Editörler : E.Kayı Han
09 Mayıs 2025 16:19

İcra Müdür Yardımcılığından İstifa Etmek

Değerli arkadaşlar herkese selamlarımı sunuyorum. İki yıldır İcra müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Mesleğin mali sorumluluğu ve stresi yüzünden neredeyse sağlığımı kaybedecek noktaya geldim. İşe kafa yormaktan ve stresten herhangi bir sınava da hazırlanamıyorum. İstifa edip yeniden başka bir sınava hazırlanmak istiyorum ancak hayat şartları yüzünden bu konuda da kesin bir karara varamıyorum. İstifa etmiş ve tekrardan KPSS çalışıp başka memuriyete geçmiş arkadaşlarımız var mı aramızda

delocan
Aday Memur
09 Mayıs 2025 19:21

bence sabret. duygusallığı bir kenara bırak ve işi çok iyi öğrenip pratiklesme yolunda mücadele et. evet zor ancak öyle kesip atılacak birsey değil.

İCRACIM
Aday Memur
09 Mayıs 2025 22:32

Hemen hemen bir çok kişi aynı durumda, iş ayrı yoruyor birde negatif enerjili ve umursuz iş arkadaşları ayrı yoruyor, İnşallah ileride daha iyi şartlar sağlanır...

kenandere
Aday Memur
13 Mayıs 2025 15:14

İcra müdür, müdür yardımcılığının adında müdür olunca kolay gibi görünebilir ama aldığın sorumluluklar, herşeyde bir şikayet soruşturma durumu insanı yıpratır, hele relax çalışan işleri pratikleştirebilen biri değilsen başında siyah saç bırakmaz, Allah kolaylık versin.

AcenteKatip
Aday Memur
14 Mayıs 2025 09:16

:) yenisin bekle bir süre daha yani seneye tayincisin. olurda anadoluda pilot icraya düşersen bol bol yatacak, alışveriş yapacak, pubg oynayacak vaktin olacaktır. Ha kaç kurtar kendini o ayrı mesele :)

supermoon
Aday Memur
15 Mayıs 2025 23:56

bende memurum acaba icra müdür müdür yardımcılığı sınavına mı hazırlansam diyodum stresli mi

yusuf132
Memur
16 Mayıs 2025 18:11

ne memuru olduguna bağlı

supermoon, 1 hafta önce

bende memurum acaba icra müdür müdür yardımcılığı sınavına mı hazırlansam diyodum stresli mi

Obune
Aday Memur
18 Mayıs 2025 20:18

ben icra katibiydim çekilecek dert değil. Çalıştım başka bir pozisyonda atandım ama işten istifa edip ders çalışmak çok zor.

yusuf132
Memur
18 Mayıs 2025 20:36

nerdesiniz hocam şimdi

Obune, 4 gün önce
ben icra katibiydim çekilecek dert değil. Çalıştım başka bir pozisyonda atandım ama işten istifa edip ders çalışmak çok zor.
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi