Editörler : Pangaea
«14151617181920212223242526

rnsrnsrns
Aday Memur
04 Temmuz 2025 18:48

Mebbiste uzman öğretmenlik süresi 21 ağustos olarak görünüyor. Bu durumda bizim iş yılbaşını mı bulur yoksa Nisan grubu ile birlikte Eylülde mi geçiş olur?

Gxxx
Aday Memur
04 Temmuz 2025 19:00

Ücretsiz izin almıştım eşimin yurt dışı görevinden dolayı
Lewo124, 1 hafta önce
emekli zamanınız bile farklıdır. asteğmen olarak yapıp kademe ilerlemeye saydırdıysanız şayet

Enkidu1
Şef
04 Temmuz 2025 19:31

Bizim müdür grubunda şunları paylaştı, yorum sizde artık:

Sayın Müdürlerim ,

MEBBİS Kariyer Basamakları Modülü'nde halihazırda kurum ve ilçelelerimiz tarafından uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimini tamamladıkları halde onay verilmeyen veya cezai durumu sebebiyle red işlemi yapılmayan öğretmenlerimiz görülmektedir.

‼Son kez onay veya red için sistemi açtık.

📌Bu kişilerin Sertifika işlemleri/ Uzman Öğretmenlik Onay İşlemleri/Başöğretmenlik Onay İşlemleri kısmından onay/red yapılmaması halinde yeni kılavuzla birlikte eğitimleri zayi olup hak kaybı oluşacaktır.

📝Onay hakkını kaybedenlerin sorumlulukları onayda bekleyen kurumda olacaktır.

📲Bakanlıktan arkadaşlarımız ilçelerimizi arayarak süresi en geç 30 Nisan (dahil) olanların onay veya red işleminin yapılması için bilgi veriyorlar.

⛔⁉ Ayrıca süresi dolmayan ve sehven eğitim alanlarında sistemden okul -kurum /ilçe veya il tarafından (nerede onayda bekliyorsa) konuyla ilgili not düşülerek reddedilmesi gerekmektedir.Sistemde bekletilirse yeni süreçte başvuru sorunu oluşabilir.

⏱🔐Haftaya modülü kapatıyoruz İlçe, kurum ve illerimizin işlemlerini bugün yetiştirmesi önemle rica olunur.

🤝İlgi ve desteğiniz için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

Saygı değer kurum Müdürleri

Bakanlığımızın Uzman ve Baş öğretmenlik onay ve red işlemleri için son uyarı mesajıdır. Tüm personellerimiz ile paylaşması kişi ve kurum mağduriyetlerinin önlenmesi bakımından büyük önem arzetmektedir.

Gxxx
Aday Memur
04 Temmuz 2025 20:36

Yeni süreç mi geliyor acaba
Enkidu1, 1 hafta önce

Sayın Müdürlerim ,

MEBBİS Kariyer Basamakları Modülü'nde halihazırda kurum ve ilçelelerimiz tarafından uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimini tamamladıkları halde onay verilmeyen veya cezai durumu sebebiyle red işlemi yapılmayan öğretmenlerimiz görülmektedir.

📌Bu kişilerin Sertifika işlemleri/ Uzman Öğretmenlik Onay İşlemleri/Başöğretmenlik Onay İşlemleri kısmından onay/red yapılmaması halinde yeni kılavuzla birlikte eğitimleri zayi olup hak kaybı oluşacaktır.

📲Bakanlıktan arkadaşlarımız ilçelerimizi arayarak süresi en geç 30 Nisan (dahil) olanların onay veya red işleminin yapılması için bilgi veriyorlar.

⛔⁉ Ayrıca süresi dolmayan ve sehven eğitim alanlarında sistemden okul -kurum /ilçe veya il tarafından (nerede onayda bekliyorsa) konuyla ilgili not düşülerek reddedilmesi gerekmektedir.Sistemde bekletilirse yeni süreçte başvuru sorunu oluşabilir.

⏱🔐Haftaya modülü kapatıyoruz İlçe, kurum ve illerimizin işlemlerini bugün yetiştirmesi önemle rica olunur.

Bakanlığımızın Uzman ve Baş öğretmenlik onay ve red işlemleri için son uyarı mesajıdır. Tüm personellerimiz ile paylaşması kişi ve kurum mağduriyetlerinin önlenmesi bakımından büyük önem arzetmektedir.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
04 Temmuz 2025 20:47

Umutlandım bak şimdi. Temmuzda başlatacaklar zannımca. Nisan-31 ağustos baz alacaklar.

Anyen mayıs 5 gibi eylül 5 son onay diyecekler zannımca

forsurvive
Aday Memur
05 Temmuz 2025 08:27

inşalkah dostum ya

Circassian55
Aday Memur
05 Temmuz 2025 14:08

yılbaşını bekleyin.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
05 Temmuz 2025 15:34

Durum şuki biz temmuzda

Olmadı eylülde

Olmadı aralıkta alcaz.

Aslında burdaki çabamız iş keyfiyetten çıkıp rutine girsin. Kurallar, takvim net olsun. Aslında sizin için yani.

Bir duyumun bilgin yoksa niye ocak ocak diye milletin huzurunu bozarsınız

Circassian55, 1 hafta önce
yılbaşını bekleyin.

forsurvive
Aday Memur
05 Temmuz 2025 17:15

İnsanların tek derdi moral bozmak, bir bilgin varsa ona dayanarak konuş. Yoksa amacın brlli oluyor

Gxxx
Aday Memur
05 Temmuz 2025 17:30

Ankara'da bakanlığa gidip soracak hiç mi arkadaş yok

Gxxx
Aday Memur
05 Temmuz 2025 18:23

Hakikaten sırf moral bozmak için bu söylemler
Circassian55, 1 hafta önce
yılbaşını bekleyin.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 11:01

Kayda değer bir şey mi bilmem ama MEBBİS- Başvuru Onay Durumu-Kariyer Basamakları Sertifika Başvurusu Onaylama işlememleri (Not: İdareciler bilir MEBBİS te Kariyer Basamakları Modülüde var. İlk eğitim başvuru onayları Başvuru Onay Modülünden, Sertifika (ünvan) Onay Kariyer Basamakları kısmından yapılmıştı) vardı. Ara ara baktım mayıs, haziranda ONAYLAMA İŞLEMLERİ SONA ERMİŞTİR uyarısı veriyordu. Orayı kaldırmışlar.

Bakanlık il dışı atama, eş özrü, yönetici atama vb bir başvuru öncesi muhtemelen tarih aralığo vb kodları güncellemek için kaldırıp yeniden açıyor.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 11:03

Hocam bu mesaj hangi ilde atıldı.

Enkidu1, 1 hafta önce

Sayın Müdürlerim ,

Enkidu1
Şef
06 Temmuz 2025 13:37

Ankara

Pratik Hoca, 1 hafta önce

Hocam bu mesaj hangi ilde atıldı.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 14:05

Şuan bakanlığa en yakın sizsiniz. En sıcak bilgiler sizde

Enkidu1, 1 hafta önce

Ankara

Abdülkerim Anlar
Aday Memur
06 Temmuz 2025 14:18

2026 Ocak ayına kaldı sanırım

forsurvive
Aday Memur
06 Temmuz 2025 14:33

Hocam neden ocak ayına kaldığını düşünüyorsunuz merak ettim. Bir çalışma var sonuçta.
Abdülkerim Anlar, 1 hafta önce

2026 Ocak ayına kaldı sanırım

Abdülkerim Anlar
Aday Memur
06 Temmuz 2025 16:44

Nisanın sonundan beri az sonra az sonra denilerek bugüne geldik o yüzden 2026 Ocak tan önce beklemiyorum

forsurvive, 1 hafta önce
Hocam neden ocak ayına kaldığını düşünüyorsunuz merak ettim. Bir çalışma var sonuçta.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
06 Temmuz 2025 17:17

Edip Uzende bu konuda sorulan bir soruya ağustosu bulabilir diye cevap yamış. (Temmuzda olacakta ağustosa belki sarkabilir gibi aldım bunu.

Artı ankaralı hocamın attığı mesaj. Eskileri bir an önce onaylayın falan. )

Cumaya beklentiye girdim. Ayın 12 sine.

Abdülkerim Anlar, 1 hafta önce

Nisanın sonundan beri az sonra az sonra denilerek bugüne geldik o yüzden 2026 Ocak tan önce beklemiyorum

forsurvive
Aday Memur
07 Temmuz 2025 20:05

Edip Bey neden haber yapmaz merak ediyorum
Toplam 502 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi