Editörler : gül-feşan
08 Mayıs 2025 00:14

Eş durumu tayini hk.

Herkese merhaba , eşim sözleşmeli sağlık personeli ben ise kadrolu infaz koruma memuru olarak görev yapıyorum. eşim 1. yılı doldurduğunda eş durumundan yanıma gelme ihtimali yüzde kaçtır ? şimdiden teşekkür ederim cevaplar için

m4l4y4
Aday Memur
08 Mayıs 2025 09:21

yüzde 0 kardeşim 3 yıl çakılı kadrolu eğer sağlık bakanlığına bağlıysa yoksa hiç yok

muallimee1011
Aday Memur
11 Mayıs 2025 02:23

ben de kadrolu öğretmenim eşim sağlık çalışanı 1 yılını doldurdu o da dilekçe verdi gelme ihtimali yok mu yani 3 yıldan önce gelinmiyor mu
m4l4y4, 7 ay önce

yüzde 0 kardeşim 3 yıl çakılı kadrolu eğer sağlık bakanlığına bağlıysa yoksa hiç yok

m4l4y4
Aday Memur
12 Mayıs 2025 09:32

Sen gidersin kardeşim sözleşmeli olan aynı bakanlık olmadığı sürece gelemez 4 yıl bekleyecek mecbur siz dönem tayininizde gidersiniz

muallimee1011, 7 ay önce
ben de kadrolu öğretmenim eşim sağlık çalışanı 1 yılını doldurdu o da dilekçe verdi gelme ihtimali yok mu yani 3 yıldan önce gelinmiyor mu
21 Ekim 2025 11:14

sonuç ne oldu

Gknaydnn
Aday Memur
07 Kasım 2025 13:20

Benim eşim sağlık Bakanlığında sözleşmeli tıbbi sekreter Ocak ayında kadrosu doluyor ben polis memuru olarak onun yanına gelmek için eş durumundan dilekçe verdim sağlık Bakanlığının yeni yönetmeliğini tam bilmiyorum bu durumda ben eşimin yanına gelebilir miyim yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi