Editörler : gül-feşan

Kapalı
05 Mayıs 2025 16:27

Eşimle Nöbet Soruşturma

biz eşimle aynı hastane aynı bölümde çalışıyoruz. nöbetlerimizin ayrı yazıldığı günler birbirimizin yanında hastanede kalıyoruz, yönetim bu konuda soruşturma açacağını söylüyor, nöbetçi olmayan personelin hastanede kalması yasakmış, böyle bi hakları var mı

fatodemiş
Memur
06 Mayıs 2025 17:38

Evet öyle hakları var. Nöbetçi/icapçı değilsen hastanede kalamazsın. Yanlış anlamayın haddim değil ama zaten hergün birbirinizi görüyorsunuz 24 saat aynı yerde birarada çalışıyorsunuz biraz da özleyin birbirinizi dimi :)

kykdr
Aday Memur
06 Mayıs 2025 19:23

hastanede başınıza bişey gelse sorumluluğu kim alacak , böyle saçma şey olurmu , işyerindesiniz sonuçta tabiki yasak

saglıkcıbey
Aday Memur
06 Mayıs 2025 20:09

Hem nöbetçi değil, hem hastanede kalmış, hem de böyle bir hakları var mı diye soruyor. Hastane otel mi kardeşim? Tabiki de yasak. Ohhh ekmek elden, su gölden

BDRL
Aday Memur
08 Mayıs 2025 16:27

Diğer nöbetçiler muhtemelen rahatsız olmuşlardır. (Haklı olabilirler) Yoksa yönetimin durduk yere üzerinde duracağını düşünmüyorum

since2024
Aday Memur
08 Mayıs 2025 17:46

hemşirelik gerçekten zor meslek şu forumda yazılanları okudukça anlıyorum

Fturk12
Aday Memur
18 Mayıs 2025 00:34

Millet konuşuyor işte formda bilen bilmeyen Ben arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk ve aynı zamanda ev arkadaşıydık nöbetler 24 saat ayda 2defa evde denk geliyorduk

saglıkcıbey
Aday Memur
18 Mayıs 2025 08:22

Eee ne yapalım anlamadım? Bu, hastanede kalıp yatmayı meşru mu kılıyor? Adı üstünde, hastane... Otel değil di mi?
Fturk12, 4 hafta önce
Millet konuşuyor işte formda bilen bilmeyen Ben arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk ve aynı zamanda ev arkadaşıydık nöbetler 24 saat ayda 2defa evde denk geliyorduk

Fturk12
Aday Memur
18 Mayıs 2025 11:29

Kardeş o duruma düşersen anlarsın

dav13
Aday Memur
18 Mayıs 2025 18:54

açık büfe kahvaltı, havuz, sauna, spor salonu vs olan bi yerden bahsediyor gibisiniz..
saglıkcıbey, 4 hafta önce
Eee ne yapalım anlamadım? Bu, hastanede kalıp yatmayı meşru mu kılıyor? Adı üstünde, hastane... Otel değil di mi?

saglıkcıbey
Aday Memur
18 Mayıs 2025 19:37

Öğle, akşam ve gece yemek veriliyor. Orda o an mesaisi olmayan biri neden sürekli yesin? Veya mesaisi olmadığı halde orda uyuyan biri elektrik, su, doğalgaz veya klimadan neden yararlansın? Sizce bu etik bir davranış mı?
dav13, 4 hafta önce
açık büfe kahvaltı, havuz, sauna, spor salonu vs olan bi yerden bahsediyor gibisiniz..

kykdr
Aday Memur
18 Mayıs 2025 22:09

polislerde karakolda yatsın o zaman , öğretmenler okullarda yaşasın , kardeşim iş yerinde başına bişey gelse ortalığı ayağa kaldırırsınız kendim istedim kaldım demezsin
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi