Editörler : gül-feşan
«91011121314151617181920»

Semika
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:12

Günaydın, biz sabah iki arkadaş aradık YÖK'ü yuvarlak cevaplar verdiler bilmiyoruz, belli değil, bir hafta sonra da açıklanır bir ay sonra da gibi net bir şey söylemiyorlar maalesef. Sonuçlar Personel Daire Başkanlığınıza bildirilecek oradan bilgi alabilirsiniz dediler. Durum belirsizlikten ibaret. Belirsizlikle başlayan süreç belirsizlikle de devam ediyor maalesef...

OrtHmş, 1 ay önce

Bugün mayısın son günü arkadaşlar. Açıklama için bastıralım lütfen

sayli1289
Memur
30 Mayıs 2025 09:28

yetkili birilerine ulaşıp bilgi almak lazım onlarda bizim gibi memur

OrtHmş
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:29

Yetkili birine ulaşabilen olursa mutlaka bilgi versin arkadaşlar. Biz yine de arayalım. Bende aradım bayram öncesi zor diyor sonra zor diyorum ama belki açıklanadabilir diyor. Yani gerçekten sabır sınıyorlar.

cemile009
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:39

Bir düzen nizam olur belli bir takvim olur tercihler, yerleştirmeler atıyorum başvurular. Takvim yok açıklama yok gerçekten bunu dört gözle bekleyen insanlar var. İnsanlar her gün bir bekleyiş içinde olmak zorunda mı.

Semika, 1 ay önce

Günaydın, biz sabah iki arkadaş aradık YÖK'ü yuvarlak cevaplar verdiler bilmiyoruz, belli değil, bir hafta sonra da açıklanır bir ay sonra da gibi net bir şey söylemiyorlar maalesef. Sonuçlar Personel Daire Başkanlığınıza bildirilecek oradan bilgi alabilirsiniz dediler. Durum belirsizlikten ibaret. Belirsizlikle başlayan süreç belirsizlikle de devam ediyor maalesef...

OrtHmş
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:45

Kesinlikle katılıyorum size. İnsanların duyguları umurlarında değil. Aileler ne yaşıyor umurlarında değil.

cemile009, 1 ay önce

Bir düzen nizam olur belli bir takvim olur tercihler, yerleştirmeler atıyorum başvurular. Takvim yok açıklama yok gerçekten bunu dört gözle bekleyen insanlar var. İnsanlar her gün bir bekleyiş içinde olmak zorunda mı.

Semika
Aday Memur
30 Mayıs 2025 09:53

YÖK Genel Sekreteri Batıkan AKSOY :)))

sayli1289, 1 ay önce

yetkili birilerine ulaşıp bilgi almak lazım onlarda bizim gibi memur

sayli1289
Memur
30 Mayıs 2025 09:56

ulaşabilsek süper olurdu aslında eşleştirmeler hakkında da bilgi sahibi olurduk. Birebir karşılıklı eşleştirme yapmazlar umarım. karma havuz sistemi yaparlarda olabildiğince arkadaşımız istedikleri yerlere yerleşir.

Semika, 1 ay önce

YÖK Genel Sekreteri Batıkan AKSOY :)))

tahirdmr
Aday Memur
30 Mayıs 2025 10:13

Arkadaşlar ben de şimdi aradım YÖK Personel Daire Başkanlığını. Ne kadar ısrar etsem de herhangi bir bilgi vermediler. Telefondaki memur papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu :) Herhangi bir açıklama yapılana kadar bir bilgi alamazsınız dedi. O yüzden yormayın kendinizi. Şimdiye kadar üniversite personelini dinleyen olmadı, bundan sonra da olmaz :) Açıkçası ben bir şey beklemiyorum bunların yapacağı işten. En geç sene sonuna kadar ne yapacaklarsa yaparlar zaten.

cemile009
Aday Memur
30 Mayıs 2025 11:48

O kadar süreceğini düşünmüyorum ama kesinlikle sana hak veriyorum böyle hergün bekleyip boşuna zamanımızı kaybetmek boş iş, zaten belli olacak olduğunda öğrenicez, sürekli takipte olmak hem büyük stres hem de gerçekten zaman kaybı. Bunların yapacağı iş bu kadar fazlası yok yani.

tahirdmr, 1 ay önce

Arkadaşlar ben de şimdi aradım YÖK Personel Daire Başkanlığını. Ne kadar ısrar etsem de herhangi bir bilgi vermediler. Telefondaki memur papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu :) Herhangi bir açıklama yapılana kadar bir bilgi alamazsınız dedi. O yüzden yormayın kendinizi. Şimdiye kadar üniversite personelini dinleyen olmadı, bundan sonra da olmaz :) Açıkçası ben bir şey beklemiyorum bunların yapacağı işten. En geç sene sonuna kadar ne yapacaklarsa yaparlar zaten.

tahirdmr
Aday Memur
30 Mayıs 2025 12:15

Bence o kadar sürecek. Hatta seçim malzemesi bile yapılabilir :) Yetkisiz sendika ne zaman üyelerini kaybetmeye başlarsa o zaman memurlar için bir şeyler yapmaya başlar.

cemile009, 1 ay önce

O kadar süreceğini düşünmüyorum ama kesinlikle sana hak veriyorum böyle hergün bekleyip boşuna zamanımızı kaybetmek boş iş, zaten belli olacak olduğunda öğrenicez, sürekli takipte olmak hem büyük stres hem de gerçekten zaman kaybı. Bunların yapacağı iş bu kadar fazlası yok yani.

croogg
Aday Memur
30 Mayıs 2025 13:24

https://www.takvim.com.tr/kadraj/galeri/ikon/yok-becayis-sonuclari-2025-universiteler-arasi-karsilik

cemile009
Aday Memur
30 Mayıs 2025 13:42

haziranın ilk haftası diyor, temmuzu bulmaz bu olay.

croogg, 1 ay önce

https://www.takvim.com.tr/kadraj/galeri/ikon/yok-becayis-sonuclari-2025-universiteler-arasi-karsilikli-yer-degistirme-basvuru-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
30 Mayıs 2025 15:18

başka bişey duyan oldu mu

dadaş1625
Aday Memur
30 Mayıs 2025 15:32

şimdi de NTV Haber yapmış sonuçlar hakkında

yucel1981
Aday Memur
30 Mayıs 2025 15:37

arkadaşlar az önce yine aradım, gazetede çıkan haberlere inanmayın, YÖK tarafından bilgi verilmeyecek, kendi Rektörlüklerinizden bilgi alacaksınız dediler. Tarih olarak da bildiğiniz üzere net tarih yok dediler. İnsanların umutlarıyla resmen oyun oynuyorlar, gerçekten bu süreç çok moral bozucu bir hale gelmeye başladı, sizlerden ricam lütfen siz de arayın, en ufak bir bilgiye dahi hepimizin ihtiyacı var.

yucel1981
Aday Memur
30 Mayıs 2025 15:39

ayrıca iki Üniversite tercih olayını sordum, "Seçmiş olduğunuz Üniversitelerden sizin Üniversitenize aynı ünvanda biri geçiş için başvuru yapmazsa başvuru olumsuz olacak" yani bu kadar başvurudan çok az kişi eşleşecek diye anladım.

cemile009
Aday Memur
30 Mayıs 2025 15:50

o şekilde hiçbir işe yaramaz ki bu sistem, yani 2 senedir bunu için mi uğraşıyorlarmış:)denildiği gibi çaprazlama cok daha iyi olurdu.

yucel1981, 1 ay önce

ayrıca iki Üniversite tercih olayını sordum, "Seçmiş olduğunuz Üniversitelerden sizin Üniversitenize aynı ünvanda biri geçiş için başvuru yapmazsa başvuru olumsuz olacak" yani bu kadar başvurudan çok az kişi eşleşecek diye anladım.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
30 Mayıs 2025 18:51

umarım rezalet bir sistem çıkmaz

sayli1289
Memur
30 Mayıs 2025 19:42

Hocam konuşulanlara göre çıktı bile çünkü birebir eşleştirme çok zor şube Müdürü sef ve teknik kadroların eşleşmesi neredeyse imkansız y.sekreteri e.sekteteri f.sekreteri d.baskanlari hiç saymıyorum bile

eskidenberiburdayim, 1 ay önce

umarım rezalet bir sistem çıkmaz

Toplam 473 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi