Editörler : swat3410
10 Mayıs 2025 09:29

2025 yılı nakdi tazminat
Arkadaşlar 2022 yılında yaşadığım bir olaydan dolayı gerekçeli karar yeni çıktı. Nakdi tazminata başvuru yapacağım. Öğrenmek istediğim; 2025 yılında bir günlük ne kadar ücret ödenir, kal gün üzerinden ödeme yapılacağına kim neye göre karar veriyor? kolay gelsin

tomanyon
Şef
10 Mayıs 2025 14:05

Adli raporun btm şeklindeyse ben Şubat ayında 28 bin küsür aldım.

skorer.28
Aday Memur
10 Mayıs 2025 14:07

peki bu rapor gün üzerinden mi hesaplandı
tomanyon, 2 hafta önce
Adli raporun btm şeklindeyse ben Şubat ayında 28 bin küsür aldım.

tomanyon
Şef
10 Mayıs 2025 14:12

İstirahat raporu değil adli rapor. Şöyle düşün mukavemetten dolayı herhangi bir yerine fiziki temas olmasından dolayı adli rapor aldın istirahat raporu olması şart değil o zaman raporun ve yaralanmanın içeriğine göre değişiyor. Btm şeklindeyse tutar sabit 28 bin küsür civarı. orta ve kırıklı yaralanma şeklinde adli raporun varsa sabit olan miktar artar daha fazla olur.

skorer.28
Aday Memur
10 Mayıs 2025 14:18

benim adli rapor, katiye çevircem hafta içi, peki kaç günde yatıyor evrakları teslim ettikten sonra

tomanyon
Şef
10 Mayıs 2025 14:31

Anlatmak istediğim gün bazlı değil de adli raporda belirtilen yaralanmanın türüne göre sabit miktar yatıyor. Btm, orta, ağır yaralanma gibi. Evrakları teslim ettikten sonra çalıştığın emniyet seni hastaneye sevk ediyor adli raporunda belirtilen yaralanma kalıcı bir şey bırakmış mı gibi aslında kati rapor sevki gibi. Daha sonra çalıştığın emniyet evraklarını personel daireye gönderiyor. Yılda 2 kez olması lazım nakdi tazminat komisyomu kuruluyor. Komisyon adli raporun varsa genelde onay veriyor daha sonra 15 20 güne Sosyal Hizmetler şube maaş hesabına yatırıyor. Minimum 4 5 ay bekleyeceksin çünkü komisyon bi kış bir yaz ayı gibi toplanıyor. Onaylandığında Pbs'de tazminat kısmında miktar ve madde şeklinde görülüyor.

skorer.28
Aday Memur
10 Mayıs 2025 16:56

teşekkür ederim devrem
10 Mayıs 2025 18:05

İyi günler arkadaşlar nakdi tazminat için şubat ayında evrakları teslim etmiştim hala ses yok

skorer.28
Aday Memur
10 Mayıs 2025 18:13

bende bu ay edeceğim süreç hızlı olursa mükemmel

veba1982
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 19:42

Ben şubattan verdim dilekçeyi martta onaylandı. şanslıydim herhalde

skorer.28
Aday Memur
10 Mayıs 2025 20:14

raporun katisini sadece eğitim araştırmalardan mı alabiliyoruz
10 Mayıs 2025 21:03

İlginç olmuş devrem biz hala bekliyoruz

veba1982, 2 hafta önce
Ben şubattan verdim dilekçeyi martta onaylandı. şanslıydim herhalde

veba1982
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 22:55

ilgili bölüm varsa her hastanede oluyor ama kurum nereye sevk eder orası bilinmez
skorer.28, 2 hafta önce
raporun katisini sadece eğitim araştırmalardan mı alabiliyoruz

arascem
Aday Memur
15 Mayıs 2025 23:19

Devrem merhaba bende geçen hafta şahsa üst araması yaparken çenemin altına yumruk atıp kaçtı sonra yakaladık şahıs tutuklandı. Şahıstan şikayetci oldum görevli memura mukavemmetten işlem yaptık ondan tutuklandı hatta. Doktordan aldığım ilk adli raporda dişimin kırık oldugu dizimde çizik olduğu vs yazıyor, iki gün sonra üst yazıyla adlı raporun devamı olarak dış Hastanesi'ne gittim üst dişimin de kırık olduğunu arka köklerde iki adet diş eti genislemesi olduğunu ödemlerin olduğunu, ağrıların olduğunu yazdı doktor başhekim onaylı adlı raporu aldım.

Şimdi sorum şu ben mahkeme süreci daha yeni EGM den nakdi tazminat ödemesi alabilirmiyim dişleri yaptıracağım 30/40 bin tutar diyorlar. Ama mahkeme kesinleşmeden alamazsın diyende var kesinleşmiş karardan sonra başvuru yapacaksın diyorlar bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.

veba1982
Genel Müdür
16 Mayıs 2025 01:01

dişlerini yaptiracaksan faturasını al. adlı yargılamada dosyaya sun. ayrıca bu zararının giderilmesi için adlı davan bittikten sonra maddi manevi tazminat davası açman gerekiyor. adliye kazanırsan tazminatları kazanırsın. ayrıca senin olayın terör olayı olmadığından davanın bitmesi gerekiyor o şekilde nakti tazminata başvurabilirsiniz
arascem, 1 hafta önce

Devrem merhaba bende geçen hafta şahsa üst araması yaparken çenemin altına yumruk atıp kaçtı sonra yakaladık şahıs tutuklandı. Şahıstan şikayetci oldum görevli memura mukavemmetten işlem yaptık ondan tutuklandı hatta. Doktordan aldığım ilk adli raporda dişimin kırık oldugu dizimde çizik olduğu vs yazıyor, iki gün sonra üst yazıyla adlı raporun devamı olarak dış Hastanesi'ne gittim üst dişimin de kırık olduğunu arka köklerde iki adet diş eti genislemesi olduğunu ödemlerin olduğunu, ağrıların olduğunu yazdı doktor başhekim onaylı adlı raporu aldım.

Şimdi sorum şu ben mahkeme süreci daha yeni EGM den nakdi tazminat ödemesi alabilirmiyim dişleri yaptıracağım 30/40 bin tutar diyorlar. Ama mahkeme kesinleşmeden alamazsın diyende var kesinleşmiş karardan sonra başvuru yapacaksın diyorlar bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.

skorer.28
Aday Memur
16 Mayıs 2025 01:46

geçmiş olsun devrem, gerekçeli karar çıktıktan sonra nakdi tazminata konu evrakları toplayıp gönderirsin benim 2 yıl sürdü, bunun sebebi gerekçeli kararın geç çıkması
veba1982, 6 gün önce
dişlerini yaptiracaksan faturasını al. adlı yargılamada dosyaya sun. ayrıca bu zararının giderilmesi için adlı davan bittikten sonra maddi manevi tazminat davası açman gerekiyor. adliye kazanırsan tazminatları kazanırsın. ayrıca senin olayın terör olayı olmadığından davanın bitmesi gerekiyor o şekilde nakti tazminata başvurabilirsiniz
16 Mayıs 2025 11:11

2023 yılında beende yaralandjm bacaklardan 3 bıçak yarası vardı heyet btm verdi su an btm 28 k diyorlar çok az değil mi

16 Mayıs 2025 11:13

Ben evrakları teslim ettim personel daireye evrakları gitmiş dediler ne kadar sürer sonuçlanması

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi