Editörler : Pangaea
04 Mayıs 2025 07:06

Başöğretmenlik/Uzman Öğretmenlik kariyer basamakları.

Norm fazlası atama iptalleri sonrası normlar güncelleneceği için il içi tayin takvimini muhtemelen bir haftalığına aksadı/ertelendi.

Yönetici atama süreci devam ediyor.

10 Yılını dolduranlar ve 20 Yılını doldursnlar için uzman ve Başöğretmenlik kılavuzu niye yayınlanmaz bunu anlayamıyorum.

Halihazırda elinizde 23 Aralıkta yayınladığınız kılavuz var. Ocağı mayıs, nisanı ağustos yapıp yayınlayacaksınız. Niye beklenir ki? Bekleniyor niye şu tarihe kadar yayınlayacağız gibi iki satır duyuru yapılmazki?

Yada en güzeli yazın iki satır yazı. Kılavuzada gerek yok. Süresi dolan olsun. Eğitimi hizöetiçin online açın.

yvzhfz
Aday Memur
04 Mayıs 2025 10:46

Belkide mahkeme kararı bekleniyordur.Malum yargıda

Pratik Hoca
Şube Müdürü
04 Mayıs 2025 10:59

23 Aralık tarihinde Kılavuz yayınlanıp süreç işletilirken yargı devam ediyordu hali hazırda mahkemelerce verilmiş iptal veya durdurma kararı olmadığı için süreç devam ettiği nisan ayına kadar kaç bin kişi Başöğretmen uzman öğretmen oldu şimdi niye beklensin ki

Afyonsnf
Yasaklı
04 Mayıs 2025 22:17

5 Mayıs dediler ama bakalım bekleyip göreceğiz

Lewo124
Şef
04 Mayıs 2025 22:21

kim dedi hocam kaynak kim? sendikaların haberi yok, bakanlık bilmiyor, bakan beyden açıklama yok. dediğiniz tarihi veren kim merak ettim doğrusu
Afyonsnf, 9 ay önce
5 Mayıs dediler ama bakalım bekleyip göreceğiz

Braweheart01
Genel Müdür
04 Mayıs 2025 22:31

biz zaten uzman başöğretmen olduk yeni bir kılavuz mu yayınlanacaktı?

Lewo124
Şef
05 Mayıs 2025 06:57

hayırlı olsun hocam. sizin aldığınız ünvanı ay İle gün ile kaçıranlar, süresi dolacaklar var. Kılavuz beklenmesinin nedeni ondan mütevellit
Braweheart01, 9 ay önce

biz zaten uzman başöğretmen olduk yeni bir kılavuz mu yayınlanacaktı?

turkcecii05
Memur
05 Mayıs 2025 07:20

hayır hocam yeni yönetmelik çıkacak o çıkmadığı için ertelendi nisan sonunu işaret ediyorlardi ama çıkmadı

yyxy
Aday Memur
05 Mayıs 2025 07:43

çıkacak olan atama ve yer değiştirme yönetmeliği sayın hocam, kariyer ile ilgili yönetmelik ömk ya uyumlu olarak çıktı zaten şuan keyfi bir gecikme söz konusu.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
05 Mayıs 2025 08:20

Hayırlı haberş bugün bekliyoruz bakalım.

yyxy
Aday Memur
05 Mayıs 2025 10:53

Arkadaşlar bakanlıktan bir tanıdık ilgili daire başkanı ile görüştü bir klavuz yayınlanacakmış fakat akademi ile ilgili yönetmeliği bekliyorlarmış çelişme olmasın diye, bakan bey onay vermemiş henüz yönetmelik için... 3-4 hafta sürer demiş tahmini.. sanırım biraz daha beklenecek

forsurvive
Aday Memur
05 Mayıs 2025 14:34

Teşekkür ederiz hocam bilgi edindikçe paylaşırsanız seviniriz.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
05 Mayıs 2025 16:07

Buda bir haber. En azından yapılacağını öğrendik.

jajacoelho
Genel Müdür
05 Mayıs 2025 16:18

binlerce kişiyi hatta hiç eğitim almamış uzmanlığı olmayan kişileri akademiden muaf şekilde doğrudan başöğretmenlik verilirken 2025 yılının kalan ayları için uzman öğretmenlere akademi şartı konulursa bu anayasanın eşitlik maddesine aykırılık teşkil eder.

Pratik Hoca, 9 ay önce

Buda bir haber. En azından yapılacağını öğrendik.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
05 Mayıs 2025 16:37

MİLLÎ EĞİTİM AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI YÖNETMELİĞİ mart ayında yayınlanmış. İnşallah duyumun/haberin doğrudur yyxy hocam.

yyxy
Aday Memur
05 Mayıs 2025 17:39

daire başkanı akademi ile uyumlu bir yönetmelikten bahsedip klavuzun bunla çelişmemesi için bekliyoruz bakan bey henüz onaylamadı demiş, sayın hocam. süre konusu net değil ama bir kaç haftadan bahsetmiş. umarım ne bekleniyorsa bir an önce olur ve insanların bekleyişi biter. 1. ağızdan bir görüşme olduğu için yazdım. kimseye yanlış bilgi vermek istemem.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
05 Mayıs 2025 18:48

Eyvallah yinede umut serptin.

Bugün bir sendika genel merkezini aradım bende. Bize gelince size bilgi veririz dedi şaka gibi. Bende size gelen sizle beraber tüm sitelere düşer bizede gelşr dedim.

Şaka gibi.

Sendikaların tavrı gölge etme başka ihsan istemezlik durum gibi

Huzeyfe Talha
Aday Memur
06 Mayıs 2025 01:12

Aylardır kontrol edilmemiş de...

Bunu öğretmenler olarak bizler yapsak burnumuzdan getirirler.Hak ettiğimiz unvanları bekliyoruz sadece.

Bir bilgilendirme ile insanların merakını gidermek zor olmasa gerek.

Hürmetler...

yyxy, 9 ay önce
daire başkanı akademi ile uyumlu bir yönetmelikten bahsedip klavuzun bunla çelişmemesi için bekliyoruz bakan bey henüz onaylamadı demiş, sayın hocam. süre konusu net değil ama bir kaç haftadan bahsetmiş. umarım ne bekleniyorsa bir an önce olur ve insanların bekleyişi biter. 1. ağızdan bir görüşme olduğu için yazdım. kimseye yanlış bilgi vermek istemem.

Circassian55
Aday Memur
06 Mayıs 2025 13:53

Arkadaşlar selamlar. Buraya CİMER'e yazdığım bilgi edinme metnini ve aldığım cevabı bırakıyorum. Bilgi edinme dilekçesini 25 Nisan 2025 tarihinde yazdım cevap ise şimdi geldi .Değerlendirmesi size ait. (Ne öldürür, Ne güldürür)

Soru: 23 Aralık 2024- 30 Nisan 2025 tarihlerini kapsayacak şekilde 2024 YILI ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ KARİYER BASAMAKLARINDA İLERLEMEYE İLİŞKİN KILAVUZ'U yayınlandı. 2025 yılı içerisinde yeni bir kılavuz yayınlanacak mı? 2025 yılı içerisinde yeniden süresi dolan öğretmenler uzman ve baş öğretmen olarak değerlendirmeye alınacak mı? Bununla ilgili bir çalışmanız var mı? Var ise duyurusu ne zaman yapılacak. iyi günler, iyi çalışmalar.

Cevap: Cevap Metni: 2025 yılı içerisinde yayımlanacak olan ve halen

hazırlık çalışmaları devam eden öğretmenlik mesleği kariyer basamaklarında

ilerlemeye ilişkin kılavuzda yer alacak takvim doğrultusunda şartları taşımanız

halinde uzman öğretmenlik/başöğretmenlik eğitim programına başvuruda bulunabilirsiniz.

Bilgilerinize.

Başvurunuz MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MESLEKİ GELİŞİM VE EĞİTİM DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmış

olup cevap içeriğine ilişkin hukuki sorumluluk cevap veren kuruma aittir.

CİMER?in işleyişine dair tüm bilgiler için tıklayınız.

forsurvive
Aday Memur
06 Mayıs 2025 15:15

Teşekkür ederiz, paylaştığın için. Bir umut bekliyoruz.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
06 Mayıs 2025 17:11

Sayın İlgili;2025 yılı içerisinde yayımlanacak olan ve halen hazırlık çalışmaları devam eden öğretmenlik mesleği kariyer basamaklarında ilerlemeye ilişkin kılavuzda yer alacak takvim doğrultusunda şartları taşımanız halinde uzman öğretmenlik/başöğretmenlik eğitim programına başvuruda bulunabilirsiniz.

Bilgilerinize.

Toplam 1246 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi