Editörler : E.Kayı Han

Dr.Root
Memur
20 Haziran 2025 11:17

KPSS dışında bir yöntem günümüzde oldukça zor.

Bende KPSS ile 2023 yılında MEB'e geçiş yaptım.

KronikFarenjit
Aday Memur
21 Haziran 2025 18:05

Öğretmen olarak mı hocam yoksa memur gih olarak mı? Memur gih ise mahkeme yolu ile mi?

Dr.Root, 3 hafta önce

KPSS dışında bir yöntem günümüzde oldukça zor.

Bende KPSS ile 2023 yılında MEB'e geçiş yaptım.

Dr.Root
Memur
21 Haziran 2025 19:34

Öğretmen olarak hocam

KronikFarenjit, 3 hafta önce

Öğretmen olarak mı hocam yoksa memur gih olarak mı? Memur gih ise mahkeme yolu ile mi?

icrankara
Aday Memur
22 Haziran 2025 00:51

Arkadaşlar peki memurken tekrar KPSS girip puanı alıp merkezi atamayla nasıl atanıyoruz. Yani memurluktan istifa mı ediyoruz, bekleme süreleri falan devreye giriyor mu yoksa istifa etmeden direkt merkezi atama sonucunda atamamız mı oluyor bu konuda bilgisi olan var mı

yusuf132
Memur
22 Haziran 2025 13:41

merkezi atamayla atandıktan sonra atandığın kurum şuan bağlı oldugun kurumdan senin muvafakatını istiyor bu adam burayı kazandı gelsin diye kurumunda izin verirse gidiyorsun ama genelde adalet bakanlığı personeli davalık olup öyle gidiyor

icrankara, 2 hafta önce
Arkadaşlar peki memurken tekrar KPSS girip puanı alıp merkezi atamayla nasıl atanıyoruz. Yani memurluktan istifa mı ediyoruz, bekleme süreleri falan devreye giriyor mu yoksa istifa etmeden direkt merkezi atama sonucunda atamamız mı oluyor bu konuda bilgisi olan var mı

bfy8090
Aday Memur
23 Haziran 2025 19:47

sözleşmeliden kadroluya olduğu için istifa ederek geçebiliyor muvafakatname kadroludan kadrolu veya sözleşmeliden sözleşmeliye olan geçişler için

yusuf132, 2 hafta önce

merkezi atamayla atandıktan sonra atandığın kurum şuan bağlı oldugun kurumdan senin muvafakatını istiyor bu adam burayı kazandı gelsin diye kurumunda izin verirse gidiyorsun ama genelde adalet bakanlığı personeli davalık olup öyle gidiyor

yusuf132
Memur
23 Haziran 2025 19:58

tamam bu doğru ama sözleşmeli mi kadrolu mu belirtilmediği için ben kadrolu atamayı baz alarak açıklama yaptım

bfy8090, 2 hafta önce

sözleşmeliden kadroluya olduğu için istifa ederek geçebiliyor muvafakatname kadroludan kadrolu veya sözleşmeliden sözleşmeliye olan geçişler için

Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi