önce

Şube Müdürlerinin artık değişmesi elzemdir.vekaleten 10 yildan fazla aynı müdürle sorun yaşamaktan bıktım.

91li
Aday Memur
14 Mayıs 2025 15:14

Merhaba, bir ilçede sözleşmeli büro personeliyim. Birinci yılım 3 Mayısta doldu. merkeze yakın ilçelerden birine geçici görevlendirme talebinde bulunmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba?

amühendis36
Aday Memur
15 Mayıs 2025 13:31

torpilin yoksa uğraşma, özel durumun varsa sağlık gibi ordan torpilsiz yapabilirsin..

91li, 1 ay önce
Merhaba, bir ilçede sözleşmeli büro personeliyim. Birinci yılım 3 Mayısta doldu. merkeze yakın ilçelerden birine geçici görevlendirme talebinde bulunmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba?

santana10
Daire Başkanı
02 Haziran 2025 20:59

Bakanlık rotasyon uygulamadıkça şube müdürleri için görevde yükselme sınavı açmaz il müdür yardımcısı ilçe müdürü şube müdürü ile kurum müdür yardımcısı kadroları için geçen yıl 5 Temmuzda yönetmelik çıkmasına rağmen hala rotasyon devreye girmedi gireceğide meşhul onun için şube müdürü için görevde yükselme sınavı açmazlar kendinizi üzmeyin teknik ve sağlık personeli olarak devam edin

amühendis36
Aday Memur
03 Haziran 2025 09:53

hatırlatma amaçlıdır.

santana10, 3 hafta önce

Bakanlık rotasyon uygulamadıkça şube müdürleri için görevde yükselme sınavı açmaz il müdür yardımcısı ilçe müdürü şube müdürü ile kurum müdür yardımcısı kadroları için geçen yıl 5 Temmuzda yönetmelik çıkmasına rağmen hala rotasyon devreye girmedi gireceğide meşhul onun için şube müdürü için görevde yükselme sınavı açmazlar kendinizi üzmeyin teknik ve sağlık personeli olarak devam edin

amühendis36
Aday Memur
10 Haziran 2025 09:03

+

elektronik49
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 21:32

Acilen rotasyon gelmeli.15 yıl ayni şahsı sube mudurlugu makamda tutmak hangi akla hizmettir.Zorla istemediğim işi yaptran müdürlerden biktim

santana10, 3 hafta önce

amühendis36
Aday Memur
11 Haziran 2025 14:08

rotasyon yalan oldu! görevde yükselme yalan oldu!

elektronik49, 1 hafta önce

Acilen rotasyon gelmeli.15 yıl ayni şahsı sube mudurlugu makamda tutmak hangi akla hizmettir.Zorla istemediğim işi yaptran müdürlerden biktim

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi