Editörler : gül-feşan
08 Mayıs 2025 03:23

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı

Sağlık bakanlığı 15 bin küsür personel alcak burdan elektrik teknikerliği yazmayı düşünüyorum. Ama ilan metninde elektrik teknikerinin hangi kanuna tabi olduğu yazmıyor direkt 657 ve 653 e tabi personeller alınacak diyor. Sorum şu

1-) elektrik teknikeri hangi kanuna tabi atanacak

2-) buraya yerleşen biri 2026 kpss ile kit kurumuna geçiş yapabilir mi ? ( ilanda başka sözleşmeli kuruma geçerken 1 yıl atama yapamaz diyor)

3-) elektrik teknikerliğinde hastane için gece vardiyası varmı ? Gece çalışmak istesem mümkün olur mu?

servet07
Aday Memur
08 Mayıs 2025 05:51

Gece vardiyasi var ama 20 yilldir gece vardiyasinda olan personelden sana sira gelir mi orasini bilemem.

657 4b sozlesmeli personel oluyorsun. 3 yil sonra kadroya geciyorsun. Sozlesmeliden istifa edersen 1 yil sozlesmeli olarak ayni unvanda atanamazsin.

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 08:28

hocam kılavuzda tekniker sınıfını ayırmış dikkat edin .657 4b süresiz sözleşmeli diye 3 yıl sonra kadro almadı için 657 nin 4b 663 45/a maddesine göre atanması lazım bu sınıfta sağlık çalışanları var tek sınıf yok bu sınıfta
servet07, 2 hafta önce

Gece vardiyasi var ama 20 yilldir gece vardiyasinda olan personelden sana sira gelir mi orasini bilemem.

657 4b sozlesmeli personel oluyorsun. 3 yil sonra kadroya geciyorsun. Sozlesmeliden istifa edersen 1 yil sozlesmeli olarak ayni unvanda atanamazsin.

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 08:29

hocam bende teknisyenlik seçecektim il sağlık müdürlüğü ile görüştüm süresiz sözleşmeli olduğumu 3+1 olayından yararlanamıyacagımı tayin hakkı olmadığını söylediler eş durumu dışında herkes bir söylüyor şu doğrudur diyemiyorum

Omerfaruk6672
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:37

Hocam merhaba teknisyenlik hangi bölümden başvuruyorsunuz
rainrun, 2 hafta önce
hocam bende teknisyenlik seçecektim il sağlık müdürlüğü ile görüştüm süresiz sözleşmeli olduğumu 3+1 olayından yararlanamıyacagımı tayin hakkı olmadığını söylediler eş durumu dışında herkes bir söylüyor şu doğrudur diyemiyorum

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:42

metal teknolojisi siz
Omerfaruk6672, 2 hafta önce
Hocam merhaba teknisyenlik hangi bölümden başvuruyorsunuz

Omerfaruk6672
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:42

bende metal hocam
rainrun, 2 hafta önce
metal teknolojisi siz

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:43

tercih yapıcakmısınız
Omerfaruk6672, 2 hafta önce
bende metal hocam

Omerfaruk6672
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:44

yaptım hocam 74 puanla da sanmıyorum olacağını denedim yine de

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:45

belli olmaz hayırlısı olsun ben 80 puan tercih yapmıyıcam

Omerfaruk6672
Aday Memur
08 Mayıs 2025 10:49

anladım hocam sağlık bakanlığı olduğu için yapmıyor çoğu kişi hayırlısı olsun

sssss llllll
Aday Memur
08 Mayıs 2025 16:56

1 yıl atanamazsınız diye eklemişsiniz ama seneye kite tekrar kpss girerek atanamazmıyım. Cimer dahil sormadığım yer kalmadı net cevap alamadım net bilgiye ihtiyacım var kite atanma durumu için

servet07, 2 hafta önce

electrician1625
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:03

hocam il sağlık müdürlüğünde görev yaptığımız zaman merkez binada mı çalışıyoruz yoksa rastgele sonradan dağıtım mı yapıyorlar ilçelere, hastanelere falan. Cevaplarsanız çok sevinirim

ve dağıtım yapıyorlarsa sonradan ikametgah'ımıza göre mi yapıyorlar yoksa tamamen rastgele mi? siz konuştuğunuz için size sormak istedim

rainrun, 2 hafta önce

sssss llllll
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:22

Benim açtığım konu dışında herşey konuşuldu 3-4 saat içinde tercihler bitecek Yardım edebilecek vars

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:29

hocam konuştuğum kişiler hastaneye atanırsan hastanede il sağlık atanırsan il sağlık binasında çalışırsın dediler sadece mesleğin ile ilgili bir yere vermeye bilirler masa başı kağıt kürek işlerine verirler dedi ama hastaneyse hastane il sağlıksa il sağlık dediler
electrician1625, 2 hafta önce

hocam il sağlık müdürlüğünde görev yaptığımız zaman merkez binada mı çalışıyoruz yoksa rastgele sonradan dağıtım mı yapıyorlar ilçelere, hastanelere falan. Cevaplarsanız çok sevinirim

ve dağıtım yapıyorlarsa sonradan ikametgah'ımıza göre mi yapıyorlar yoksa tamamen rastgele mi? siz konuştuğunuz için size sormak istedim

electrician1625
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:44

Çok teşekkür ederim cevap için. Bahsettiğiniz durum hemen hemen her kurumda var zaten gördüğüm kadarıyla. Üniversitelerde falan da teknik sınıf çoğunlukla masa başı çalışıyormuş. Farkeden bir şey olmuyor yani

Benim aklıma takılan başka bir konu da sağlık bakanlığında ek ödeme falan oluyor mudur acaba? hastanelerde oluyormuş ama il müdürlüklerinde yok sanırım

rainrun, 2 hafta önce
hocam konuştuğum kişiler hastaneye atanırsan hastanede il sağlık atanırsan il sağlık binasında çalışırsın dediler sadece mesleğin ile ilgili bir yere vermeye bilirler masa başı kağıt kürek işlerine verirler dedi ama hastaneyse hastane il sağlıksa il sağlık dediler

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:55

il müdürlüklerinde yok diye biliyorum ama hastenelerde var hepsin miktar değişiyor dediler ama çok fark etmiyor dediler

Çok teşekkür ederim cevap için. Bahsettiğiniz durum hemen hemen her kurumda var zaten gördüğüm kadarıyla. Üniversitelerde falan da teknik sınıf çoğunlukla masa başı çalışıyormuş. Farkeden bir şey olmuyor yani

Benim aklıma takılan başka bir konu da sağlık bakanlığında ek ödeme falan oluyor mudur acaba? hastanelerde oluyormuş ama il müdürlüklerinde yok sanırım

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:56

hocam siz 3+1 olayını öğrendiniz mi tayin hakkı oluyor mu

electrician1625
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:27

Sağlık personeli dışında hepsi süresiz sözleşmeli diye geçiyormuş. Yani 3+1 yok deniyor ama bazıları da dilekçe yazın falan diyor. Belli değil kısacası ama kılavuzda yazan "süresiz sözleşmeli". Tayin konusunda da hiç bilgim yok maalesef

rainrun, 2 hafta önce
hocam siz 3+1 olayını öğrendiniz mi tayin hakkı oluyor mu

rainrun
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:45

evet Banada öyle dendi üç tane sağlık il müdürlüğü ile görüştüm tayin yok diyorlar ama bir kaç yıla 3+1. kapsamına alınırsınız dendi hayırlısı olsun herkes icin

Sağlık personeli dışında hepsi süresiz sözleşmeli diye geçiyormuş. Yani 3+1 yok deniyor ama bazıları da dilekçe yazın falan diyor. Belli değil kısacası ama kılavuzda yazan "süresiz sözleşmeli". Tayin konusunda da hiç bilgim yok maalesef

Tgbç
Aday Memur
09 Mayıs 2025 01:00

Bwn de bunu çok araştırdım, genç sağlık sendikasından biri döndü bana sağolsun, bakanlık farklı olduğu zaman olabiliyor dediler, sadece zimmete düşme süresini uzatabilirler dedi aynı ünvan olunca

sssss llllll, 2 hafta önce

1 yıl atanamazsınız diye eklemişsiniz ama seneye kite tekrar kpss girerek atanamazmıyım. Cimer dahil sormadığım yer kalmadı net cevap alamadım net bilgiye ihtiyacım var kite atanma durumu için

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi