Editörler : swat3410
07 Mayıs 2025 22:39

Performans atışından düşük puan almak

Performans atışında 70 puan altında atan biri Ankara'ya atış için eğitimemi gidiyor? Hiç bu yüzden eğitime giden oldumu duyan yada bilen varmı arkadaşlar ? Yeni başlayan bir meslektaşımız sorar atışları kötü olduğu için endişeleniyor.Ben daha önce hiç duymadım kötü atış yaptığı için eğitime giden, atışta çalışan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirmisiniz teşekkürler.

Srkan112
Şef
07 Mayıs 2025 22:41

Yok öyle birşey ne alaka. Söyle korkmasın

Polizei20
Aday Memur
07 Mayıs 2025 22:46

peki performans atışının puanı düşük olması asalet tasdik olmasını etkiler mi?
Srkan112, 2 hafta önce
Yok öyle birşey ne alaka. Söyle korkmasın

Srkan112
Şef
07 Mayıs 2025 22:49

Yok kardeşim hiç birşey olmaz merak etme. İstersen 50 puan al. O kadar önemseme bunu. Hiç bir şeye faydasına yok zararı da yok düşük yada yüksek atmanın. He tabi 20-30 da almazsınız
Polizei20, 2 hafta önce

Srkan112
Şef
07 Mayıs 2025 22:55

Daha yolun başındasın. Bu meslekte kafana takacağın yada başına bela olacak çok şey olacak. Bunları düşünme bunlar çerez
Polizei20, 2 hafta önce

Polizei20
Aday Memur
08 Mayıs 2025 00:39

Bilgileriniz için teşekkürler.
Srkan112, 2 hafta önce
Yok kardeşim hiç birşey olmaz merak etme. İstersen 50 puan al. O kadar önemseme bunu. Hiç bir şeye faydasına yok zararı da yok düşük yada yüksek atmanın. He tabi 20-30 da almazsınız

buralarda925
Memur
08 Mayıs 2025 09:10

laf olsun diye mi konuşuyorsun atısın performans puanından tut da misyona kadar önemi var bilgisizliğin kitabını sana yazdırdılar heralde :)bir tane yorumun ise yarar olsun da sunda bali bilgiliymis diyelim be .çocuğun asaleti gelmemiş yalan yanlış bilgi veriyorsun atış tekrarlamak zorunda laf olsun diye mi yılda 3 defa atış yapıyoruz la biz adam polis polis atış ne demek önemli değil bir kere lazım olur onda da canıyla öder .polisin ömründe bir kere başına gelir ki örnekleri var ya canıyla öder ya da başkasının canına neden olur atış bir polis için en önemli şeydir
Srkan112, 2 hafta önce

Srkan112
Şef
08 Mayıs 2025 09:32

Birader ne misyonu, ne interpolu, ne birleşmiş milletler görevi, hangisine giden tanıdığın var, çevrende kaç tane polis gitti. Adam yeni girmiş mesleğe, üniversiteye yeni başlamış adam gibi hemen yüksek lisan s hayalleri kurup zar zor üniyi bitiren adam gibi konuştun. Çocuk yeni başlamış ne misyonundan bahsediyorsun sanki sen bilmiyorsun ağzıyla kuş dahi tutsa misyona gidemeyeceğini. Performans atışının 50 ile 100 olması arasında ben hiç fark görmedim yıllardır. Haa Allah korusun olay anına gelince de; orda 7 metre de yayıla yayıla attığın atışın saldırı anıyla alakası bile olmaz bunu sende biliyorsun. 7 metre de taş atsan değer zaten, saldırı anında sen bir adım sağa kayarak atış yaparsın o zaman
buralarda925, 2 hafta önce
laf olsun diye mi konuşuyorsun atısın performans puanından tut da misyona kadar önemi var bilgisizliğin kitabını sana yazdırdılar heralde :)bir tane yorumun ise yarar olsun da sunda bali bilgiliymis diyelim be .çocuğun asaleti gelmemiş yalan yanlış bilgi veriyorsun atış tekrarlamak zorunda laf olsun diye mi yılda 3 defa atış yapıyoruz la biz adam polis polis atış ne demek önemli değil bir kere lazım olur onda da canıyla öder .polisin ömründe bir kere başına gelir ki örnekleri var ya canıyla öder ya da başkasının canına neden olur atış bir polis için en önemli şeydir

Poevata
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:58

Kadro atışında görevli personellerde meslektaşımız atışı kötü gidenlere yardımcı oluyorlar atış esnasında endişelenmesi gereken bir konu değil rahat rahat gitsin atışını yapsın, stresini atsın atışta keyif almaya baksın.

kral122
Daire Başkanı
08 Mayıs 2025 11:19

Benim en az 4 arkadaş gittik atislari iyi olması lazim

Srkan112, 2 hafta önce
Birader ne misyonu, ne interpolu, ne birleşmiş milletler görevi, hangisine giden tanıdığın var, çevrende kaç tane polis gitti. Adam yeni girmiş mesleğe, üniversiteye yeni başlamış adam gibi hemen yüksek lisan s hayalleri kurup zar zor üniyi bitiren adam gibi konuştun. Çocuk yeni başlamış ne misyonundan bahsediyorsun sanki sen bilmiyorsun ağzıyla kuş dahi tutsa misyona gidemeyeceğini. Performans atışının 50 ile 100 olması arasında ben hiç fark görmedim yıllardır. Haa Allah korusun olay anına gelince de; orda 7 metre de yayıla yayıla attığın atışın saldırı anıyla alakası bile olmaz bunu sende biliyorsun. 7 metre de taş atsan değer zaten, saldırı anında sen bir adım sağa kayarak atış yaparsın o zaman
08 Mayıs 2025 11:22

Bu Türkçeyle mi gitti arkadaşların da? Her şeyde torpil olmasın yeter artık.
kral122, 2 hafta önce

Benim en az 4 arkadaş gittik atislari iyi olması lazim

msrf00
Aday Memur
08 Mayıs 2025 11:29

düşük alsan ne olacak bulunduğun yerde ki eğitmenler tekrar silah atış eğitimi verir. Olması gereken birşey, ayrıca 10 metre önünde sabit duran nesnesyide vur yani senden kaçan sana karşı silah sıkan biri yok.

Polizei20
Aday Memur
08 Mayıs 2025 15:06

Kendim için sormadım,yeni başlayan bir arkadaşımız için sordum.Ayrıca prosedür nasıl onu sordum.Atış yerindeki eğitmenler eğitimmi veriyor kötü atış yapana senden duyuyorum ilk defa.
msrf00, 2 hafta önce
düşük alsan ne olacak bulunduğun yerde ki eğitmenler tekrar silah atış eğitimi verir. Olması gereken birşey, ayrıca 10 metre önünde sabit duran nesnesyide vur yani senden kaçan sana karşı silah sıkan biri yok.

Küçük polis
Şube Müdürü
08 Mayıs 2025 17:39

Sen arkadaşının adına neden yazıyorsun. Seni neden ilgilendiriyor atışının zayıf olması, arkadaşının okuma yazması yok mu? Buraya yazamıyor mu? Arkadaşının yazmadığı yere sen neden yazıyorsun? Bu soruların cevabını bekliyorum.

msrf00
Aday Memur
08 Mayıs 2025 17:50

kardeş atıştan önce anlatılanları dinlemiyorsun galiba .. (puanı yazmak istemedim) puan altı alanlar tekrar atış eğitimine tabi olacak diyor ona göre dikkatli olun diyor.
Polizei20, 2 hafta önce
Kendim için sormadım,yeni başlayan bir arkadaşımız için sordum.Ayrıca prosedür nasıl onu sordum.Atış yerindeki eğitmenler eğitimmi veriyor kötü atış yapana senden duyuyorum ilk defa.

Polizei20
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:09

sanamı soracağım kimin adına yazacağımı.Cevabını biliyorsan ve cevap vermek istersen verirsin istemiyorsan burada boş yapma işine bak.
Küçük polis, 2 hafta önce

Sen arkadaşının adına neden yazıyorsun. Seni neden ilgilendiriyor atışının zayıf olması, arkadaşının okuma yazması yok mu? Buraya yazamıyor mu? Arkadaşının yazmadığı yere sen neden yazıyorsun? Bu soruların cevabını bekliyorum.

Polizei20
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:10

Dinliyorum tekrar atış eğitimine tabi olacak diyor ama,atış eğitimine oradamı tabi olacak yoksa ayrı olarak Ankara'ya eğitimini gidiyor onu soruyorum.
msrf00, 2 hafta önce
kardeş atıştan önce anlatılanları dinlemiyorsun galiba .. (puanı yazmak istemedim) puan altı alanlar tekrar atış eğitimine tabi olacak diyor ona göre dikkatli olun diyor.

kral122
Daire Başkanı
08 Mayıs 2025 20:57

Yanlış bir harf var gitti diyecektim. Hiç birisi torpille gitmedi. Senin gibileri almamaları isabetli karar olmus

police-izmir-, 2 hafta önce
Bu Türkçeyle mi gitti arkadaşların da? Her şeyde torpil olmasın yeter artık.

Caner3407
Aday Memur
08 Mayıs 2025 21:12

Her zaman atış yaptığın poligonda kısa bir eğitim alırsın çok kasma

08 Mayıs 2025 21:16

Böyle zorunuza gider işte foyanız meydana çıkınca.
kral122, 2 hafta önce

Yanlış bir harf var gitti diyecektim. Hiç birisi torpille gitmedi. Senin gibileri almamaları isabetli karar olmus

kral122
Daire Başkanı
08 Mayıs 2025 23:21

Ben gitmedim istemedim de torpil yapan o?..dur. Ama torpil ile gitti diye iftira atanları da Allah?a havale ediyorum. Ekşi yemedim ki midem agrisin. Senin söylediklerini serçe parmagima takmıyorum. Daha ağır konuşurumda neyse işine bak

police-izmir-, 2 hafta önce
Böyle zorunuza gider işte foyanız meydana çıkınca.
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi