Editörler : Pangaea
09 Mayıs 2025 23:04

Yönetici atama 3. Aşama

Değerli arkadaşlar, 1 Temmuz 2024 yılında idarecilik görevimden ayrıldım il içi tayinle. 2025 yılı Temmuz ayındaki yönetici atama 3. Aşamaya başvurabilir miyim? Cevap veren olursa çok memnun olurum.

beyazdag06
Şef
10 Mayıs 2025 08:41

Tam bir yıl geçmişse başvuru yapabilirsin hocam
10 Mayıs 2025 20:48

Yöneticilik görevlerinden, aile birliği, can güvenliği, sağlık durumu mazeretlerine veya alan değişikliğine (Ek ibare:RG-1/3/2024-32476) ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirenler, üst yöneticilik görevine görevlendirilenler ve 36 ncı maddenin dördüncü ve beşinci fıkraları ile 39 uncu maddenin ikinci fıkrasına göre öğretmenliğe atananlar hariç olmak üzere, dört yıllık görev süreleri dolmadan herhangi bir nedenle istekleri üzerine ayrılanlar, ayrıldıkları tarihten itibaren yazılı sınav başvuru tarihinin son günü itibarıyla aradan bir yıl geçmeden yönetici olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunamaz.

albatros52
Memur
11 Mayıs 2025 11:58

1 yıl görev yapıp istifa eden yeniden atamaya başvuramıyor mu.

KARATEPE84
Aday Memur
11 Mayıs 2025 12:16

Başvurmaması gerekir

matagecen
Daire Başkanı
11 Mayıs 2025 13:36

Başvurabilirsin hocam. 3. Atama başvurusunun son günü baz alınıyor. Yani bu sene için 14 temmuz 2024 den önce istifa edenler başvurabiliyor. Yönetmelik maddesini atan arkadaş o sınavlı atamaya başvurabilmek için. Bana özelden mailinizi atin size geçen sene istanbul il mem'in yazısını atayım.

letsrock
Aday Memur
11 Mayıs 2025 23:14

Bana atar mısınız yazıyı hocam size mail adresimi mesaj olarak gönderdim

matagecen, 2 hafta önce

Başvurabilirsin hocam. 3. Atama başvurusunun son günü baz alınıyor. Yani bu sene için 14 temmuz 2024 den önce istifa edenler başvurabiliyor. Yönetmelik maddesini atan arkadaş o sınavlı atamaya başvurabilmek için. Bana özelden mailinizi atin size geçen sene istanbul il mem'in yazısını atayım.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi