Editörler : swat3410
08 Mayıs 2025 10:25

Edirne geçici görevi

Geçen sene giden arkadaşlar ne yaptınız nasıl çalıştınız konaklama nasıl oldu

istanbul006
Aday Memur
08 Mayıs 2025 13:29

Ne görevi var Edirnede duyurusu nerede yapıldı?

Murtlu80
Aday Memur
08 Mayıs 2025 14:25

Yaz dönemi boyunca hudut kapısında görev varmış dün geldi yazısı geçen sende vardı

Ahmet can10
Aday Memur
08 Mayıs 2025 15:54

Dayı bizim burdan gidenler çok memnundu 1+2 mi değişik bir sistemle çalıştılar ve sadece masa başında kaşe mi bastım dedi tam hatırlamıyorum ama aşırı memnundular gidenler

85200258
Müsteşar Yardımcısı
08 Mayıs 2025 16:18

O vurduğu kaşelerin her birinden sorumlu. Yani yanlis bir islem yaptıysa o arkadaşlarınin hepsi mahkemede kendilerini savunmak zorunda kalabilirler. Laylaylom yapilacak işler değil.
Ahmet can10, 2 hafta önce
Dayı bizim burdan gidenler çok memnundu 1+2 mi değişik bir sistemle çalıştılar ve sadece masa başında kaşe mi bastım dedi tam hatırlamıyorum ama aşırı memnundular gidenler

Ahmet can10
Aday Memur
08 Mayıs 2025 16:20

Polislik mesleğinin her birimi aynı ciddiyeti ister yapılan işi söyledik sadece oyun oynuyor demedik
85200258, 2 hafta önce
O vurduğu kaşelerin her birinden sorumlu. Yani yanlis bir islem yaptıysa o arkadaşlarınin hepsi mahkemede kendilerini savunmak zorunda kalabilirler. Laylaylom yapilacak işler değil.

asikral1
Şef
08 Mayıs 2025 16:29

Sanki normalde yaptığımız işlemden dolayı sorumlu değiliz ya hatam olmayan işten soruşturma geçirdim adama diyorum soruları ver cevaplim yok ama kanjn 7 gün savunma hakkı diyor aklandık şuan nöbetteyim kafam rahat
85200258, 2 hafta önce

Oznendr
Aday Memur
08 Mayıs 2025 19:10

Devrem bu kadar korkuyorsan evrak işinde köyünde çoban olacaktın imza atmazdin hicbirseye ne güzel laylaylom yapardin

85200258, 2 hafta önce

85200258
Müsteşar Yardımcısı
08 Mayıs 2025 20:35

lafı nerenden anlıyorsun? ben diyorum ki oturup kaşe vurdukluk bir iş değil. Elbette her işin sorumlulugu vardır. ekipte sıkıntılı konuyu bilirsin. pasaport işinde 5 yıl sonra da gelir önüne. Tereciye tere satmaya kalkma.
Oznendr, 2 hafta önce

Devrem bu kadar korkuyorsan evrak işinde köyünde çoban olacaktın imza atmazdin hicbirseye ne güzel laylaylom yapardin

Oznendr
Aday Memur
08 Mayıs 2025 22:15

Tutanağa evraka imza atmaya korkan ellerin bankamatikten maaşı çekerken titredigini hiç görmedim devremmm

85200258, 2 hafta önce
lafı nerenden anlıyorsun? ben diyorum ki oturup kaşe vurdukluk bir iş değil. Elbette her işin sorumlulugu vardır. ekipte sıkıntılı konuyu bilirsin. pasaport işinde 5 yıl sonra da gelir önüne. Tereciye tere satmaya kalkma.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
08 Mayıs 2025 22:33

;-) Kardeşim bol kitap okumani tavsiye ediyorum. Okuduğunu anlama konusunda ilkokul seviyesinde bile değilsin ne yazık ki..
Oznendr, 2 hafta önce

Tutanağa evraka imza atmaya korkan ellerin bankamatikten maaşı çekerken titredigini hiç görmedim devremmm

Toros101
Şube Müdürü
09 Mayıs 2025 00:47

Ben de tam bunun hakkında soru sordum bununla alakalı başvuruları nereye yapıyoruz personel başkanlığının sitesini verdiler ama oranın neresinde. Ayrıca başvuru için daha önce buralarda çalışmış olmak ya da branşı olmak şart mı

09 Mayıs 2025 01:02

bunun artısı ne para pul ?

Dadasov
Aday Memur
09 Mayıs 2025 01:16

pasaport işinde calismis biri olarak şunu söyleyeyim muhtemelen sizi sadece Türk yolcuların giriş çıkış yaptığı yerlere verirler türk yolcuların pasaportlari sisteme kaydını yapip kaşesini vurur gönderirsiniz giden gelenlerin çoğu Almancı veya günlük girip çıkacak kişiler olacağından çok sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum zaten aranan veya giriş yasaklı biri olursa sistem size uyarı verir

police4949
Memur
09 Mayıs 2025 02:22

2 sene önce gittim beni en yoğun olan Kapıkuleye verdiler diğer kapılar daha rahat.Merkezde yurtta kalıyorsunuz internet sıcak su var ama yemek paralı.Biz çakma 12/36 şeklinde çalıştık sivil görev yapılıyor ama oranın amiri sakala karisiyordu.Önce girişe veriyorlar 1 hafta sonra çıkış bölümüne arada tır ve otobüs kapisina veriyorlar.Vize süresi, uyap kaydı ve verilen damga bunlar en önemlileri diğer işleri yaptıkça öğreniyorsunuz.Herkesi kamera önüne çağırıp resmini cektiriyorsunuz yoksa sistem kayıt etmiyor.Kuyruk oldu mu sağdan soldan uyarı gelir onun için elinizin çok hızlı olması lazim.Gece dinlenmek için malesef yer yok.Yemek ücretli.İlisik keseceginiz gün il emniyete gidip IBAN numaranizi veriyosunuz ben 4800 küsur ücret almıştım hayirladiklarim bunlar aklıniza takılan birşey varsa cevaplayabilirim.

Oznendr
Aday Memur
09 Mayıs 2025 07:44

Ya devre adam işin rahatligindan bahsetmiş,ordan ziplamissim ,görürsün mahkeme felan on yıl sonra önüne gelir yaptığın yanlış,bu muydu yani hemen araya sıvısıp vereceğin cevap ,bırak adam işin rahatligindan bahsetmiş ,ziplamissin hemen yok soruşturma mahkeme ya takma kafana bu kadar her işin riski var ,

85200258, 2 hafta önce
;-) Kardeşim bol kitap okumani tavsiye ediyorum. Okuduğunu anlama konusunda ilkokul seviyesinde bile değilsin ne yazık ki..

Çehzat B
Aday Memur
09 Mayıs 2025 12:54

Genelde hudut kapısı kursu olanlar gönderiliyor işi biliyor diye. Kursu olmadan gönderilen hata yaparsa da sorumlu olmaz denendi onaylandı. Pasaportta çalışmadıysan bu kadar emin yorum yapma.

85200258, 2 hafta önce

85200258
Müsteşar Yardımcısı
09 Mayıs 2025 14:26

Hata var hata var. Vizede hata yapmak var , arananda hata yapmak var , pasaportta hata yapmak var, ülkenin tanımadığı pasaportta hata yapmak var. Yani var da var. Zaten hudut kapilarinda çalışmış adam kolay kolay sıkıntı yasamaz. Arkadaşlar kaşe vurduk rahattik demis. Bende dikkatli olmalarını uyardım. Siz neyin kafasını yaşayıp tepki verdiniz anlamadım. birisi imzadan korkuyorsan köyüne git demiş , birisi pasaportta çalışmadiysan öyle emin konuşma demiş... İyi gelen geçen pasaporta vurun. ne vize bakın ne gün bakın ne ülkeyi tanıyıp tanimadigimiza bakın geleni geri çevirmeyin.
Çehzat B, 2 hafta önce

Genelde hudut kapısı kursu olanlar gönderiliyor işi biliyor diye. Kursu olmadan gönderilen hata yaparsa da sorumlu olmaz denendi onaylandı. Pasaportta çalışmadıysan bu kadar emin yorum yapma.

Murtlu80
Aday Memur
09 Mayıs 2025 16:28

Yemek ücretliyse hiç bir karı yok alacan parayı oraya verirsin

antikcag225
Aday Memur
10 Mayıs 2025 16:29

Haziran'ın ilk haftası gidecekler belli olur. Başvuru yapanlar için hayırlı olsun.

Namık1414
Aday Memur
11 Mayıs 2025 19:15

iptal olacak diye bir söylenti var ama bilgisi olan var mı ?
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi