Editörler : gül-feşan

han aslı
Aday Memur
14 Mayıs 2025 13:05

Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, "büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki

pozisyonlara yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında

sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir." demiş.süresiz sözleşmeli ibaresinigöremedim.

rainrun, 1 ay önce
hocam kılavuzda tekniker sınıfını ayırmış dikkat edin .657 4b süresiz sözleşmeli diye 3 yıl sonra kadro almadı için 657 nin 4b 663 45/a maddesine göre atanması lazım bu sınıfta sağlık çalışanları var tek sınıf yok bu sınıfta

rainrun
Aday Memur
14 Mayıs 2025 13:07

657 4b süresiz sözleşmeli demek degil mi
han aslı, 1 ay önce

Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, "büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki

pozisyonlara yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında

sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir." demiş.süresiz sözleşmeli ibaresinigöremedim.

han aslı
Aday Memur
14 Mayıs 2025 14:00

Süresiz sozlesmeli olduklarini bilmiyordum. ama şöyle bir şey varmış 2022 yılında değişime gidilmiş 4b de artık alınan tüm 4b liler 3+1 sistemine gore alınıyormuş 3 yıl dolunca istekte bulunursan kadroya gecebiliyormuşsun.

Atanacagin kurum yok öyle bir sey derse bağlı bulunduğu bakanlıktan ust yazı isteyerek doğrusunu öğrenmesini saglayabiliyormuşsun

rainrun, 1 ay önce
657 4b süresiz sözleşmeli demek degil mi

rainrun
Aday Memur
14 Mayıs 2025 14:04

ben kılavuzda yazana göre söylüyorum sağlık bakanlığın önceki atamalarına bakın sadece sağlık çalışanı aldığı için 657 4/b 663 45/a maddesine göre diye yazar ama son alımda sağlık çalışanları ile birlikte teknisyen teknikerde alındığı için 657/4b ve 657/4b 663 45/a iki yazıyor iki ünvan içinde aynı kurallar var işe tercih kılavuzunda neden ayırsınlar

rainrun
Aday Memur
14 Mayıs 2025 14:07

sonradan kurum icinde değişiklik oluyorsa bilemem ancak forumda adam destek personeli olarak alınmış 4/b li 3-1 tabi değilsin denmiş kurumdan böyle olanlar var foruma bakın
han aslı, 1 ay önce

Süresiz sozlesmeli olduklarini bilmiyordum. ama şöyle bir şey varmış 2022 yılında değişime gidilmiş 4b de artık alınan tüm 4b liler 3+1 sistemine gore alınıyormuş 3 yıl dolunca istekte bulunursan kadroya gecebiliyormuşsun.

Atanacagin kurum yok öyle bir sey derse bağlı bulunduğu bakanlıktan ust yazı isteyerek doğrusunu öğrenmesini saglayabiliyormuşsun

han aslı
Aday Memur
14 Mayıs 2025 23:00

1. Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki

sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.

2. Bu tercih kılavuzunda bulunan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki pozisyonlara

yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun

Hükmünde Kararname?nin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecektir.

Biz 1.maddeye giriyoruz.yani tekniker olanlar.

2.maddede saglik ve yardimci saglik diyor.

1. maddedeki 6517/4b ile 2.maddedeki 657/4b ayni sey.ikinci maddede 2 grup var.

ben anlamak icin yaziyorum bütün bunlari.size karsi gelmek icin degil beni yanlis anlamayin

biz 4b ye tabiyiz ve 3 yil dolunca dilekceyle kadroya gecmeyi isteyebiliyoruz.eger öyle bir sey yok derlerse üst yazi istiyoruz.çunku öyle bir sey var.

bu arada atanamadim siz ?

rainrun, 1 ay önce
ben kılavuzda yazana göre söylüyorum sağlık bakanlığın önceki atamalarına bakın sadece sağlık çalışanı aldığı için 657 4/b 663 45/a maddesine göre diye yazar ama son alımda sağlık çalışanları ile birlikte teknisyen teknikerde alındığı için 657/4b ve 657/4b 663 45/a iki yazıyor iki ünvan içinde aynı kurallar var işe tercih kılavuzunda neden ayırsınlar

rainrun
Aday Memur
14 Mayıs 2025 23:03

konu çok karışık 10a yakın il sağlık müdürlüğü ile görüştüm hepsi yok dediler bir şey diyemiyorum artık kesin sonuç alamadığım için tercih yapmadım kesin atanacağım halde

electrician1625
Aday Memur
15 Mayıs 2025 00:30

Sizin dediğiniz daha mantıklı geliyor. Cimer'e falan soruldu mu bilmiyorum ama detaylı sormak lazım. Bu arada ben de tek tercih yazdığım yere yerleştim. Bir aksilik çıkmazsa burada başlayacağım.

han aslı, 1 ay önce

1. Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki

sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.

2. Bu tercih kılavuzunda bulunan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki pozisyonlara

yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun

Hükmünde Kararname?nin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecektir.

Biz 1.maddeye giriyoruz.yani tekniker olanlar.

2.maddede saglik ve yardimci saglik diyor.

1. maddedeki 6517/4b ile 2.maddedeki 657/4b ayni sey.ikinci maddede 2 grup var.

ben anlamak icin yaziyorum bütün bunlari.size karsi gelmek icin degil beni yanlis anlamayin

biz 4b ye tabiyiz ve 3 yil dolunca dilekceyle kadroya gecmeyi isteyebiliyoruz.eger öyle bir sey yok derlerse üst yazi istiyoruz.çunku öyle bir sey var.

bu arada atanamadim siz ?

han aslı
Aday Memur
15 Mayıs 2025 00:35

sözleşmeli çalışan arkadaşım söyledi bunları bana olduğunu.hem öyle olsa nile tercih yapın.her şey değişiyor .sinava girer baska tercih yaparsiniz.firsatlari degerlendirin derim.hakkımızda hayırlısı.

rainrun, 1 ay önce
konu çok karışık 10a yakın il sağlık müdürlüğü ile görüştüm hepsi yok dediler bir şey diyemiyorum artık kesin sonuç alamadığım için tercih yapmadım kesin atanacağım halde

han aslı
Aday Memur
15 Mayıs 2025 00:36

hayırlı olsun .darısı başımıza

electrician1625, 1 ay önce

Sizin dediğiniz daha mantıklı geliyor. Cimer'e falan soruldu mu bilmiyorum ama detaylı sormak lazım. Bu arada ben de tek tercih yazdığım yere yerleştim. Bir aksilik çıkmazsa burada başlayacağım.

han aslı
Aday Memur
15 Mayıs 2025 23:16

atandiniz mi? 72.99 a kadar dusmus

Omerfaruk6672, 1 ay önce
yaptım hocam 74 puanla da sanmıyorum olacağını denedim yine de

esenö
Memur
16 Mayıs 2025 12:27

Elektrık yada inşaat teknıkerı maaşları ne kadar acaba ?

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi