Editörler : cihan27E.Kayı Han
08 Mayıs 2025 22:28

Çocuk Yardımı Yatmıyor

Az önce bordroma baktım. Kasım 2019 doğumlu çocuğum var ancak Ekim 2023'ten beri çocuk yardımı bordroda gözükmüyor. Ne yapabilirim?

saglıkcıbey
Aday Memur
09 Mayıs 2025 00:24

Ekim 23'ten bu yana yeni mi fark ettiniz bunu?

ExpertE
Genel Müdür
09 Mayıs 2025 02:26

Foruma yazmak yerine mutemetinize sorabilirsiniz mesela

office chief
Memur
09 Mayıs 2025 09:02

toplu olarak isteyin dilekçe yazın yönetime

muhendissen
Aday Memur
09 Mayıs 2025 12:08

Konumuz bu mu? 2023 Ağustos'ta tayin oldum. Eylül maaşımı yeni iş yerim yaptı. Eylül bordromu kontrol ettiğimde vardı. Doğal olarak daha sonra kontrol etmedim. Dün akşam kontrol ettiğimde fark ettim.
saglıkcıbey, 2 hafta önce
Ekim 23'ten bu yana yeni mi fark ettiniz bunu?

muhendissen
Aday Memur
09 Mayıs 2025 12:09

Mutemete sorucam tabii ki ama işyerinde daha önce böyle bir şey olduğunda üstünü kapatmışlar. Ondan dolayı buraya sordum. Malum mühendislere değer verilmediği için bu konularda da sıkıntı yaşıyoruz. Her şeyi kendimiz çözmemiz gerekiyor.
ExpertE, 2 hafta önce

Foruma yazmak yerine mutemetinize sorabilirsiniz mesela

ExpertE
Genel Müdür
09 Mayıs 2025 13:02

Unvanla ne alakası var arkadaşım idarenin veya müstakil 1-2 personelin iş bilmezliği sebebiyle özellikle değer verilmeyen bir kesim yok. Genel olarak nitelikli okumuş donanımlı memura garez var o ayrı da bu durum ayrı. Sonuçta son 2 ayı verelim gerisi için soruşturma olur personele rücu olur disiplin cezası olur durumu kapatalım ya da aramızda çözelim diyerek konuyu resmiyetten uzaklaştıracaklardır, kolay gelsin. Bu arada her ay bordronuz boşa tanzim edilmiyor eksik ya da fazla yatan kısımlar için incelemenizi tavsiye ederim.

muhendissen, 2 hafta önce
Mutemete sorucam tabii ki ama işyerinde daha önce böyle bir şey olduğunda üstünü kapatmışlar. Ondan dolayı buraya sordum. Malum mühendislere değer verilmediği için bu konularda da sıkıntı yaşıyoruz. Her şeyi kendimiz çözmemiz gerekiyor.

saglıkcıbey
Aday Memur
09 Mayıs 2025 20:09

Kardeş, bordroyu incelememek ne bileyim tuhaf geldi
muhendissen, 2 hafta önce
Konumuz bu mu? 2023 Ağustos'ta tayin oldum. Eylül maaşımı yeni iş yerim yaptı. Eylül bordromu kontrol ettiğimde vardı. Doğal olarak daha sonra kontrol etmedim. Dün akşam kontrol ettiğimde fark ettim.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi