Editörler : swat3410
10 Mayıs 2025 19:53

Maaş ve iç güvenliğe verilen değer

Halkın canını malını namusunu bize emanet edenler alın size 58 bin ister çalışın ister çalışmayın sistemini dayatıyor. Kamudaki sekreter bile bizden fazla alıyor. Kamudaki güvenlik bizden fazla alıyor. Öpretmen benden fazla alıyor. Ben canımı ortaya koyup 58 bin maaş alıyorum. Hiçbir yan ödemem yok. Fazla çalışma ücretim yok. 7 8 şehir değiştirip bu maaşı alyorum. Bu maaşı alan bir polis memuru kendini huzurlu hissedilir mi , geleceği olmayan bir polis vatandaşa yardım edebilir mi ?

turkolog24
Daire Başkanı
10 Mayıs 2025 19:54

Polis maaşının tartışma konusu olmaması lazımdır dünyanın hiçbir ülkesinde tartışma konusu değildir.

Kartal4612
Aday Memur
10 Mayıs 2025 20:48

eskiden polis iki öğretmen maaşı alırdı şimdi çok düşük kaldı

aspnetcore
Şef
10 Mayıs 2025 21:43

Aslanlar kaplanlar vatan serdengeçtileri.. Eski bakanımız ne dedi;

Soylu: Polis 24 Kat Fazla Çalışmak Zorunda, Maaş Mesleği Değil, Öyle Düşünen 1 Dakika Durmasın.

Toros101
Şube Müdürü
12 Mayıs 2025 14:25

Keşke tek sorun maaş.olsa bana göre paradan daha önemli konular var öncelikli çözülmesi gereken, bir numaralı sorunlar polislik nedir polis kimdir polis ne iş yapar memur amir ilişkileri vs gibi. Önce kendi adımızı bir koyalım, işimizin çerçevesini bir çizelim para hallolur. Ama maalesef adam yerine konulmuyor bu meslek sahipleri, hem de yanında görev yaptıkları kişiler ve korudukları sistem tarafından

KenanKomutan32
Aday Memur
12 Mayıs 2025 15:59

Dün Hastanede güvenlik ile nckobua

KenanKomutan32
Aday Memur
12 Mayıs 2025 16:00

Dün hastanede güvenlik ile konuştuk 24-48 çalışma sistemi işi sadece oturmak. Ek görev yok. Ki para maaş alıyosun dedi. 53 dedi. Yanımdaki yeni polis memura sorsum 52 dedi bu kadar olur

KenanKomutan32
Aday Memur
12 Mayıs 2025 16:01

Güvenlikçide ise başlayalı 9 ay olmuş polisten 1000 tl de olsa çok alıyor

13 Mayıs 2025 16:43

bu meslek cefa mesleğidir, salt maaş odaklı bakan tekrardan kpss çalışmalı

memuraday-y
Şube Müdürü
13 Mayıs 2025 17:46

Senin amacın vatandaşa yardım etmek değil de sanki kendine veya içinde bulunduğun mesleğe çıkar sağlamak gibi geldi bana. ?. Neden dersen hiç ülkede sağlıktan, eğitimden ve bunun gibi pek çok önemli hizmet alanından söz etmeden sadece kendini düşünerek bencilce isteklerde bulunuyorsun. Şöyle düşün hasta olunca hastaneye gidiyorsun? Çocuğunu okula gönderiyorsun vs.vs. Yani bu hizmetlerden yine sen ve senin gibi her bir vatandaş yararlanıyor. Toplumun tamamı için güzel şeyler istemek lazım.

turkolog24, 2 hafta önce

Polis maaşının tartışma konusu olmaması lazımdır dünyanın hiçbir ülkesinde tartışma konusu değildir.

ömerlik
Şube Müdürü
13 Mayıs 2025 19:13

polisin amacı vatandaşa yardımcı olmak değildir, parasını kazanmaktır. her meslek geçim kaygısıyla yapılır. adam hak ettiği maaşı almak istiyor, bunun menfaatle ne ilgisi var? evde taş mı kaynatacak?

başka hiçbir meslek özelinde bu tip romantik yorumlar yapılmıyor. ne zaman söz polisten açılsa senin görevin o değil bu diyen birileri çıkıyor. herkes kendi hikayesinin başrolü, adam tabiiki bencil olacak. sağlıkçısı bilmem nesi de kendi hakkını kendini arasın.

memuraday-y, 1 hafta önce

Senin amacın vatandaşa yardım etmek değil de sanki kendine veya içinde bulunduğun mesleğe çıkar sağlamak gibi geldi bana. ?. Neden dersen hiç ülkede sağlıktan, eğitimden ve bunun gibi pek çok önemli hizmet alanından söz etmeden sadece kendini düşünerek bencilce isteklerde bulunuyorsun. Şöyle düşün hasta olunca hastaneye gidiyorsun? Çocuğunu okula gönderiyorsun vs.vs. Yani bu hizmetlerden yine sen ve senin gibi her bir vatandaş yararlanıyor. Toplumun tamamı için güzel şeyler istemek lazım.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi