1. Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki
pozisyonlara yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında
sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.
2. Bu tercih kılavuzunda bulunan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki pozisyonlara
yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun
Hükmünde Kararname?nin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecektir.
Biz 1.maddeye giriyoruz.yani tekniker olanlar.
2.maddede saglik ve yardimci saglik diyor.
1. maddedeki 6517/4b ile 2.maddedeki 657/4b ayni sey.ikinci maddede 2 grup var.
ben anlamak icin yaziyorum bütün bunlari.size karsi gelmek icin degil beni yanlis anlamayin
biz 4b ye tabiyiz ve 3 yil dolunca dilekceyle kadroya gecmeyi isteyebiliyoruz.eger öyle bir sey yok derlerse üst yazi istiyoruz.çunku öyle bir sey var.
bu arada atanamadim siz ?
1. Bu tercih kılavuzunda bulunan destek personeli, büro personeli, teknisyen ve tekniker ünvanlarındaki
pozisyonlara yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında
sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.
2. Bu tercih kılavuzunda bulunan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki pozisyonlara
yerleşenler; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun
Hükmünde Kararname?nin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecektir.
Biz 1.maddeye giriyoruz.yani tekniker olanlar.
2.maddede saglik ve yardimci saglik diyor.
1. maddedeki 6517/4b ile 2.maddedeki 657/4b ayni sey.ikinci maddede 2 grup var.
ben anlamak icin yaziyorum bütün bunlari.size karsi gelmek icin degil beni yanlis anlamayin
biz 4b ye tabiyiz ve 3 yil dolunca dilekceyle kadroya gecmeyi isteyebiliyoruz.eger öyle bir sey yok derlerse üst yazi istiyoruz.çunku öyle bir sey var.
bu arada atanamadim siz ?
rainrun , 1 ay önce
ben kılavuzda yazana göre söylüyorum sağlık bakanlığın önceki atamalarına bakın sadece sağlık çalışanı aldığı için 657 4/b 663 45/a maddesine göre diye yazar ama son alımda sağlık çalışanları ile birlikte teknisyen teknikerde alındığı için 657/4b ve 657/4b 663 45/a iki yazıyor iki ünvan içinde aynı kurallar var işe tercih kılavuzunda neden ayırsınlar