Editörler : Pangaea
08 Mayıs 2025 11:45

DYS Geri Gelmeli

Dys sisteminde duyuruları, evrakları kendimiz okuyorduk. Alanımla ilgili açılan eğitimleri, evde eğitim, dyk, destek eğitim vb duyurularını bireysel olarak takip edip başvuruda bulunabiliyordum. Okul idaresi Milli Eğitim?in veya il ilçenin açtığı eğitimleri başvuru tarihi geçince bizimle paylaşıyor, bilerek geciktiriliyor. Bu sene destek eğitim ihtiyacı vb hiç duymadım. Arkadaşlarına haber veriyorlar ihtiyaç olan yerleri muhtemelen. Kendimi geliştirebileceğim eğitimler var örneğin. Ek yazılarını paylaşmıyorlar, son gün veya günü geçince paylaşıyorlar. Bu tür eğitimler, seminerler, kurslar gereksiz olsa Bakanlık tarafından izin verilip zaten açılmaz. DYS veya farklı bir sistem mutlaka gelmeli. Dys çok kullanışlıydı.

ingilizceci78
Aday Memur
08 Mayıs 2025 11:52

ekys gelisiyor

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
08 Mayıs 2025 12:06

yazdığınız problemlerin ebys kullanımı ile alakası yok. aslında ebysde de öğretmenler eklenebiliyor ama milli eğitim eklemeyin dedi sene başında. sistem gelişince öğretmenlere de açılacağını düşünüyorum

mutsuztayinci.
Aday Memur
08 Mayıs 2025 14:30

Ebys ile ilgili nasıl bir uygulama fikrim yok ama DYS biz öğretmenlerin gelen yazıları, evrakları vb okuması için yeterliydi. Görevlendirme ihtiyaçlarını, proje, eğitim, seminer-kurs birebir takip edebiliyor ve başvuruyorduk. Şimdi idarenin insafına kalmış durumda. Adil ve kullanışlı olmuyor.

08 Mayıs 2025 14:41

dys de de idare ilgili evrakları size geç yollaya bilir, konu tamamen idarenin tasarrufu

pisuanzi
Memur
13 Mayıs 2025 14:24

DYS'den de okul idaresi gönderiyordu ama DYS varken tek tuşla zahmetsizce bütün öğretmenlere atıyorduk. Şimdi bütün yazıları ya imzaya çıkaracaksın ya da whatsapp grubundan filan atacaksın o da zor geliyor bence memura, imzaya çıkartsak zaten hoca o yazıyı görünceye kadar süresi geçiyor yazıdaki olayın :) Ben şahsım adına özellikle yardım kampanyalarını atmaktan yıldım bu işi lütfen bir an önce çözsünler :)

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi