Editörler : crops35
«12131415161718192021222324

yucel1981
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:47

dün Yök'ü aramıştım, Üniversitelere yazıyı yazıp yazmadıklarını sordum, Muhabanız Üniversiteniz, oradan bilgi alabilirsiniz dediler. Yani böyle bir süreç gerçekten olamaz, insanlar Yök'e soruyor kapı duvar, kendi Üniversitene soruyorsun kapı duvar, bir yandan YÖK açıklama yapacağını söyledi ve hala açıklama yapılmadı. İnsanlar bir haber bekliyor.

OrtHmş, 1 hafta önce

Hiç haber var mı ?

OrtHmş
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:50

Dün YÖK yazıları gönderdik dedi. Yeniden arayın isterseniz size de aynısını diyecektir

yucel1981
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:50

arkadaşlar şimdi yine aradım YÖK yazıyı Üniversitelere yazmış, telefondaki kişi öyle söyledi. Eşleşmeleri Üniversitelere gönderdik dedi, kendi personel daire başkanlıklarınıza bir sorun isterseniz.

unizfr
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:05

ben de personeli aradim simdi bize gelen bir yazı yok dedi.ne guzel degil mi

cemile009
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:06

Üniversiteler de en geç bugün yarın açıklamak zorundalar diye düşünüyorum fazla bekletemezler.

yucel1981, 1 hafta önce

arkadaşlar şimdi yine aradım YÖK yazıyı Üniversitelere yazmış, telefondaki kişi öyle söyledi. Eşleşmeleri Üniversitelere gönderdik dedi, kendi personel daire başkanlıklarınıza bir sorun isterseniz.

Mütercumann
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:58

üni yönetimlerinin işine gelmeyeceği için öyle bir bekletirler ki bence..
cemile009, 1 hafta önce

Üniversiteler de en geç bugün yarın açıklamak zorundalar diye düşünüyorum fazla bekletemezler.

canalikonya
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:06

mrb arkdaşlar az önce kendi ünv.per.daire aradım daha yazı gelmedi dediler.

BEYAZ GÜLL
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:23

hangi kurum acaba

canalikonya, 1 hafta önce

mrb arkdaşlar az önce kendi ünv.per.daire aradım daha yazı gelmedi dediler.

1calypso1
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:47

ben de kendi personel dairemi aradım öyle bir yazı gelmedi dediler. posta olarak gelmiş mi onu kontrol ediyorlar şu an

tahirdmr
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:57

Ben de YÖK'ü aradım. Üniversitelere gönderilmiş dediler. Ama sallıyorlar bence :)

cemile009
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:59

Nie sallasınlar ki?? bunca zaman yazıyı gönderdik diye bir şey demediler şimdi niye desinler demek ki göndermişler.

tahirdmr, 1 hafta önce

Ben de YÖK'ü aradım. Üniversitelere gönderilmiş dediler. Ama sallıyorlar bence :)

unizfr
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:05

artık memurlarnet ten rica etcez heralde.size zahmet yökten bilgi alsaniz kac kişi tayin alabildi,yazinin akibeti nedir,niye böule oldu diye.

pazartesi unilere yaziyi gondercecegiz bilgisini de siz alabilmiştiniz.

unizfr
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:07

bayramdan sonraki ilk gun pazartesiden kastım

unizfr, 1 hafta önce

artık memurlarnet ten rica etcez heralde.size zahmet yökten bilgi alsaniz kac kişi tayin alabildi,yazinin akibeti nedir,niye böule oldu diye.

pazartesi unilere yaziyi gondercecegiz bilgisini de siz alabilmiştiniz.

tahirdmr
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:09

Tamam Cemile sallamıyorlar, bugün açıklanacak. Niye kandırıyorsunuz kendinizi ya. Ne zaman isterlerse o zaman açıklarlar. Hem açıklandıktan sonra ne kadar sallayacaklar bakalım :)

cemile009, 1 hafta önce

Nie sallasınlar ki?? bunca zaman yazıyı gönderdik diye bir şey demediler şimdi niye desinler demek ki göndermişler.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 12:36

hiç açıklayan üniversite var mı peki bilen var mı ?

1calypso1
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:47

açıklayan varmış öyle diyorlar

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 13:17

link paylaşabilir mi bilenler açıklamayı sitelerinden mi yapıyorlar ya da eline ulaşan varsa nasıl bir açıklama paylaşırlarsa iyi olur

zigzawor2
Memur
11 Haziran 2025 13:39

yapmış olmak için yapıldığı ve memur Sen'in 2 sene önceki toplu sözleşmede karar altına aldırdığı kararlardan biri olduğu için ağustos ayında yapılacak olan toplu sözleşme görüşmeleri öncesi yaptık oldu bitti mantığı ile yapılan saçma sapan sistemsiz dostlar bizi çarşıda görsün işi olan bir çalışmaya güvenmek çok gerçekçi olmayacak buna güvenen arkadaşlar umarım hayal kırıklığı yaşamazlar..

YÖK kaldırılıp üniversiteler MEB'e bağlanmadıkça rektörler muvafakat kozundan vazgeçmek istemedikçe idari personelin yer değişikliği hakkının adilce ve sistematik şekilde yapılacağını beklemek ütopik bir beklenti olarak kalacaktır..

MEB, eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında çalışan personellerine öğretmenler kadar sınırsız olmasa da 13 sene önce sistemli hale getirerek sorunu çözmüştü aslında MEB personellerin de üniversite personelleri de aynı özlük hakkına sahip yapılan işler de hemen hemen aynı tek bir çatı altında birleştirip yer değişikliğini sistemli hale getirmek zor değil ama istemek ve istetecek iradeyi harekete geçirmek gerek bu da yetkili konfederasyon ile zor görünüyor zira memurlara yer değişikliği hakkı sistemli hale gelince sendikalar üye çekmek için kullandıkları argümanlardan birini kaybedecek bunu asıl sendikalar istemiyor zannımca.. bir rektör 8 yılda bir defa bile görmediği bir memurun tayinine neden ket vurmak ister anlamış da değilim ne sebeple olursa olsun senin üniversitenden gitmek isteyen birini zorla tutmak nereden bakarsak bakalım anlamsız ve tutarsız..

1calypso1
Aday Memur
11 Haziran 2025 14:06

benim üniversitem resmi yazı ile de mail yoluyla da bir şey gelmediğini söylüyor. Millet gruplarda sonuç paylaşıyormuş bana çıktı çıkmadı diye bu nasıl oluyor anlamadım

irishbeer
Aday Memur
11 Haziran 2025 14:09

neyini anlamadın dostum. zaten 300 idari personel söylendi demek ki sizin okulda eşleşen yok. yazı da yok. garabet bir şey zaten illallah ettik bu yök ten de bu yönetim şekillerinden de

1calypso1, 1 hafta önce
benim üniversitem resmi yazı ile de mail yoluyla da bir şey gelmediğini söylüyor. Millet gruplarda sonuç paylaşıyormuş bana çıktı çıkmadı diye bu nasıl oluyor anlamadım
Toplam 467 mesaj
«12131415161718192021222324

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi