Editörler : crops35

Kapalı
09 Mayıs 2025 12:06

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği hakkında

Selamlar, Kontrol ve Otomasyon Müh. için devlette alım oluyor mu arkadaşlar, oluyorsa hangi kurumları tavsiye edersiniz, internette hiçbir bilgi bulamadım bu bölümle ilgili.

enginar123
Aday Memur
09 Mayıs 2025 13:42

Bu bölümden atanman imkansıza yakın

09 Mayıs 2025 14:07

Bu bölüm zaten 2 tane üniversitede var. Mezunu olursan kamuya atanmaya gerek duymazsın

since2024
Aday Memur
09 Mayıs 2025 15:25

ne işe yarayacak bu bölüm açıktan işletme oku daha iyi

BornLoser
Kapalı
09 Mayıs 2025 15:30

Biliyorum hocam da ben garanti bir işte rahatça yatıp para kazanmak istiyorum özel sektörün saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum

MechanicalEngineer61, 2 hafta önce

Bu bölüm zaten 2 tane üniversitede var. Mezunu olursan kamuya atanmaya gerek duymazsın

fth0
Memur
09 Mayıs 2025 15:35

kontrol ve otomasyon teknikeriyim ben ve mühendislik dahil çalışma alanız Özekl sektör Belki eüaş teiaş gibi kurumlara atanırsın zor ihtimal olsada ben otomasyon teknikeri değilde elektronik teknikeri olarak atandım yeni başlıcaksın bu bölümü okumaya

BornLoser
Kapalı
09 Mayıs 2025 15:52

Ben yeni başlamadım hocam bölüme 3.sınıfım da özelde çalışmak hiç istemiyorum hayatımın hatasını yaptım herhalde bu bölümü seçerek

fth0, 2 hafta önce
kontrol ve otomasyon teknikeriyim ben ve mühendislik dahil çalışma alanız Özekl sektör Belki eüaş teiaş gibi kurumlara atanırsın zor ihtimal olsada ben otomasyon teknikeri değilde elektronik teknikeri olarak atandım yeni başlıcaksın bu bölümü okumaya

endstrci
Aday Memur
09 Mayıs 2025 17:32

size her ihtimale karşı açıktan işletme gibi bir bölümü okumanızı tavsiye ederim. üstten ders alarak 2.5 yılda bitirilebiliyor. kendi bölümünüzden atanma ihtimaliniz biraz düşük ama en kötü düz memur olabilirsiniz.
BornLoser, 2 hafta önce

Ben yeni başlamadım hocam bölüme 3.sınıfım da özelde çalışmak hiç istemiyorum hayatımın hatasını yaptım herhalde bu bölümü seçerek

orman05
Şube Müdürü
09 Mayıs 2025 22:11

yatarak para kazanabileceğiniz bi yer yok maalesef
BornLoser, 2 hafta önce

Biliyorum hocam da ben garanti bir işte rahatça yatıp para kazanmak istiyorum özel sektörün saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum

enginar123
Aday Memur
09 Mayıs 2025 23:14

özelde işini bulabiliyorsan memuriyet düşünmene gerek yok.

memuriyetten daha mutlu olursun.

BornLoser, 2 hafta önce

happydays000
Aday Memur
10 Mayıs 2025 00:08

bölümünüz güzel. memuriyeti insanlar mecburiyetten seçiyor. özel sektöre bence bir şans verin. yok ben memur olacam diyorsanız okuduğunuz mesleği bırakıp ataması kolay bir bölüm okuyun. sonuçta aynı maaşı alacaksınız.

fth0
Memur
12 Mayıs 2025 07:11

Kendini geliştirirsen güzel şirketlerde iyi imkanların olur diye düşünüyorum ama mühendislikte tecrübe ve kendini geliştirme çok önemli diye düşünüyorum hata olarak bakma şimdi öğretmenlerinde durumu zor ags felan geldi onlara ve özel durumları daha kötü onların senin yine özelde şansın daha iyi
BornLoser, 2 hafta önce

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi