Editörler : Pangaea
10 Mayıs 2025 04:37

İdarenin Alan değişikliği kararnamesini yanlış yazması

Ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Bildiğimiz üzere MEB alan değişikliği getirdi. Ben de Bilgisayar ve öğretim teknolojileri alanını seçtim. MEBBİS ten formu onayladım. Daha sonra okula cuma günü(09.05.2025) tarihinde karnem geldi. Ancak idareyi kaç kez bilgilendirmelerde rağmen karnameyi yalnış yazmışlar. Müdür gece saat 23.00 da beni aradı kararnameyi yalnış yazdıklarını söyledi. Pazartesi düzeleceğini söyledi.

Sorum şu:

1.Yapılan yalnış düzeltilebilir mi?

2.bu konu hakkında yasal hakkım nedir?

3.çok çok mağdur duruma düştüm. Yasal olarak ne yapmam gerekiyor?

Not: müdür ve müdür yardımcısı nasıl bukadar sorumsuz oluyor

Not: elimde form alan değişikliği form çıktısı ve kararname mevcut

ultrax
Aday Memur
10 Mayıs 2025 07:24

nefes al rahatla hafta sonunu kendine zehir etme 1 duzeltilir2hangi bransi yazdıysan ona gececeksin merak etme 3hafa başı hallederler gerilme. not:insan

235U
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 07:56

Halledilir hocam rahat olun

murat566
Aday Memur
10 Mayıs 2025 09:32

İnşallah hocam. Çok heyecan yaptım.

ultrax, 2 hafta önce
nefes al rahatla hafta sonunu kendine zehir etme 1 duzeltilir2hangi bransi yazdıysan ona gececeksin merak etme 3hafa başı hallederler gerilme. not:insan

murat566
Aday Memur
10 Mayıs 2025 09:34

İnşallah hocam. Gecem zehir oldu. Umarım düzelir.

235U, 2 hafta önce

Halledilir hocam rahat olun

Velocıraptor
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 10:05

yalnış yazılmışsa fena. yanlış yazılmışsa daha fena ... bu arada öğretmensen hepsinden daha fena ...

tarih-1903
Şube Müdürü
10 Mayıs 2025 10:06

yalnış değil yanlış

10 Mayıs 2025 20:44

veri.meb.gov.tr üzerinden başvuru aldılar. Başvurunuzun resmini aldıysanız dilekçe ile başvurabilirsiniz. Yanlışlık olmuşsa da yine de düzeltebilir. inşallah yanlış seçmemişsinizdir zaten alt alta 2 seçenek vardı sadece. yoksa neden size özel bir yanlışlık yapsınlar.

adaacakir
Aday Memur
10 Mayıs 2025 22:33

Kararname nasıl yanlış yazılıyor. Bakanlık gönderiyor zaten kararnameyi

murat566
Aday Memur
12 Mayıs 2025 12:00

Başvurumun resmi (fotoğrafı)var. Cuma günü kararnamem geldi. Müdür yardımcısı yalnış yazmış. Müdür düzeleceğini söyledi. İnşallah olur

matematikçi10, 2 hafta önce
veri.meb.gov.tr üzerinden başvuru aldılar. Başvurunuzun resmini aldıysanız dilekçe ile başvurabilirsiniz. Yanlışlık olmuşsa da yine de düzeltebilir. inşallah yanlış seçmemişsinizdir zaten alt alta 2 seçenek vardı sadece. yoksa neden size özel bir yanlışlık yapsınlar.

murat566
Aday Memur
12 Mayıs 2025 12:03

Ben de onu anlamadım. Anlamakta zorlanıyom. Başvuru formum çıktısı elimde. Müdürü kaç defa bilgilendirmeme rağmen. Gece 23.00 gibi arayıp kararnameyi yanlış yazdıklarını söyledi. Halen gerginim. Pazartesi halledeceğini söyledi. Şuanda mebbise giremiyoz

adaacakir, 2 hafta önce

Kararname nasıl yanlış yazılıyor. Bakanlık gönderiyor zaten kararnameyi

murat566
Aday Memur
12 Mayıs 2025 12:05

Yok hocam başvurum doğru. Başvuru formum çıktısı elimde. Bakanlığın gönderdiği karnemi nadı yanlış yazılır. Onu anlamakta zorlanıyom. MEB aradığımda telefonlara cevap vermiyor

matematikçi10, 2 hafta önce
12 Mayıs 2025 12:05

okul kararname yazamaz ki+ kararname de ne yanlış ?

pisuanzi
Memur
13 Mayıs 2025 13:30

Sayın hocam kararnameyi bakanlık çıkartır, okulla hiçbir alakası yok bu işin, senin müdürün neden böyle saçma bir şey söylemiş anlamadım.

Sen durumu anlatır bir dilekçe yazarsın varsa başvuru sayfasının görüntüsünü ve kararnameyi dilekçeye ek yaparsın okula verirsin onlar ilgili birime yollar senin iş çözülür.

pisuanzi
Memur
13 Mayıs 2025 13:33

Buna ek olarak tercih yapmayan bilişim öğretmenleri direkt bilişim branşına atandılar, belki de sen kaydetmeyi unuttun ya da kayıt anında bir sorun oluştuğu için kaydolmamış olabilir. O yüzden de sanki tercih yapmamış gibi görünmüş olabilirsin. Yaz dilekçeni yolla hocam başka yolu yok.

pisuanzi, 1 hafta önce

Sayın hocam kararnameyi bakanlık çıkartır, okulla hiçbir alakası yok bu işin, senin müdürün neden böyle saçma bir şey söylemiş anlamadım.

Sen durumu anlatır bir dilekçe yazarsın varsa başvuru sayfasının görüntüsünü ve kararnameyi dilekçeye ek yaparsın okula verirsin onlar ilgili birime yollar senin iş çözülür.

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi