Editörler : cihan27E.Kayı Han
08 Mayıs 2025 18:13

Ziraat Bankasının promosyon vermesi hakkında.

Arkadaşlar merhaba, bu soruyu buraya sormam doğru olur mu bilmiyorum ama yine de bilgi almak istiyorum.

Ben bu hafta memur olarak göreve başladım, duyduğuma göre maaşımı Ziraat Bankasından sürekli alınca bu banka belli aralıklarla ve miktarda para vermiyormuş. Bilginiz varsa bu ödeme hangi sıklıkla olur ve ödemenin miktarı ne kadar olabilir, yazabilir misiniz?

08 Mayıs 2025 20:47

Bankayı arayın oradan sağlıklı bilgi alırsınız. Kurumunuzda sendika temsilcisi varsa ona da sorabilirsiniz genel itibari ile sendikalar bu işin içinde. Banka bahane bulabilir erteleyebilir o nedenle anlaşma nüshası isteyin

08 Mayıs 2025 21:36

Promosyon anlaşması yapılıyor kurumlarla bankalar arasında. Sizin kurumunuzun da ziraat bankası ile promosyon anlaşması vardır. 3 yılda bir yenileniyor. Promosyon anlaşmasının süresinin bitmesine ne kadar varsa, 3 yıla göre o oranda size para yatıracak ziraat bankası. Kurumunuza başvurup isteyin. Çoğu memur istemeden kurumun kendisi başvuruyor bankaya.

albertt91
Aday Memur
08 Mayıs 2025 22:17

Sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.

debug
Genel Müdür
09 Mayıs 2025 08:58

kurumda maaşları yapan arkadaşlara söyleyin onlar bankaya bildirecekler ve kalan sürenin parası yatacak. misal 3 yıl için 30bin alındıysa ve 1 yıl kaldıysa 10bin alırsınız.

genegel
Genel Müdür
09 Mayıs 2025 12:56

% 100 geçerli bir durum değil hocam, yaptıkları anlaşmaya bağlı. Bazı kurumlarda anlaşmalar sözleşme süresinde var olan aktif çalışanı kapsamakta, sonrasında nakil, atama yapılanları dahil etmemektedir (Azınlıkta da olsa) Çoğu kurum anlaşmaya madde olarak yeni atananları da ekler ama yine de sözleşmeyi kontrol etmek gerekir.

debug, 2 hafta önce

kurumda maaşları yapan arkadaşlara söyleyin onlar bankaya bildirecekler ve kalan sürenin parası yatacak. misal 3 yıl için 30bin alındıysa ve 1 yıl kaldıysa 10bin alırsınız.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi