Editörler : crops35
10 Mayıs 2025 12:34

Atama Hk.

atanan her memur aday memur olarak mı atanıyor. Aday memur eğitimi nedir ne gibi eğitim alıniyor

F4ntomm
Şef
10 Mayıs 2025 19:31

Aday memur eğitiminde kariyer kapısından video izliyorsun böylece eğitim alıyorsun.aday memurluk sınavında gidip soruları önceden alıyorsun sonrada o soruların sınavına giriyorsun.sadece kadrolu olarak atanırsan aday memur olarak başlıyorsun.sözleşmeli personel memur olarak sayılmadığı için dolayısıyla aday memurluk gibi bir sıfatları yok.
11 Mayıs 2025 09:05

direkt direkt 6 ay sonra zam geliyor maaşına.

F4ntomm
Şef
11 Mayıs 2025 12:19

Yalan yanlış bilgi verme insanlara.vebali var bu işin.
furkan yedek, 2 hafta önce

Lastmetal1
Aday Memur
11 Mayıs 2025 19:47

Kitlerde gelir ancak normal 657 tabi çalışanlarda böyle bir durum yok

furkan yedek, 2 hafta önce

Bozger
Aday Memur
11 Mayıs 2025 20:55

bende yapılacak işle ilgili eğitim veriliyor sandım staj falan yapılıyor diyorlardı
F4ntomm, 2 hafta önce
Aday memur eğitiminde kariyer kapısından video izliyorsun böylece eğitim alıyorsun.aday memurluk sınavında gidip soruları önceden alıyorsun sonrada o soruların sınavına giriyorsun.sadece kadrolu olarak atanırsan aday memur olarak başlıyorsun.sözleşmeli personel memur olarak sayılmadığı için dolayısıyla aday memurluk gibi bir sıfatları yok.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
12 Mayıs 2025 11:46

Önceden öyleydi evet. Ben 2015 yılında atandığımda video ile eğitim falan yoktu. Belli günlerde belli saatlerde bizi toplayıp teorik eğitim verdiler temel ve hazırlayıcı eğitim adı altında. Sonra kapatılan Devlet Personel Başkanlığının soru kitabı vardı eski soruların olduğu o kitabı alıp çalışmıştık sınav için. Ayrıca atandığınız unvana uygun birimlerde staj yapıyordunuz 2-3 hafta kadar. Demek ki şimdi video ile yapılıyor. Eskiler gibi bizim zamanımızda şöyleydi tadında bir yorum olmuş ama önceden böyleydi :)

Bozger, 2 hafta önce
bende yapılacak işle ilgili eğitim veriliyor sandım staj falan yapılıyor diyorlardı

the back of furkan
Şube Müdürü
12 Mayıs 2025 11:55

kitte başarı ücreti geliyor %8

F4ntomm, 2 hafta önce
Yalan yanlış bilgi verme insanlara.vebali var bu işin.

F4ntomm
Şef
12 Mayıs 2025 13:28

İyi öyleyse bende çalıştığım kurumda maaş dışında aylık 15 bin ek ödeme alıyorum.burda soru soran herkese kendi kurumumdaki ek ödemeyi tüm kurumlar veriyor gibi yazayım ne dersin furkan? İyi mi böyle insanları kandırmak?
the back of furkan, 1 hafta önce

kitte başarı ücreti geliyor %8

the back of furkan
Şube Müdürü
12 Mayıs 2025 14:30

kitlerde böyle dedim dayı sakin ol

F4ntomm, 1 hafta önce
İyi öyleyse bende çalıştığım kurumda maaş dışında aylık 15 bin ek ödeme alıyorum.burda soru soran herkese kendi kurumumdaki ek ödemeyi tüm kurumlar veriyor gibi yazayım ne dersin furkan? İyi mi böyle insanları kandırmak?
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi