Editörler : cihan27E.Kayı Han
09 Mayıs 2025 20:45

Vakifbank ihtarname

Merhaba arkadaşlar. Vakifbank skylimit kullanıcısıyım. Son aylarda ilk isime ek olarak çalıştığım ikinci iş yerim iflas etti ve gelirim düştü. Farkli bankalarda da kredilerim ve kartlarim vardi. Vakifbanktaki kredimi 2 aydır odeyemedim. Yapilandirma teklif ettiler ama o zamn kredi taksitleri maaşımı bile aşıyor. Sorum şu: Bu ay gelen ihtarname de geciken 2 taksitiniz var ödeyin diyorlar. 1 tanesini bu ay odeyecektim zaten. 2 ay geriden ödeyince banka icraya verir mi yoksa yasal bekleme süresi 90 günü beklerler mi? Zaten kredim eylülde bitiyor. Bu yüzden yapılandırmak istemiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi? Ne yapmaliyim? Üzerime kayıtlı birsey yok suanlik.

E.Kayı Han
Editor
09 Mayıs 2025 21:02

90 gün geçmeden icra takibi başlatamazlar rahat olun.

Canhuriye
Aday Memur
09 Mayıs 2025 22:37

Peki şuan 2 taksitim gecikmeye düştü sadece birini ödesem olur mu

E.Kayı Han, 2 hafta önce

90 gün geçmeden icra takibi başlatamazlar rahat olun.

Hocass
Memur
09 Mayıs 2025 23:58

Şuan ozamn 61 gün olmuş ki 2 geciken demişler 1 tane odediginiz an bu ayki geciken kalır oda 31.gun eder oteki ay bu 60 gün 3.kredi ödemesi 30. Gün eder her ay ihtarname ücreti odetirler ama hacze dusmezsiniz bunarada üzerine bisey yoksa sıkıntı yapmayın

Canhuriye, 2 hafta önce

Peki şuan 2 taksitim gecikmeye düştü sadece birini ödesem olur mu

E.Kayı Han
Editor
10 Mayıs 2025 00:33

Olur

Hocass, 2 hafta önce

Şuan ozamn 61 gün olmuş ki 2 geciken demişler 1 tane odediginiz an bu ayki geciken kalır oda 31.gun eder oteki ay bu 60 gün 3.kredi ödemesi 30. Gün eder her ay ihtarname ücreti odetirler ama hacze dusmezsiniz bunarada üzerine bisey yoksa sıkıntı yapmayın

denrit
Aday Memur
10 Mayıs 2025 00:42

200 TL ihtarname. 90 günü gecerse hukuk bürosu devralır ve cehennemi yasatir. çok dikkat edin

Canhuriye
Aday Memur
10 Mayıs 2025 12:17

61 gün dolmadı daha 47 gün oldu bu ay . Yapilandirma. İçin de ısrar ettiler ama bütçemiz aşıp odeyemeyecegim için kabul etmedim

Hocass, 2 hafta önce

luch
Şube Müdürü
10 Mayıs 2025 20:46

ihtarname çekildigi icin gecikmiş 2 taksitide odemen gerekir yoksa icra islemleri başlar.

Canhuriye
Aday Memur
10 Mayıs 2025 22:48

Aynen bu ay geciken taksitleri ödeyeceğim kredi kartım vardi onu da yapilandiracagim

luch, 2 hafta önce

ihtarname çekildigi icin gecikmiş 2 taksitide odemen gerekir yoksa icra islemleri başlar.

Hocass
Memur
11 Mayıs 2025 01:21

Vakıf yapilandirmada oran 2.99 250 bine kadar size kaç oran teklif edildi

Canhuriye, 2 hafta önce

Aynen bu ay geciken taksitleri ödeyeceğim kredi kartım vardi onu da yapilandiracagim

Canhuriye
Aday Memur
11 Mayıs 2025 11:36

Benm 250 benden fazla 3.99 dediler faiz oranina

11 Mayıs 2025 22:14

Ben ziraatte uzun bir süre böyle geriden gittim. Hatta biri 92 biri 61 biri de günü gelmiş oluyordu. 92. gün maaş günüydü. Maaş yatar yatmaz yatiriyordum. 91 de çok olmuştu. İcraya düşmemişti. Çok şukur kurtuldum krediden. Bir kredi kartları kaldı onlar da bela toplamadım bir türlü. İnşallah kurtulursunuz bu illetten.

office chief
Memur
13 Mayıs 2025 10:35

ben hep iki ay geriden ödüyorum sadece kredi notu etkiler birazda gecikme faizi o kadar

debug
Genel Müdür
13 Mayıs 2025 12:21

90 gün olmadan hiçbir şey olmaz. yaılandırma olursa süreci 90 gün daha uzatmış olursun

Hocass
Memur
14 Mayıs 2025 11:05

Hiç bir kredi 2 ay geriden ödenemez bı ara hesaplanmıştır 3taksitten sonra icraya düşüyordu galiba tanı imkansiz

office chief, 1 hafta önce

ben hep iki ay geriden ödüyorum sadece kredi notu etkiler birazda gecikme faizi o kadar

14 Mayıs 2025 11:17

Ben de aylardır bu şekilde yapıyorum. Neden ödenemesin ?

Hocass, 1 hafta önce

Hiç bir kredi 2 ay geriden ödenemez bı ara hesaplanmıştır 3taksitten sonra icraya düşüyordu galiba tanı imkansiz

Hocass
Memur
14 Mayıs 2025 11:58

Hocam bir ay ödemeyip bdiger ödeme yapmıyorsunuz doğru mu anlıyorum

keriminho86, 1 hafta önce

Ben de aylardır bu şekilde yapıyorum. Neden ödenemesin ?

debug
Genel Müdür
14 Mayıs 2025 14:14

İcraya ancak ödenmeyen 4. taksit tarihinde düşer.(31 çeken aylara dikkat etmek lazım) Yani 15 Ocak'ta taksitinizi ödemediniz diyelim. 15 Nisan'ı geçirirseniz icraya düşersiniz. 2 ay geriden Pekala ödenir. Hatta şöyle yaPılabilir. 15 Ocak'ta gecikmeye girdiniz. Nisanın ilk haftası gibi bankayı arayıP yaPılandırma isteyin. İlk taksit tarihini de 15 mayıs isteyin. hiç ödeme yaPmadan 15 ocaktan Ağustosa kadar öteleyebilirsiniz. (Tabi gecikme faizi işlemeye devam edecektir.) Ancak o 6 aylık süreçte kendinizi toParlayın ve ödemeleriniz yaParsınız.

Hocass
Memur
14 Mayıs 2025 18:13

Hocam 2 ay nasıl geriden ödenir geçen yıl sifirr arabamı sattim tıkanıyor sadece bir ay geriden odenebilir yani bir taksit geriden gelinir ancak bir boş bir dolu ödeme imkansiz

debug, 1 hafta önce

İcraya ancak ödenmeyen 4. taksit tarihinde düşer.(31 çeken aylara dikkat etmek lazım) Yani 15 Ocak'ta taksitinizi ödemediniz diyelim. 15 Nisan'ı geçirirseniz icraya düşersiniz. 2 ay geriden Pekala ödenir. Hatta şöyle yaPılabilir. 15 Ocak'ta gecikmeye girdiniz. Nisanın ilk haftası gibi bankayı arayıP yaPılandırma isteyin. İlk taksit tarihini de 15 mayıs isteyin. hiç ödeme yaPmadan 15 ocaktan Ağustosa kadar öteleyebilirsiniz. (Tabi gecikme faizi işlemeye devam edecektir.) Ancak o 6 aylık süreçte kendinizi toParlayın ve ödemeleriniz yaParsınız.

debug
Genel Müdür
15 Mayıs 2025 08:51

Baya ödenir. Niye ödenmesin ki onu anlamadım? Siz vakıfbank krediyi otomatik çekiyor diye söylüyorsunuz sanırım. Onun için dilekçe vermeniz lazım verdiğiniz onayın iptal edilmesi için.

Hocass, 1 hafta önce

Hocam 2 ay nasıl geriden ödenir geçen yıl sifirr arabamı sattim tıkanıyor sadece bir ay geriden odenebilir yani bir taksit geriden gelinir ancak bir boş bir dolu ödeme imkansiz

Hocass
Memur
15 Mayıs 2025 09:52

Hayır vakifbanklanalakali değil bir kredicik iay geriden ödenemez herhangi bir bankada dahil maaş banka falan alakası yok 1.kredi odenmediginde 2. Kredide odenmeyip 3. Taksitte ödeme yapilirsa 1.kredi 61.

Günde ödenmiş olur .sonraki aylar odense bile sistem tıkanıp kredi iceaya düşer

debug, 1 hafta önce

Baya ödenir. Niye ödenmesin ki onu anlamadım? Siz vakıfbank krediyi otomatik çekiyor diye söylüyorsunuz sanırım. Onun için dilekçe vermeniz lazım verdiğiniz onayın iptal edilmesi için.

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi